בכל מקרה - משחק מעולה. כל דבר חוץ מהסיפור פשוט מושלם, ובגלל שלא היו לי שום ציפיות מהסיפור, לא התאכזבתי גם מהאספקט הזה. אני קצת מתבעס עכשיו לחזור לשחק במשחקים אחרים - המשחק הזה היה פשוט מושלם בכל מה שחשוב - גרפיקה, עיצוב שלבים ומשחקיות.
פלטינה ב GOW3
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אחרי שחרשתי על המשחק כמה שרק יכולתי בשבועיים האחרונים (וזה לא היה פשוט, כי גם נולד לי בן בתקופה הזאת
), הצלחתי אתמול בלילה להשיג סוף סוף גביע פלטינה ב GOW3. האמת? היה פחות קשה ממה שציפיתי - מספיק לשחק במשחק רק פעם אחת ואז לעשות כמה השלמות, ואפילו לא חייבים לסיים אותו ברמה הכי קשה (אבל צריך לסיים אותו ברמה הקשה, והיא קשה מאוד. אין לי מושג איך בכלל אפשר לסיים אותו ברמה הכי קשה).
בכל מקרה - משחק מעולה. כל דבר חוץ מהסיפור פשוט מושלם, ובגלל שלא היו לי שום ציפיות מהסיפור, לא התאכזבתי גם מהאספקט הזה. אני קצת מתבעס עכשיו לחזור לשחק במשחקים אחרים - המשחק הזה היה פשוט מושלם בכל מה שחשוב - גרפיקה, עיצוב שלבים ומשחקיות.
- UltraMagnus
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 388
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
מזל"ט על הפלטינה. ויותר חשוב על היורש 
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

דווקא הם לא היו קשים בכלל, חוץ מהצ'אלנג' של להפוך עשר פעמים לאבן - לקראת הסוף כבר אין איפה לדרוך בזירה כי הכל מלא באויבים. זה באמת אתגר שכשאתה מסיים אותו אתה מרגיש גבר
לכל השאר יש טקטיקה פשוטה בדרך כלל.
לכל השאר יש טקטיקה פשוטה בדרך כלל.
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אם לא הייתי יודע לעשות את זה, כנראה שלא הייתי מספר שיש לי פלטינה, נכון?fddr כתב:גם הצ'אלנג' של להפוך עשר פעמים לאבן,קל.
תשתמש בגולדן פליז....
ועדיין - יש לך משהו כמו פעמיים להפוך לאבן אחרי שמגיעים הציקלופים, וכבר מהפעם השלישית, כשמופיעות ההרפיות, קורה שהן מצליחות להרוג אותך בזמן שאתה מאבן.
שלא לדבר על כמות הפעמים שהפכו אותי לאבן באמצע קפיצה, שזה מוות אוטומטי.
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

תודה לכל המברכים 
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
מזל טוב על סיום המשחק וזכיה בפלטינה. יותר חשוב - מזל טוב על הילד
(ברור לך שעוד כמה שנים הוא כבר קורע אותך במשחקים..כן?
)
לכל אוהבי ז'אנר משחקי God Of War המעולים - ממליץ לנסות למי שממש אוהב את הסגנון גם את DANTE'S INFERNO.
משחק שלא מחדש יותר מידי בתחום, שזה לא בהכרח רע אם עושים את זה נכון..
פשוט העתק של מנגנון הלחימה של GOW אחד לאחד - רק עם סיפור ועלילה אחרת.
קניתי אותו מתנה ליומולדת של חבר לפני כמה שבועות והוא מאושר ממנו עד הגג..
בנוסף וסתם כטיזר - מעניין לראות מה ייצא בסוף עם Castlevania: Lords of Shadow. ראיתי טריילר וממש אהבתי.
(ברור לך שעוד כמה שנים הוא כבר קורע אותך במשחקים..כן?
לכל אוהבי ז'אנר משחקי God Of War המעולים - ממליץ לנסות למי שממש אוהב את הסגנון גם את DANTE'S INFERNO.
משחק שלא מחדש יותר מידי בתחום, שזה לא בהכרח רע אם עושים את זה נכון..
פשוט העתק של מנגנון הלחימה של GOW אחד לאחד - רק עם סיפור ועלילה אחרת.
קניתי אותו מתנה ליומולדת של חבר לפני כמה שבועות והוא מאושר ממנו עד הגג..
בנוסף וסתם כטיזר - מעניין לראות מה ייצא בסוף עם Castlevania: Lords of Shadow. ראיתי טריילר וממש אהבתי.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

עם כל הלהבות על הסכינים, אין מצב שיהיה דימום מיותר 
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אאוץ'. כואב רק מלחשוב על זהBarBA כתב:תאר לך מה יקרה אם הוא ישתמש nemean cestes או ב nemesis bladeMalcontent כתב:עם כל הלהבות על הסכינים, אין מצב שיהיה דימום מיותר......
Need more cowbell