חיברתי עכשיו HDMI למחשב במקום VGA, ורואים הרבה יותר טוב... זקוק לעצתכם
הי,
מדיונים שהיו כאן בעבר הבנתי שVGA וHDMI ייתנו לי את אותה איכות צפיה,
אחרי שפתחתי כאן אשכול שהצבעים נראים לי מעט 'אפורים' ניסיתי לחבר בחיבור HDMI ורואים פשוט נפלא. השחור עמוק, והצבעים מדויקים יותר...
יכול להיות שאני עושה משהו לא בסדר עם הVGA?..
אין לי חיבור HDMI נוסף בטלויזיה, ואחד כבר מאויש ע"י ה360...
קיים משהו כמו מפצל?... או שעדיף לי בכלל לא להתעסק עם זה ולנסות לפתור את הבעיה עם הVGA?
תודה.
מדיונים שהיו כאן בעבר הבנתי שVGA וHDMI ייתנו לי את אותה איכות צפיה,
אחרי שפתחתי כאן אשכול שהצבעים נראים לי מעט 'אפורים' ניסיתי לחבר בחיבור HDMI ורואים פשוט נפלא. השחור עמוק, והצבעים מדויקים יותר...
יכול להיות שאני עושה משהו לא בסדר עם הVGA?..
אין לי חיבור HDMI נוסף בטלויזיה, ואחד כבר מאויש ע"י ה360...
קיים משהו כמו מפצל?... או שעדיף לי בכלל לא להתעסק עם זה ולנסות לפתור את הבעיה עם הVGA?
תודה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אם אתה רואה יותר טוב עם HDMI, אל תשבור את הראש, תישאר עם HDMI.
לגבי מיתוג לטלוויזיות עם כניסה אחת בלבד, אפשר לקנות באיביי ממתג הכולל שלט בכמה עשרות שקלים כולל משלוח. עובד מצויין.
לגבי מיתוג לטלוויזיות עם כניסה אחת בלבד, אפשר לקנות באיביי ממתג הכולל שלט בכמה עשרות שקלים כולל משלוח. עובד מצויין.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תודה על התגובה.pixies כתב:אם אתה רואה יותר טוב עם HDMI, אל תשבור את הראש, תישאר עם HDMI.
לגבי מיתוג לטלוויזיות עם כניסה אחת בלבד, אפשר לקנות באיביי ממתג הכולל שלט בכמה עשרות שקלים כולל משלוח. עובד מצויין....
אני באמת לא מבין אבל למה הVGA נותן לי תמונה פחות טובה... הייתי בטוח שאין הבדל.
כדי להשאר עם HDMI גם ב360 וגם בHTPC אני חייב מפצל כזה,
אבל הדברים האלה שעולים גרושים באיביי באמת עובדים ואינם פוגעים באיכות? כי ראיתי כאלה גם בסכומים מטורפים...
ראיתי כאלו עם "INTELLIGENT SWITCHING" שכביכול לא צריכים שלט ו/או מקור כוח ומחליפים לבד (זולים יותר), וכאלו עם שלט כפי שציינת... אתה ממליץ על דגם מסוים?.. התנסית במוצר שכזה?..
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אין פגיעה באיכות. מדובר בסיגנל דיגיטלי. לי יש כזה בבית והוא עובד מצויין.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"