GRADO או AT עד 350 +- ?
- beller
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 519
- שם מלא: beller
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
מה אתה אוהב? מותגים או כלי עבודה? גראדו היא פירמה יוקרתית, עם כמה דגמי עילית אודיופילים. כשהוא מכוון טוב ומכוייל כהלכה, גם ראש פשוט יכול לבצע את העבודה. לראשים בטווח המחירים הזה לא חסר באס. הבאס מוקלט במקור או שלא. המערכת מסוגלת לפרשן את האות או שלא. אם חסר לך באס, קנה אקוולייזר. הכי נכון, זה לשמוע כמה שיותר פלאט, אם כי תמיד צריך איזה תיקון קטן, במיוחד אצל בני תמותה כמוני, שיש להם מערכות פושטיות (אבל מכוונות היטב).
במחיר הזה, יש גם ראשים נחמדים מאוד של אורטופון ושל סטאנטון. רק מה: כוון היטב, בעזרת פרוטרקטור, שים לב לטרקינג נכון וגובה נכון של הזרוע. האם זה פטיפון ראשון שלך? איזה פטיפון יש לך?
הכי חשוב, שתהנה מאוד ממה שאתה שומע. איך אומר (בחוכמה רבה) chalmh - "הכי חשוב זה הכימיה עם האוזניים". תוכל ללמוד ממנו המון בנושא הטכני, אני יותר מתמחה במתקנים חסרי ארקה דמויי כסא חשמלי.
בברכה,
דני. (עד 1.5 גראם)
במחיר הזה, יש גם ראשים נחמדים מאוד של אורטופון ושל סטאנטון. רק מה: כוון היטב, בעזרת פרוטרקטור, שים לב לטרקינג נכון וגובה נכון של הזרוע. האם זה פטיפון ראשון שלך? איזה פטיפון יש לך?
הכי חשוב, שתהנה מאוד ממה שאתה שומע. איך אומר (בחוכמה רבה) chalmh - "הכי חשוב זה הכימיה עם האוזניים". תוכל ללמוד ממנו המון בנושא הטכני, אני יותר מתמחה במתקנים חסרי ארקה דמויי כסא חשמלי.
בברכה,
דני. (עד 1.5 גראם)
דני בלר
- beller
- חבר פעיל במיוחד

קודם כל, יש לך מגבר ממש טוב. אבל חסר לו פונוסטייג'. יש קדמים ממש טובים, במחירים של כ-500 שקל ומעלה, של PROJECT למשל. איזה דגם של גראדו הציעו לך? הפטיפון הוא וינטג' נהדר, בנוי טוב. גם הרמקול נחמד מאוד. אני רואה שאתה אוהב לפנק את עצמך במוצרים טובים, שזה אחלה.
תגיד לי לגבי הדגם של גראדו.
דני
תגיד לי לגבי הדגם של גראדו.
דני
דני בלר
- beller
- חבר פעיל במיוחד

אני אידיוט. יש לך קדם מצויין, לא ראיתי אותו. יש לך פטיפון מצויין. הייתי מתאמץ טיפה לגבי הראש ומברר ברמה של 500+. זה קורה כי אני קורא קריאה סלקטיבית. אחלה קדם.
תודיע לי.
אם זה לא גראדו, למה לא לשקול ראשים אחרים גם?
תודיע לי.
אם זה לא גראדו, למה לא לשקול ראשים אחרים גם?
דני בלר
- MASTERMIX
- חבר ותיק

- תגובות: 2297
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 13 פעמים
ממליץ על AT וזה תלוי מאוד באיזה דגם מדובר...
אני יכול להגיד לך שאני משתמש בMLA440 ומרוצה ממנו תפו תפו תפו.........
מהו מחירו כיום צריך לברר?.
אני יכול להגיד לך שאני משתמש בMLA440 ומרוצה ממנו תפו תפו תפו.........
מהו מחירו כיום צריך לברר?.
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .
http://mastermix-production.blogspot.com/
המשך גלישה נעימה ..
המשך גלישה נעימה ..
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
ה AT440 עולה פי 2.5 מהתקציב (במחירים של היום).
היה לי על ה-RPM5 גרדו אפור והוא נשמע טוב מאוד אם כי פחות מפורט ומדויק מה-AT440. איני יודע מה מחיר גרדו אפור.
היה לי על ה-RPM5 גרדו אפור והוא נשמע טוב מאוד אם כי פחות מפורט ומדויק מה-AT440. איני יודע מה מחיר גרדו אפור.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
מה דעתכם על DL-103 ?
קראתי השוואה בין Grado Sonata Reference VS. Audio-Technica AT440MLA VS. Denon DL-103
http://www.head-case.org/forums/home-so ... 103-a.html
קראתי השוואה בין Grado Sonata Reference VS. Audio-Technica AT440MLA VS. Denon DL-103
http://www.head-case.org/forums/home-so ... 103-a.html
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
naudio,
אתה יכול לקרוא ביקורות כאלה ואחרות בכל מיני פורומים כמו גם בפורום הזה. אין שום ביקורת או חוות דעת שהיא אובייקטיבית אלא על פי טעמו האישי של הכותב.
ראשים כמו גם כל ציוד אחר הוא התנסות אישית. כשאתה מקבל המלצה דרך פורום או ביקורת אתה צפוי לגלות שכגודל הצפייה יכולה להגיע גודל האכזבה. הבא בחשבון שגם אם אתה תהיה מרוצה מהרכישה ברגע שתאזין לתוצאה, כעבור זמן, לאחר שתתרגל לראש, תגלה גם את המגרעות שלו.
לכל ראש יש את את המשבחים שלו והקוטלים שלו וככל שתחפש יותר דעות של אנשים כך תסתבך יותר.
בהצלחה.
אתה יכול לקרוא ביקורות כאלה ואחרות בכל מיני פורומים כמו גם בפורום הזה. אין שום ביקורת או חוות דעת שהיא אובייקטיבית אלא על פי טעמו האישי של הכותב.
ראשים כמו גם כל ציוד אחר הוא התנסות אישית. כשאתה מקבל המלצה דרך פורום או ביקורת אתה צפוי לגלות שכגודל הצפייה יכולה להגיע גודל האכזבה. הבא בחשבון שגם אם אתה תהיה מרוצה מהרכישה ברגע שתאזין לתוצאה, כעבור זמן, לאחר שתתרגל לראש, תגלה גם את המגרעות שלו.
לכל ראש יש את את המשבחים שלו והקוטלים שלו וככל שתחפש יותר דעות של אנשים כך תסתבך יותר.
בהצלחה.
חנן,
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
- MASTERMIX
- חבר ותיק

- תגובות: 2297
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 13 פעמים
לדעתי תנסה ואז תגלה , המלצות יש רבות רבות....
לי אישית היו כמה וכמה סוגים וכמה דגמים עד שהחלטתי לעשות סינון, ועכשיו שברוך השם
כמו שאמרו חכמנו הגעתי לנחלה, בתקציב שרכשתי אותו אז , לדעת אין אופציה לרכוש אותו כיום כפי שידידינו היקר חנן אמר והראש שדובר ע"י כנראה הוכפל בתג המחיר שלו ולא במעט, (לצערי) כיוון שאם אזדקק לרכוש אותו שוב, אז כנראה שאני קצת יתבעס לשלם יותר מפעם קודמת...(אז קצת אכלתי אותה) אבל....זה מה שלא יעצור לי את ההנאה ולא יבוא בחשבון המחיר.
ולמה זה פתאום מחירו ככה מוכפל לו, הקיצר תבין את המסר לבד.
לדעתי בנושא ראשים שהוא נושא בעל ערך יחסית גבוהה אין חכם כבעל ניסיון....!
שיהיה שבוע טוב ומבורך לכולם
לי אישית היו כמה וכמה סוגים וכמה דגמים עד שהחלטתי לעשות סינון, ועכשיו שברוך השם
כמו שאמרו חכמנו הגעתי לנחלה, בתקציב שרכשתי אותו אז , לדעת אין אופציה לרכוש אותו כיום כפי שידידינו היקר חנן אמר והראש שדובר ע"י כנראה הוכפל בתג המחיר שלו ולא במעט, (לצערי) כיוון שאם אזדקק לרכוש אותו שוב, אז כנראה שאני קצת יתבעס לשלם יותר מפעם קודמת...(אז קצת אכלתי אותה) אבל....זה מה שלא יעצור לי את ההנאה ולא יבוא בחשבון המחיר.
ולמה זה פתאום מחירו ככה מוכפל לו, הקיצר תבין את המסר לבד.
לדעתי בנושא ראשים שהוא נושא בעל ערך יחסית גבוהה אין חכם כבעל ניסיון....!
שיהיה שבוע טוב ומבורך לכולם
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .
המשך גלישה נעימה ..
המשך גלישה נעימה ..