בניית טרנספורט דיגיטלי מבוסס מחשב לסטריאו
-
vitalyi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2594
שלום,
אני רוצה להרכיב מחשב בסיסי שישמש כטרנספורט דיגיטלי ברמה גבוהה (מבחינת jitter) למערכת סטריאו. התכונות הנדרשות הן:
1. יציאת TOSLINK (אפשר גם קואקס) עם jitter נמוך. אם קיימים כרטיסים עם יציאה AES3 – זה המצב האידיאלי בשבילי.
2. תמיכה בפורמטים 192/96/88.2/48/41.2kHz ברזולוציה עד 24bit – ביציאה דיגיטלית. אין צורך ב-DAC פנימי כלשהו. תמיכה בפורמטי רב-ערוציים מיותרת
3. תמיכה בפורמטי וידיאו HD אופציונאלית אך לא הכרחית (אוכל לוותר על צפיית הסרטים דרך המחשב)
4. לפחות 3 כניסות USB2
5. שליטה בשלט – רצוי
6. מארז קומפקטי עם מאווררים שקטים
אודה לכל מביני עניין על המלצות על חומרה (ועל מקומות מומלצים לקנייה).
אם קיימים טרנספורטים מוכנים מסוג זה – גם אשמח לקבל המלצות/הפניות (אני צריך טרנספורט נטו – לא סטרימר ולא נגן שמכיל DAC)
בתודה
ויטלי
אני רוצה להרכיב מחשב בסיסי שישמש כטרנספורט דיגיטלי ברמה גבוהה (מבחינת jitter) למערכת סטריאו. התכונות הנדרשות הן:
1. יציאת TOSLINK (אפשר גם קואקס) עם jitter נמוך. אם קיימים כרטיסים עם יציאה AES3 – זה המצב האידיאלי בשבילי.
2. תמיכה בפורמטים 192/96/88.2/48/41.2kHz ברזולוציה עד 24bit – ביציאה דיגיטלית. אין צורך ב-DAC פנימי כלשהו. תמיכה בפורמטי רב-ערוציים מיותרת
3. תמיכה בפורמטי וידיאו HD אופציונאלית אך לא הכרחית (אוכל לוותר על צפיית הסרטים דרך המחשב)
4. לפחות 3 כניסות USB2
5. שליטה בשלט – רצוי
6. מארז קומפקטי עם מאווררים שקטים
אודה לכל מביני עניין על המלצות על חומרה (ועל מקומות מומלצים לקנייה).
אם קיימים טרנספורטים מוכנים מסוג זה – גם אשמח לקבל המלצות/הפניות (אני צריך טרנספורט נטו – לא סטרימר ולא נגן שמכיל DAC)
בתודה
ויטלי
ויטלי
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
השאלה מתאימה לדעתי יותר לפורום HTPC, גם אם המטרה הסופית היא שימוש כטרנספורט (זהו הפורום בו נמצאים רוב מומחי החומרה).
-
vitalyi
-
- חבר ותיק

פעם ניסיתי לשאול על אודיו דיגיטלי בפורום HTPC - ללא הצלחה... שם נמצאים החברה שמתעניינים בוידיאו.uriler כתב:השאלה מתאימה לדעתי יותר לפורום HTPC, גם אם המטרה הסופית היא שימוש כטרנספורט (זהו הפורום בו נמצאים רוב מומחי החומרה)....
ויטלי
- valer_valer
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
לי שי משהו כזה - השאלה אם אתה מוכן להשקיע ?
הרכיבים הם :
SilveStone LC17B
Enermax MODU82+525W
Q9650 & Asus P5Q Deluxe
LynxStudio LynxTwo
PowerColor X1950 Pro SCS3 With Video In
קירור שקט
הרכיבים הם :
SilveStone LC17B
Enermax MODU82+525W
Q9650 & Asus P5Q Deluxe
LynxStudio LynxTwo
PowerColor X1950 Pro SCS3 With Video In
קירור שקט
-
vitalyi
-
- חבר ותיק

תודה על התשובה.
לצערי, זה לא מה שאני מחפש. אני צריך כרטיס, רצוי עם שעון פנימי, שיוציא אות דיגיטלי עם jitter נמוך (עוד יותר טוב - AES ). אינני מעוניין לא במוסיקה רב ערוצית ולא בממיר (DAC) פנימי איכותי – כי יש לי DAC טוב.
לצערי, זה לא מה שאני מחפש. אני צריך כרטיס, רצוי עם שעון פנימי, שיוציא אות דיגיטלי עם jitter נמוך (עוד יותר טוב - AES ). אינני מעוניין לא במוסיקה רב ערוצית ולא בממיר (DAC) פנימי איכותי – כי יש לי DAC טוב.
ויטלי
- Eyal_W
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 7639
MAC MINI
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
- valer_valer
-
- חבר ותיק

Lynx22 יש בו את מה שאתה מחפש ..
נערך לאחרונה על ידי valer_valer ב 07/04/2010 7:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
vitalyi
-
- חבר ותיק

איל תודה,
אלמד את הנושא של MAC Mini (הסקירה הראשונה שמצאתי דרך Google לא מחמיאה לו במיוחד, אקרא סקירות נוספות)
וולרי,
מצאתי במשפחת הכרטיסים Lynx כרטיס שמתאים לי. איפה קנית את שלך ? החנות היחידה שמצאתי ב-zap סובלת מחמדנות יתר - עבור הכרטיס של 625$ רוצים 3800 ש"ח)...
אלמד את הנושא של MAC Mini (הסקירה הראשונה שמצאתי דרך Google לא מחמיאה לו במיוחד, אקרא סקירות נוספות)
וולרי,
מצאתי במשפחת הכרטיסים Lynx כרטיס שמתאים לי. איפה קנית את שלך ? החנות היחידה שמצאתי ב-zap סובלת מחמדנות יתר - עבור הכרטיס של 625$ רוצים 3800 ש"ח)...
ויטלי
- valer_valer
-
- חבר ותיק

חלילית
-
vitalyi
-
- חבר ותיק

תודה, המחיר שם גם מופקע משהו...
ויטלי
- snow707
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 126
- שם מלא: ליאור
- valer_valer
-
- חבר ותיק

קניתי לפני כמה שנים ב - audiovideo.co.il בהרצליה, סוקולוב נדמה לי.
- yossi126
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 778
M2tech hiface הפתרון הטוב ביותר בשוק כרגע.
-
vitalyi
-
- חבר ותיק

יש הרבה תלונות ברשת שהוא מוציא "קליקים" בהחלפה ידנית של רצועות, בחלק מהדיווחים קראתי שהוא מוציא קליקים גם במהלך הנגינה במקרה של נגינה ממושכת.
ויטלי