מתלבט בנושא מערכת סאטלייט
לאחר סקר מקיף
שעשיתי , ושמעתי את כל הרמות של של הסטליטים
באלפי שקלים רבים הגעתי למסקנה הבאה :
הסטים של מורל שמיוצרים בנס ציונה \ סין מוציאים את הסאונד הטוב ביותר
תחפש מקום שמוכר אותם תחבר אותם למגבר טוב תשווה לכל אותןם מותגים יוקרתיים
ולא תאמין
באלפי שקלים רבים הגעתי למסקנה הבאה :
הסטים של מורל שמיוצרים בנס ציונה \ סין מוציאים את הסאונד הטוב ביותר
תחפש מקום שמוכר אותם תחבר אותם למגבר טוב תשווה לכל אותןם מותגים יוקרתיים
ההשכלה מטשטשת את הבערות אך אינה מעלימה את הטפשות
צודק, יש לי את הLI-1 משמשים כסראונד, עושים את העבודה יפה מאוד..
כמעט מלפני שנה הייתי בהונג קונג וביקרתי בכמה חניות של מערכות קולנוע ביתי וסטראו.
באחד החניות הוצג הסרט של BATMAN (החדש) ונדהמתי מאיכות הסאונד שרמקולים קטנים אלו נתנו BOSE.
האמת הם היו מחוברים למגבר של PHILIPS (אני חושב שאין כזה בארץ, לא ידוע לי בכל מקרה).
אני זוכר עד עכשיו את הקטע של הסרט כאשר העטלפים היגיעו לעזור ל-BATMAN .
זה היה מדהים!
מנסיוני הזה, הייתי אומר שתלך לאיזה חנות להתרשם ולשמוע אותם.
כמובן אני לא מיתנגד גם לסאונד של מורל.
יש כמובן את KLIPSCH ואחרים.
בהצלחה בבחירה.
באחד החניות הוצג הסרט של BATMAN (החדש) ונדהמתי מאיכות הסאונד שרמקולים קטנים אלו נתנו BOSE.
האמת הם היו מחוברים למגבר של PHILIPS (אני חושב שאין כזה בארץ, לא ידוע לי בכל מקרה).
אני זוכר עד עכשיו את הקטע של הסרט כאשר העטלפים היגיעו לעזור ל-BATMAN .
זה היה מדהים!
מנסיוני הזה, הייתי אומר שתלך לאיזה חנות להתרשם ולשמוע אותם.
כמובן אני לא מיתנגד גם לסאונד של מורל.
יש כמובן את KLIPSCH ואחרים.
בהצלחה בבחירה.
רמקולים לא קונים וירטואלית
זה שאלה של תקציב \ מגבר שיש לך היום ?
אני בסוף קניתי את הדגם nova הזול ב 1700 ש"ח מפני שתקציב היה מגבלה
לגבי הסטים היותר יקרים קראתי הרבה חוות דעת מקצועיות - המון תשבוחות יש שם
אני שוב רוצה להדגיש
קליפש פרדיים JBL אינפניטי ועוד רבים ואחרים טובים לא יכלו להשתוות לטעמי למורל
בד"כ כסף לא משקר ומה שעולה יקר שווה הרבה בכלל ובאודיו בפרט - יחד עם זאת המורל הצליחו לשבור לי את המשוואה הזו
אולי יש פה עניין של טעם אישי
קיצקיצ עזוב שאלות וירטואליות רוץ לשמוע השווה ואל תקנה שם (ד"א גם אני בהתחלה חיפשתי bose סטליטים )
אני בסוף קניתי את הדגם nova הזול ב 1700 ש"ח מפני שתקציב היה מגבלה
לגבי הסטים היותר יקרים קראתי הרבה חוות דעת מקצועיות - המון תשבוחות יש שם
אני שוב רוצה להדגיש
קליפש פרדיים JBL אינפניטי ועוד רבים ואחרים טובים לא יכלו להשתוות לטעמי למורל
בד"כ כסף לא משקר ומה שעולה יקר שווה הרבה בכלל ובאודיו בפרט - יחד עם זאת המורל הצליחו לשבור לי את המשוואה הזו
אולי יש פה עניין של טעם אישי
קיצקיצ עזוב שאלות וירטואליות רוץ לשמוע השווה ואל תקנה שם (ד"א גם אני בהתחלה חיפשתי bose סטליטים )
עם מגבר כזה אם יש לך אפשרות תלך על
הסטים יקרים
לא זוכר שהיה את 2 ההחברות באותה חנות
מהיכן אתה ?
לא זוכר שהיה את 2 ההחברות באותה חנות
מהיכן אתה ?
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
חנויות מומלצות באיזור השרון?
קבל:
http://www.audio1.co.il/categories/7535
עופר.
================================
קבל:
http://www.audio1.co.il/categories/7535
עופר.
================================
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- arielshiran
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
המלצה על סאטאליטים ממי ששמע את כל הסטים האפשריים בארץ
כולל חברות פחות מוכרות כאן בארץ (והדגש הוא על כאן בארץ) אני יכול לומר חד משמעית, שכח ממורל! יש אלטרנטיבות טובות יותר במחירים דומים ואף זולים יותר:
1. אנרג'י TAKE החדשים נשמעים לטעמי הכי טובים בתקציב שלך. היבואן נקרא SMARTEC ויושב בת"א. פרטים שלו: www.smartec.co.il
זה הסט שאני קניתי אחרי סקר שמיעה וקריאת ביקורות מעמיק ונרחב!
2. MORDAUNT SHORT GENIE נשמעים טוב משמעותית מהמורל ומעוצבים יפה מאוד. היבואן: אלגזי בהוד השרון
3. MONITOR AUDIO RADIUS-מיוצרים מעץ מלא בניגוד ליתר. נשמעים יותר אמריקאיים מבריטיים ולכן אם נטית לכיוון BOSE לך תשמע אותם אצל אמנון סאונד בת"א. התמחור שלו זול יותר מארה"ב ואנגליה. כן ירבו כאלה!
4. ANTHONY GALLO ADIVA- אם אהבת את העיצוב של העגולים של מורל, לך תשמע את אלה. לא תתאכזב. נראים דומה, נשמעים הרבה יותר טוב. היבואן: סטריאוטיפ בת"א.
5. את אלה לא שמעתי אבל יש להם הצעה מאוד מפתה באתר שלהם ודרך השיווק שלהם שונה מהיתר אבל אופי הסאונד מאוד דומה ל-ANTHONY GALLO לפי כל הביקורות: www.orbaudio.com - חברה אמריקאית שמוכרת בשיווק ישיר ומבטיחה החזר מלא למי שלא מרוצה!
אם אתה רוצה לקבל עוד קנה מידה להשוואה ומוכן לשלם יותר עבור שם ועיצוב לך תשמע גם את ה-B&W MT-20 ואת הטאנוי ארנה. שניהם סטים מעולים אבל מתומחרים מוגזם מאוד בארץ.
אחרי שתשמע את כל אלה, לא תרצה יותר להתקרב לא ל-BOSE ולא למורל...
בהצלחה!
1. אנרג'י TAKE החדשים נשמעים לטעמי הכי טובים בתקציב שלך. היבואן נקרא SMARTEC ויושב בת"א. פרטים שלו: www.smartec.co.il
זה הסט שאני קניתי אחרי סקר שמיעה וקריאת ביקורות מעמיק ונרחב!
2. MORDAUNT SHORT GENIE נשמעים טוב משמעותית מהמורל ומעוצבים יפה מאוד. היבואן: אלגזי בהוד השרון
3. MONITOR AUDIO RADIUS-מיוצרים מעץ מלא בניגוד ליתר. נשמעים יותר אמריקאיים מבריטיים ולכן אם נטית לכיוון BOSE לך תשמע אותם אצל אמנון סאונד בת"א. התמחור שלו זול יותר מארה"ב ואנגליה. כן ירבו כאלה!
4. ANTHONY GALLO ADIVA- אם אהבת את העיצוב של העגולים של מורל, לך תשמע את אלה. לא תתאכזב. נראים דומה, נשמעים הרבה יותר טוב. היבואן: סטריאוטיפ בת"א.
5. את אלה לא שמעתי אבל יש להם הצעה מאוד מפתה באתר שלהם ודרך השיווק שלהם שונה מהיתר אבל אופי הסאונד מאוד דומה ל-ANTHONY GALLO לפי כל הביקורות: www.orbaudio.com - חברה אמריקאית שמוכרת בשיווק ישיר ומבטיחה החזר מלא למי שלא מרוצה!
אם אתה רוצה לקבל עוד קנה מידה להשוואה ומוכן לשלם יותר עבור שם ועיצוב לך תשמע גם את ה-B&W MT-20 ואת הטאנוי ארנה. שניהם סטים מעולים אבל מתומחרים מוגזם מאוד בארץ.
אחרי שתשמע את כל אלה, לא תרצה יותר להתקרב לא ל-BOSE ולא למורל...
בהצלחה!