האם כדאי להמתין לרסיבר עם HDMI 1.4 ?
שלום אני מעוניין לרכוש רסיבר חדש שיחובר ל PS3 למחשב ממיר ו DVD
בכל אופן 95% מהשימוש סרטים MKV כך שבפועל כנראה נושא הפורמטים החדשים ׁDTS HD TRUE HD )
פחות רלוונטי כיוון שאין סרטים בפורמט הנ"ל וסביר להניח שלא אעשה מנוי לבלוקבסטר בשביל BD
כך שבפועל נשאלת השאלה לגבי נושא תלת מימד האם הרסיבר בחיבור HDMI 1.4 ממתג או שבפועל אני יוכל לחבר תמונה ישירה מהPS3 למסך וסאונד לרסיבר ואז לא אצטרך לרכוש רסיבר עם החיבור הנ"ל
בכל אופן 95% מהשימוש סרטים MKV כך שבפועל כנראה נושא הפורמטים החדשים ׁDTS HD TRUE HD )
פחות רלוונטי כיוון שאין סרטים בפורמט הנ"ל וסביר להניח שלא אעשה מנוי לבלוקבסטר בשביל BD
כך שבפועל נשאלת השאלה לגבי נושא תלת מימד האם הרסיבר בחיבור HDMI 1.4 ממתג או שבפועל אני יוכל לחבר תמונה ישירה מהPS3 למסך וסאונד לרסיבר ואז לא אצטרך לרכוש רסיבר עם החיבור הנ"ל
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
בשביל תלת מימד צריך גם נגן בלוריי תומך וגם טלויזיה תומכת.
אני לא מבין את עניין המיתוג...
כל המכשירים שלך מחוברים ב-HDMI?
אם כן, הרסיבר יעזור לך במיתוג שלהם.
במחשבה לצרכים שלך היום אין לך צורך ב-HDMI 1.4 (האמת שאפילו HDMI 1.1 יספיק) אבל רסיבר קונים להרבה שנים ועם הזמן הצרכים משתנים, לכן אם התקציב מאפשר כדאי ללכת על HDMI 1.4 (שמצד שני יקר יחסית היום כי הוא רק נכנס...)
אני לא מבין את עניין המיתוג...
כל המכשירים שלך מחוברים ב-HDMI?
אם כן, הרסיבר יעזור לך במיתוג שלהם.
במחשבה לצרכים שלך היום אין לך צורך ב-HDMI 1.4 (האמת שאפילו HDMI 1.1 יספיק) אבל רסיבר קונים להרבה שנים ועם הזמן הצרכים משתנים, לכן אם התקציב מאפשר כדאי ללכת על HDMI 1.4 (שמצד שני יקר יחסית היום כי הוא רק נכנס...)
במידה ואני רוכש מסך תלת מימד וה PS3 שלי
יתמוך באמצעות עדכון תוכנה בסרטי ומשחקי תלת מימד אז האם יש צורך בכך שלרסיבר יהיה חיבור HDMI 1.4 או שבעצם אני יראה בתלת מימד וישמע בפורמטים החדשים
כי זה המצב אז אין צורך ברסיבר עם חיבור HDMI 1.4 ומספיר רסיבר עם תמיכה בפורמטים החדשים
כי זה המצב אז אין צורך ברסיבר עם חיבור HDMI 1.4 ומספיר רסיבר עם תמיכה בפורמטים החדשים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46379
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
חיבור ה HDMI בקונסולת ה PS3 הינו HDMI 1.3
הסיבה לחוסר היכולת להעביר את פורמטי האודיו המתקדמים נעוצה בשל שילוב של מעבד HDMI אשר איננו מכיל יכולות Bistream.
במידה ויש שימוש בקונסולת ה PS3 Slim, יכולת ה Bistream קיימת.
הסיבה לחוסר היכולת להעביר את פורמטי האודיו המתקדמים נעוצה בשל שילוב של מעבד HDMI אשר איננו מכיל יכולות Bistream.
במידה ויש שימוש בקונסולת ה PS3 Slim, יכולת ה Bistream קיימת.
כמעט לכל סרט חדש שיוצא עכשיו אני רואה גרסת mkv עם הפורמטים החדשים (ׁDTS HD TRUE HD) ...razgo כתב: ...בכל אופן 95% מהשימוש סרטים MKV כך שבפועל כנראה נושא הפורמטים החדשים ׁDTS HD TRUE HD )
פחות רלוונטי כיוון שאין סרטים בפורמט הנ"ל וסביר להניח שלא אעשה מנוי לבלוקבסטר בשביל BD...
גליה
בהתייחסות לנושא התלת מימד והפורמטים החדשים אז האם:
1- אני יוכל לראות סרטים בתלת מימד באמצעות עדכון תוכנה בPS3 שלי( 60G דגם ראשון)?
2- האם אין לי שום אפשרות לשמוע את הפורמטים החדשים דרך הPS3 אלא רק ברכישת מכשיר אחר שתומך בכך?
3- במידה ורכשתי מסך עם תמיכה בתלת מימד האם החיבור בין הPS3 בHDMI וחיבור אופטי לרסיבר יאפשר לי לראות בתלת מימד ולשמוע בפורמטים DD או DTS .
4 למה השימוש של HDMI 1.4 ברסיבר ?
2- האם אין לי שום אפשרות לשמוע את הפורמטים החדשים דרך הPS3 אלא רק ברכישת מכשיר אחר שתומך בכך?
3- במידה ורכשתי מסך עם תמיכה בתלת מימד האם החיבור בין הPS3 בHDMI וחיבור אופטי לרסיבר יאפשר לי לראות בתלת מימד ולשמוע בפורמטים DD או DTS .
4 למה השימוש של HDMI 1.4 ברסיבר ?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
1. מדברים על זה שכן
2. תוכל לשמוע LPCM 7.1 שזה בערך אותו הדבר, רק שהנורות ברסיבר לא יידלקו
3. אולי 720P - הנושא נדון כאן, תריץ חיפוש
4. גם זה נדון בהרחבה, תוכל לקבל 1080P לכל עין בנפרד ערוץ חוזר ועוד קצת.
2. תוכל לשמוע LPCM 7.1 שזה בערך אותו הדבר, רק שהנורות ברסיבר לא יידלקו
3. אולי 720P - הנושא נדון כאן, תריץ חיפוש
4. גם זה נדון בהרחבה, תוכל לקבל 1080P לכל עין בנפרד ערוץ חוזר ועוד קצת.
סרט MKV עם פורמטים חדשים? עוד לא נתקלתי.GaliaL כתב:כמעט לכל סרט חדש שיוצא עכשיו אני רואה גרסת mkv עם הפורמטים החדשים (ׁDTS HD TRUE HD) ...razgo כתב: ...בכל אופן 95% מהשימוש סרטים MKV כך שבפועל כנראה נושא הפורמטים החדשים ׁDTS HD TRUE HD )
פחות רלוונטי כיוון שאין סרטים בפורמט הנ"ל וסביר להניח שלא אעשה מנוי לבלוקבסטר בשביל BD...
גליה...
אז זה אומר שאני צריך להחליף את הX שלי?
איזה באסה.