שאלה לגבי הספק ורמקולים (אשמח אם תוכלו לעזור במהרה...)

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
toste פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם...
רכשתי לא מזמן רסיבר HK AVR142, ורציתי לשדך לו עכשיו זוג רמקולים רצפתיים מיד 2.
השימוש שלי הוא רובו ככולו סרטים, אבל עם סטליטים משהו חסר.
השאלה שלי היא אם אפשר לחבר רמקולים שכתוב עליהם 150W לרסיבר כזה (בנוסף לאחוריים וסנטר), ואיך מחשבים את הגבול כדי לא לשרוף (את הרסיבר או את הרמקולים- הבנתי שגם אם אני משמיע חלש מידי זה יכול לשרוף אותם). אם אני יכול להשתמש בכל ההספק של הרסיבר (בהנחה שמחבר 4 רמקולים לחלק ב- 4 את ההספק הכללי) או רק בהספק לערוץ
אם אפשר חווד לגבי רמקולים ספציפיים- wharfedale pacipic pi-30- אני יכול לקנות אותם ב- 800 יד שניה (שנה אצל הבחור)- השאלה שלי היא אם המגבר שלי יכול להסתדר איתם, כי הוא די פשוט... (אשמח גם לדעה לגבי valdus 400 ו- xarus 4000, במחירים של 600 ש"ח בממוצע).
אני אשמח לדגמים נוספים עד מחיר 1000, כי בדרך כלל מדובר בדגמים ישנים שאין אותם בחנויות, וממילא אין לי את הזמן לשבת ולשמוע (מהמאמרים שקראתי הבנתי את התהליך, וגם הבנתי שאני לא מתכוון לבוא עם דיסקים שלי ולהתחיל לחבר ולנתק צירופים, מהסיבה הפשוטה שפשוט לא נעים לי, בטח לא לרמקולים במחירים שאני יכול להרשות לעצמי).
התקציב שלי הוא עד 1000 לקדמיים יד שניה מהסיבה הפשוטה שאין לי מושג ירוק איך לבדוק אותם (קראתי גם את המאמר הזה אבל בפועל זה נראה לי סינית) ואני לא רוצה לצאת בנזק גדול מידי אם יתברר שהם דפוקים.
תודה מראש לעוזרים.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”