Lynx Sound Cards
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
זה מתחלק כך :
יש את LynxTwo ב - 3 דגמים עם 2 כניסות סטריאו ו שתי יציאות סטריאו (שלי), עם 1 ו - 3, ו - 3 ו - 1 בהתאמה.
יש את אחיו הקטן Lynx22 עם כניסה ויציאת סטריאו אחת.
אלה הם כרטיסים פנימיים.
ויש את משפחת Lynx Aurora שזה A/D ו - D/A ממירים חיצוניים. שיא האיכות לדעתי. הרבה אולפנים גדולים משתמשים בהם ....
לא משנה מה תיקח - קשה לי להמין שתוכל לשמוע הבדל - כולם HI END אם יש דבר כזה בכלל.
יש להם לפעמים ביות עם דרייברים - ב 2001 כש - LynxTwo יצא - הדרייבר לא היה שמיש בכלל, היום, אחרי 10 שנים הם הצליחו לייצב אותו, אבל עדיין אני חווה כל מיני בעיות של Standby, אי היציבות (אחד לכמה זמן זה יכול לעשות מסך כחול), דרייבר חדש שהם הוציאו לפני חודשיים עשה מסכים כחולים בכל הפעלה והם נאלצו לחזור חלקית (ממשק WDM) גירסא אחת אחורה.
שים לב שהיציאות שלהם הם XLR, אבל יש אפשרות ניתור בין 4dBu ל - 10dBu-.
אם יהיו שאלות עוד - אשמח למשהו ממוקד.
יש את LynxTwo ב - 3 דגמים עם 2 כניסות סטריאו ו שתי יציאות סטריאו (שלי), עם 1 ו - 3, ו - 3 ו - 1 בהתאמה.
יש את אחיו הקטן Lynx22 עם כניסה ויציאת סטריאו אחת.
אלה הם כרטיסים פנימיים.
ויש את משפחת Lynx Aurora שזה A/D ו - D/A ממירים חיצוניים. שיא האיכות לדעתי. הרבה אולפנים גדולים משתמשים בהם ....
לא משנה מה תיקח - קשה לי להמין שתוכל לשמוע הבדל - כולם HI END אם יש דבר כזה בכלל.
יש להם לפעמים ביות עם דרייברים - ב 2001 כש - LynxTwo יצא - הדרייבר לא היה שמיש בכלל, היום, אחרי 10 שנים הם הצליחו לייצב אותו, אבל עדיין אני חווה כל מיני בעיות של Standby, אי היציבות (אחד לכמה זמן זה יכול לעשות מסך כחול), דרייבר חדש שהם הוציאו לפני חודשיים עשה מסכים כחולים בכל הפעלה והם נאלצו לחזור חלקית (ממשק WDM) גירסא אחת אחורה.
שים לב שהיציאות שלהם הם XLR, אבל יש אפשרות ניתור בין 4dBu ל - 10dBu-.
אם יהיו שאלות עוד - אשמח למשהו ממוקד.
- valer_valer
- חבר ותיק

לא באופן שהאזנתי ממש עם מתג, אבל יצא לי לשמוע מוצרים של RME (למשל 9632), M-Audio (היה לי Audiophile 2496), EMU ורבים אחרים.FOXY כתב:האם יצא לך להשוות את הכרטיס שברשותך למוצרים אחרים?...
מבחינת איכות הצליל LynxTwo הוא הפייבוריט.
לטובת M-Audio יכול להוסיף את תמיכתם הבלתי מתפשרת בדרייברים. לעולם לא הייתה לי שום בעיה עם היציבות.
יש כמובן מודולים חיצוניים (כמו Aurora של LynxStudio או את ROSETTA 200 של Apogee Electronics
או ADI-8 של RME) שאם יש לך 2 -3 אלף דולר זמינים (מחיר חו"ל) תוכל להתפנק ולהרגיש כמו אולפן הקלטות גדול.
יש את Benchmark DAC1 הפופולרי שהוא כולל גם מגבר אוזיות ...
כניסות ויציאות נוספות לפי צורך.FOXY כתב: מה יתרונות הLynxTwo לעומת הLynx22 מלבד כניסות ויציאות נוספות?...
באיכות זה אותו כרטיס בדיוק, אפילו אותו PCB.
פשוט חסר בו כמה DAC - ים (Crystal CS4396), כמה ADC - ים (AKM AK5394) וכמה OpAmp - ים (OP275).
אם כניסת / יציאת סטריאו אחת מספיקה לך - לך עליו - הוא מצויין !!!
valer_valer בביקורת של הכרטיס נכתב ש "Lynx Studio also offers the L22 card-a somewhat scaled-back version of the model TWO. It has only two channels of built-in analog I/O, and the external synch facilities are limited, but it is otherwise exactly the same unit as the bodacious TWO."
"If you want the same audio quality of the LynxTWO,
but only need two channels and do not need SMTPE capabilities, check out the L22."
למה משמש הסינכרון SMTPE/external sync?
"If you want the same audio quality of the LynxTWO,
but only need two channels and do not need SMTPE capabilities, check out the L22."
למה משמש הסינכרון SMTPE/external sync?
אם אפשר לדעת מה זה ר"ת של WDM ומה הפירוש של זה ? האם מדובר על הקרנל המפורסם ?valer_valer כתב:לא באופן שהאזנתי ממש עם מתג, אבל יצא לי לשמוע מוצרים של RME (למשל 9632), M-Audio (היה לי Audiophile 2496), EMU ורבים אחרים.FOXY כתב:האם יצא לך להשוות את הכרטיס שברשותך למוצרים אחרים?...
מבחינת איכות הצליל LynxTwo הוא הפייבוריט.
לטובת M-Audio יכול להוסיף את תמיכתם הבלתי מתפשרת בדרייברים. לעולם לא הייתה לי שום בעיה עם היציבות.
יש כמובן מודולים חיצוניים (כמו Aurora של LynxStudio או את ROSETTA 200 של Apogee Electronics
או ADI-8 של RME) שאם יש לך 2 -3 אלף דולר זמינים (מחיר חו"ל) תוכל להתפנק ולהרגיש כמו אולפן הקלטות גדול.![]()
יש את Benchmark DAC1 הפופולרי שהוא כולל גם מגבר אוזיות ...
כניסות ויציאות נוספות לפי צורך.FOXY כתב: מה יתרונות הLynxTwo לעומת הLynx22 מלבד כניסות ויציאות נוספות?...
באיכות זה אותו כרטיס בדיוק, אפילו אותו PCB.
פשוט חסר בו כמה DAC - ים (Crystal CS4396), כמה ADC - ים (AKM AK5394) וכמה OpAmp - ים (OP275).
אם כניסת / יציאת סטריאו אחת מספיקה לך - לך עליו - הוא מצויין !!!...
סתם לשם עניין שאר כרטיסי הקול שבדקת , גם לא הצליחו כ"כ עם WDM ? כי אם כן איך הם מוציאים ביט פרפקט ? או שהם לא ?
- valer_valer
- חבר ותיק

הגדרת ממשק סינכרון להתקני MIDI או Video וכד'. בכרטיס הזה אוהבים להשתמש באולפני עריכת וידיאו למשל.FOXY כתב:valer_valer למה משמש הסינכרון SMTPE/external sync?...
- valer_valer
- חבר ותיק

אין קשר !!!
יש תוכנות שמאפשרות שימוש בממשק הזה - וזה לא התוכנות שאתה הולך להשתמש בהם !!!
לא נראה לי שתנצל מתישהו את הממשק, כמו גם אחרים קיימים שם.
מטרתך אודיו דו ערוצי - כל השאר זה סתם תוספת.
יש תוכנות שמאפשרות שימוש בממשק הזה - וזה לא התוכנות שאתה הולך להשתמש בהם !!!
לא נראה לי שתנצל מתישהו את הממשק, כמו גם אחרים קיימים שם.
מטרתך אודיו דו ערוצי - כל השאר זה סתם תוספת.