שאלה לגבי ה-popcorn hour a-200
שלום לכולם,
קיבלתי השבוע את ה-popcorn a200, וזאת לאחר שחבר במשתמש ב-a110 המליץ לי על המכשיר.
עוד לפני כן רכשתי HD חיצוני של חברת WD (מדגם my passport, 2.5 אינץ').
כאשר ניסיתי לחבר את ה-HD לסטרימר גיליתי שזה לא כל כך מתאים...
מישהו יודע אם הם אמורים להתאים? אולי אני אמור בכלל להוציא את ה-HD מקופסת הפלסטיק שבה הוא נמצא (איך עושים את זה?)
כמו שאתם מבינים, אני ממש זקוק לעזרה.......
קיבלתי השבוע את ה-popcorn a200, וזאת לאחר שחבר במשתמש ב-a110 המליץ לי על המכשיר.
עוד לפני כן רכשתי HD חיצוני של חברת WD (מדגם my passport, 2.5 אינץ').
כאשר ניסיתי לחבר את ה-HD לסטרימר גיליתי שזה לא כל כך מתאים...
מישהו יודע אם הם אמורים להתאים? אולי אני אמור בכלל להוציא את ה-HD מקופסת הפלסטיק שבה הוא נמצא (איך עושים את זה?)
כמו שאתם מבינים, אני ממש זקוק לעזרה.......
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46427
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
חדשבעסק,
ייתכן וחלק מכונני ה 2.5 יעשו בעיות, במיוחד אם כבל ההזנה שלהם הינו בעל מחבר USB בודד (כמו אלו של WD) ולא 2 כמו בשאר כונני ה 2.5
הבעיה נובעת מכיוון שהזרם אשר מסופק דרך מחבר ה USB של ה A-200, אינו מספק עבור הנעת ה HDD. בדיוק בשל סיבה זו קיים כבל בעל הזנת USB כפולה.
1. פרמט את הכונן כ NTFS דרך מחשב ובדוק כי הוא תקין.
2. חבר אותו למזרימדיה ובדוק כי הוא מזהה את הכונן.
3. במידה ולא מתקיים זיהוי, השג כבל הזנה כפול, סביר להניח שזה יפתור את הבעיה.
ייתכן וחלק מכונני ה 2.5 יעשו בעיות, במיוחד אם כבל ההזנה שלהם הינו בעל מחבר USB בודד (כמו אלו של WD) ולא 2 כמו בשאר כונני ה 2.5
הבעיה נובעת מכיוון שהזרם אשר מסופק דרך מחבר ה USB של ה A-200, אינו מספק עבור הנעת ה HDD. בדיוק בשל סיבה זו קיים כבל בעל הזנת USB כפולה.
1. פרמט את הכונן כ NTFS דרך מחשב ובדוק כי הוא תקין.
2. חבר אותו למזרימדיה ובדוק כי הוא מזהה את הכונן.
3. במידה ולא מתקיים זיהוי, השג כבל הזנה כפול, סביר להניח שזה יפתור את הבעיה.
בעיה אחרת...
תודה על התגובות אבל הבעיה היא אחרת (לא בכבל ההזנה, את זה עוד לא בדקתי אבל זה כן אמור להתאים כי מדובר ב-USB2.0).
הבעיה היא שאני אמור להניח את הHDD על התושבת של הסטרימר ולהבריג ברגים שאמורים להתאים ל-HDD (להיכנס לתוכו?). הבעיה היא שהוא נראה גדול מדי.
אשמח אם מישהו יוכל אפילו לצרף תמונה של פנים הסטרימר שלו כדי שאראה איך ה-HDD יושב שם.
תודה שוב!
הבעיה היא שאני אמור להניח את הHDD על התושבת של הסטרימר ולהבריג ברגים שאמורים להתאים ל-HDD (להיכנס לתוכו?). הבעיה היא שהוא נראה גדול מדי.
אשמח אם מישהו יוכל אפילו לצרף תמונה של פנים הסטרימר שלו כדי שאראה איך ה-HDD יושב שם.
תודה שוב!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

איזה HDD זה, 2.5 או 3.5?
משהו לא מובן פה מהשרשור. פתחת אותו כאשר ציינת שיש ברשותך כונן 2.5 חיצוני, למה להכניס אותו בפנים?
משהו לא מובן פה מהשרשור. פתחת אותו כאשר ציינת שיש ברשותך כונן 2.5 חיצוני, למה להכניס אותו בפנים?
זיו, אני אעשה סדר בדברים. למעשה יש לי שתי בעיות/שאלות:
1. ה-HDD הוא 2.5 אינץ', USB2. ע"פ ההוראות של הסטרימר צריך להושיב את ה-HDD בתוך הסטרימר (גם HDD של 2.5) ולשם כך גם סיפקו ברגים. לא כך?
2. ה-HDD אמור בסופו של דבר להתחבר לסטרימר באמצעות כבל USB או באמצעות שיניים שנמצאות בתוך הסטרימר? יכול להיות שהבנתי לא נכון כי באמת אני לא רואה איך הHDD אמור להתחבר אם יש לו רק יציאת USB.
תודה רבה על המענה המהיר!
1. ה-HDD הוא 2.5 אינץ', USB2. ע"פ ההוראות של הסטרימר צריך להושיב את ה-HDD בתוך הסטרימר (גם HDD של 2.5) ולשם כך גם סיפקו ברגים. לא כך?
2. ה-HDD אמור בסופו של דבר להתחבר לסטרימר באמצעות כבל USB או באמצעות שיניים שנמצאות בתוך הסטרימר? יכול להיות שהבנתי לא נכון כי באמת אני לא רואה איך הHDD אמור להתחבר אם יש לו רק יציאת USB.
תודה רבה על המענה המהיר!
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
ה-HDD שמתאים לחיבור פנימי ב-A200 זה כונן 3.5".
הכונן שלך הוא כונן 2.5" חיצוני, אשר נועד להתחבר לפופקורן, כמו למחשב, באמצעות אחד מחיבורי ה-USB החיצוניים.
במידה ואתה רוצה כונן פנימי ב-A200, אתה צריך לרכוש כונן פנימי (כמו למחשב, ללא מארז), מסוג 3.5" ורצוי מסדרה ירוקה.
הכונן שלך הוא כונן 2.5" חיצוני, אשר נועד להתחבר לפופקורן, כמו למחשב, באמצעות אחד מחיבורי ה-USB החיצוניים.
במידה ואתה רוצה כונן פנימי ב-A200, אתה צריך לרכוש כונן פנימי (כמו למחשב, ללא מארז), מסוג 3.5" ורצוי מסדרה ירוקה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

בתוך ה A-200 ניתן לחבר HDD בגודל 2.5 או 3.5
חדשבעסק,
מכיוון שהכונן שלך הוא חיצוני, חבר אותו חיצונית כפי ש Irus ציין.
חדשבעסק,
מכיוון שהכונן שלך הוא חיצוני, חבר אותו חיצונית כפי ש Irus ציין.