תקציב עד 6K מרחק 4 מ' תוכן-בעיקר סדרות מהאינטרנט ע"י סטרימר ויס רגיל וHD?
בבקשה הסבר מה פרוש ה-i ב1080i?
בעניין המרחק דווקא רבים אמרו לי שכדאי 42 וש50 יהיה "גדול מידי" כאילו שיש בכלל דבר כזה:-)
בכל מקרה יש לי מישהו שמשיג לי מחירים טובים בLG אז יש איזו המלצה לפלזמה 50 שלהם ?
התקציב עד 6500 רצוי פחות כי אני צריך לרכוש גם סטרימר (אשמח להמלצות)
בעניין המרחק דווקא רבים אמרו לי שכדאי 42 וש50 יהיה "גדול מידי" כאילו שיש בכלל דבר כזה:-)
בכל מקרה יש לי מישהו שמשיג לי מחירים טובים בLG אז יש איזו המלצה לפלזמה 50 שלהם ?
התקציב עד 6500 רצוי פחות כי אני צריך לרכוש גם סטרימר (אשמח להמלצות)
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
מי שאמר לך ש-50 אינץ' ל-4 מטרים זה גדול מדי לא חווה מימיו מסך בגודל הנ"ל בסלונו - רובם המוחלט של בעלי מסך בגודל הזה ממרחק צפיה פחות או יותר זהה לשלך לא התלוננו מעולם (ואם כן בגלל שהוא קטן להם מדי...) ולהפך הם הצהירו שלא היו מתנגדים למסך גדול יותר.
לי יש מסך בגודל 46 אינץ' ומרחק הצפיה שלי הוא פחות מ-3 מטרים - אם אשתי היתה "מרחיבה" את התקן למסך לסלון הייתי דוחף לשם אחד בגודל 55 אינץ' לפחות.
לדעתי אין לך צורך במסך FHD ממרחק הנ"ל - פלאזמה 50 אינץ' HDR תספיק בהחלט - LG 50PQ300 (כ-5K שקלים) או 50PQ70BR (חדשה יותר) בסביבות ה-6800 עד 7K.
לי יש מסך בגודל 46 אינץ' ומרחק הצפיה שלי הוא פחות מ-3 מטרים - אם אשתי היתה "מרחיבה" את התקן למסך לסלון הייתי דוחף לשם אחד בגודל 55 אינץ' לפחות.
לדעתי אין לך צורך במסך FHD ממרחק הנ"ל - פלאזמה 50 אינץ' HDR תספיק בהחלט - LG 50PQ300 (כ-5K שקלים) או 50PQ70BR (חדשה יותר) בסביבות ה-6800 עד 7K.
,תודה ידידי - אני אעדכן בהמשך על הרכישה
אחת משתי הפלזמות 50 הנ"ל - האמת שאת הPQ300R ראיתי בעולם ההקולנוע בפ"ת בסגולה - אבל השירות שם היה זוועה ככה שלא נשארתי מספיק זמן אולי בביג בוקס ברמת גן יש את שתי הדגמים