atom 270 1.60GHz
GMA 950
1GB RAM
160GB HD
12.1 LCD
*המחשב שייך לאחותי, לאחר שקיבלה אותו, היה בו WIN 7, עם מפרט כזה זה לא הכי סחב, ומפחד על חיי סוללה (הנייד מחבר קרוב שהשתמש בו כמה חודשים), התקנתי xp sp2 corp באנגלית, דרייברים,
לקודקים התקנתי shak007 ו כמוון איך לא coreAVC ,שיחקתי בהגדרות של ה coreAVC כדי להתאים אותו למפרט. התוצעה היא כרגה כזאת , MKV של 720P עובד חלק ויפה (נבדק על הסרט רובוטריקים 2, חושב שזה H264, לא הכי בטוח ,אז כל הסרטים שאני מוריד הם ממקור אחד וכולם bdrip של 720P, קבצים עד 8GB +-, בכל מקרה יש הרבה סצנות מהירות בסרט ככה שבאמת אהבתי את מה שראיתי), על 1080P וכו' אין מה לדבר כי גם ככה המסך הוא רק 12.1 והוא 1280 על 800.
**עכשיו נעבור לעצם השאלה שלי :
סרטונים ביוטוב , ברזולוציה רגילה הכל בסדר גמור ,גם לא הכי מורגש חוסר האיכות גם במסך מלא בגלל גדול המסך.
הבעיה מתחילה ב 720P האודיו דבקה בסדר, אבל הוידאו ממש ב FPS נמוך ,גם עם אני עושה pause ונותן לו להיטען, הפעולות שניסיתי :
1. התקנה של פלאש 10.1, ללא תוצעה לאחר שגיליתי שהוא אינו תומך ב GMA950 (בעצם מחוסר אפשרות של העצת חומרה בGPU הזה)
2. HTML5, ניסיתי גם על chrome וגם ב IE8 עם התוסף ,לא ממש הצלחתי לבדוק כי יש איזה בעיה עם הנגן של HTML5, משהוא ב ממשק שלו, בקיצור לא הצלחתי לבחור ב 720P ,מה גם שלא כל הסרטונים הם ב HTML5 (מכווה שעם בואו של ה ipad זה ישתנה, תגיבו עם גם לכם יש בעיה עם נגן של ה HTML5
3. התקנתי GMA Booster והגדרתי ל 400MHz ,הוידוא ב 720P עובד קצת יותר טוב אבל עדין לא אפשרי לראות אותו ככה. העם יש עוד איזה פתרון? חשבתי כבר לנסות דרייברים שעברו מוד ל GMA הזה .
חח באמת הכרטיס הזה חלש יותר מכרטיס מסך בן 7 שנים
PS, נזכרתי בעוד דבר שמעצבן אותי ,אני יודע ש הATOM 270 הוא לא 2 ליבות עלה HT, אבל אני לא מבין דבר אחד
בכל התוכנות שבדקתי ,גם ב everest ,ב 2 ה threads מהירות המעבד כל כמה שניות קופצת מ 800 ל1600 מה הקטע פה ? או שזה ככה במעבדי HT? ניסיתי בלי סוללה ,עם סוללה ,אותו דבר ,בתוכנה לניהול החשמל שלו מוגדר ל maximum performance ,אני יודע שעם בוחרים ב template ליותר חיי סוללה אז מהירות המעבד תירד ,אבל זה לא המקרה.. תודה שוב