בעיה עם CORE AVC
שלום אני משתמש WIN 7 32 BIT וב קודקים של SHARK 07 ובכל פעם שאני מגדיר את הSHARK לעבוד עם ה CORE קורה משהו מוזר בכל פעם שאני פותח תיקיה בה נמצע סרט MKV אז הWIN7 סוגר לי את התיקיה ועושה סוג של RESTART לא כללי אלה רק לדסקטוף
וזה מפסיק רק שאני משנה בSHARK ל FFD
מה זה הדבר הזה?
וזה מפסיק רק שאני משנה בSHARK ל FFD
מה זה הדבר הזה?
- Dimka
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 303
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
להוסיף למה ש-mp3lll אמר.
מותקן אצלך איזשהו קודק שלא יודע להתעסק טוב עם סוג הסרט וזה גורם לאקספלורר לקרוס כשמנסה לפענח אותו (כדי להציג את ה-thumbnail).
בניגוד ל-mp3lll, אני חושב שצריך להחליף קודק... אם תרשום עם איזה סרטים זה קורה (סיומת), אז ניתן יהיה לטפל בזה נקודתית.
כשאתה נכנס לתיקיה שגורמת לקריסה, יש לך כמה שניות פעולה... תחליף את התצוגה לסמלים קטנים או משהו אחר שלא מראה את התמונות והתקיה לא תקרוס. כעת אתה יכול להדליק סרט סרט בעזרת Media player (שמגיע עם חלונות) עד שהסרט קורס - זה סוג הסרט שעושה לך בעיות.
מותקן אצלך איזשהו קודק שלא יודע להתעסק טוב עם סוג הסרט וזה גורם לאקספלורר לקרוס כשמנסה לפענח אותו (כדי להציג את ה-thumbnail).
בניגוד ל-mp3lll, אני חושב שצריך להחליף קודק... אם תרשום עם איזה סרטים זה קורה (סיומת), אז ניתן יהיה לטפל בזה נקודתית.
כשאתה נכנס לתיקיה שגורמת לקריסה, יש לך כמה שניות פעולה... תחליף את התצוגה לסמלים קטנים או משהו אחר שלא מראה את התמונות והתקיה לא תקרוס. כעת אתה יכול להדליק סרט סרט בעזרת Media player (שמגיע עם חלונות) עד שהסרט קורס - זה סוג הסרט שעושה לך בעיות.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
בניגוד למה שאתה אומר, זו בעיה ידוע ב בSHARK ובתוך התוכנה עצמה יש disable לתוך thumbnail אוטומטי.
לכן במידה והוא משתמש בבSHARK זה הפיתרון בלבד.
לכן במידה והוא משתמש בבSHARK זה הפיתרון בלבד.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.