באיזה מהירות אתם מתחברים עם COD MW2 באונליין?
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
אהלן,
זהו נושא שמטריד אותי כבר די הרבה זמן ואני מעוניין להבין האם באמת יש בעייה או שסתם נדמה לי....
השאלה הזו נוגעת לכל מי שמשחק ב-COD MW2 באונליין ב-PS3.
קצת רקע:
כשנכנסים לשחק באונליין, אחרי שלוחצים על על "Find Game" ובוחרים את סוג משחק המולטי, המשחק מתחיל לחפש משחקים/סרברים להתחבר אליהם. בצד ימין למעלה רואים שהוא מתחיל מ-ping נמוך (בערך 50mSec) ואם הוא לא מוצא אז הוא מעלה את הפינג עד שהוא מוצא משחק/סרבר. כשהוא מוצא משחק בפינג מתאים הוא מתחבר למשחק ואז או שהמשחק מתחיל מיידית (אם המשחק התחיל כבר) או שמחכים שעוד יצטרפו.
העניין הוא שאצלי הוא מצליח למצוא משחקים רק כשהוא מגיע לפינגים באיזור של 140mSec. וכאשר אני בתוך המשחק אני מרגיש שבגלל הפינג הגבוה (כך נדמה לי) אז המשחק לא זורם מספיק טוב.
הבקשה שלי היא - למי שיש COD MW2 - נא להיכנס למצב אונליין כפי שתיארתי למעלה ולשים לב באיזה פינגים הוא מוצא לכם משחקי מולטי. זו בדיקה שלוקחת כ-5 דקות ויכולה לעזור לי מאוד - אני מתכוון לעבור ספק/תשתית אם יתברר שזו הבעייה...
האם גם אצלכם זה בערכים דומים לשלי או יותר נמוכים ???
זהו נושא שמטריד אותי כבר די הרבה זמן ואני מעוניין להבין האם באמת יש בעייה או שסתם נדמה לי....
השאלה הזו נוגעת לכל מי שמשחק ב-COD MW2 באונליין ב-PS3.
קצת רקע:
כשנכנסים לשחק באונליין, אחרי שלוחצים על על "Find Game" ובוחרים את סוג משחק המולטי, המשחק מתחיל לחפש משחקים/סרברים להתחבר אליהם. בצד ימין למעלה רואים שהוא מתחיל מ-ping נמוך (בערך 50mSec) ואם הוא לא מוצא אז הוא מעלה את הפינג עד שהוא מוצא משחק/סרבר. כשהוא מוצא משחק בפינג מתאים הוא מתחבר למשחק ואז או שהמשחק מתחיל מיידית (אם המשחק התחיל כבר) או שמחכים שעוד יצטרפו.
העניין הוא שאצלי הוא מצליח למצוא משחקים רק כשהוא מגיע לפינגים באיזור של 140mSec. וכאשר אני בתוך המשחק אני מרגיש שבגלל הפינג הגבוה (כך נדמה לי) אז המשחק לא זורם מספיק טוב.
הבקשה שלי היא - למי שיש COD MW2 - נא להיכנס למצב אונליין כפי שתיארתי למעלה ולשים לב באיזה פינגים הוא מוצא לכם משחקי מולטי. זו בדיקה שלוקחת כ-5 דקות ויכולה לעזור לי מאוד - אני מתכוון לעבור ספק/תשתית אם יתברר שזו הבעייה...
האם גם אצלכם זה בערכים דומים לשלי או יותר נמוכים ???
- HaGingi
- חבר ותיק

- תגובות: 1675
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 71 פעמים
יש לי אינטרנט במהירות של 12 מגה,
ולרוב הסריקה מגיעה עד ל-130mSec וההתחברות מתבצעת למשחק קיים (לפעמים כמה שניות לפני הסיום שלו).
אבל לאחר החיבור הראשוני...המשחק זורם מצוין (אני משתמש בראוטר)
ולרוב הסריקה מגיעה עד ל-130mSec וההתחברות מתבצעת למשחק קיים (לפעמים כמה שניות לפני הסיום שלו).
אבל לאחר החיבור הראשוני...המשחק זורם מצוין (אני משתמש בראוטר)
הג'ינג'י

בדיוק אותו הדבר אצליRedHead כתב:יש לי אינטרנט במהירות של 12 מגה,
אבל לאחר החיבור הראשוני...המשחק זורם מצוין (אני משתמש בראוטר)...
-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

תודה לכם על התשובות...
כפי שציינתי למעלה אצלי זה מתחבר באיזור ה-130-140.
התופעה הבעייתית שאני חווה במשחק היא:
נאמר ואני מגיע לקרב יריות פנים מול פנים נגד מישהו אחר, אני מתחיל לירות עליו והוא לא ממש נפגע, ואז כשהוא יורה עלי אני מת.
אולי אני לא צלף הכי טוב... אבל לאחר שהוא הרג אותי אני לפעמים מסתכל על "סרטון" ההרג שלו, ובסרטון אני רואה שמבחינתו אני בכלל לא התחלתי לירות ואז כשהוא ירה בי הוא בעצם היה הראשון לפתוח בירי ולכן נפגעתי לפניו.
הבעייה היא שזה קורה די הרבה פעמים במהלך המשחק. ובקרב פנים-מול-פנים מטווח קצר מאוד קל לראות את זה (לעומת יריות מרחוק/ממסתור).
האם זה קורה גם לכם? בדקתם את זה?
כפי שציינתי למעלה אצלי זה מתחבר באיזור ה-130-140.
התופעה הבעייתית שאני חווה במשחק היא:
נאמר ואני מגיע לקרב יריות פנים מול פנים נגד מישהו אחר, אני מתחיל לירות עליו והוא לא ממש נפגע, ואז כשהוא יורה עלי אני מת.
אולי אני לא צלף הכי טוב... אבל לאחר שהוא הרג אותי אני לפעמים מסתכל על "סרטון" ההרג שלו, ובסרטון אני רואה שמבחינתו אני בכלל לא התחלתי לירות ואז כשהוא ירה בי הוא בעצם היה הראשון לפתוח בירי ולכן נפגעתי לפניו.
הבעייה היא שזה קורה די הרבה פעמים במהלך המשחק. ובקרב פנים-מול-פנים מטווח קצר מאוד קל לראות את זה (לעומת יריות מרחוק/ממסתור).
האם זה קורה גם לכם? בדקתם את זה?
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
- HaGingi
- חבר ותיק

- תגובות: 1675
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 71 פעמים
בזמן המשחק תלחץ SELECT ותסתכל על ה-ברים (Bars) שיש ליד השם שלך בצד ימין.
אם הצבע הוא לא ירוק...כדאי שתצא מהמשחק ותיכנס שוב למשחק אחר.
הברים מצד ימין מעידים על רמת התקשורת בינך לבין המארח (ה-Host)
הברים מצד ימין מעידים על רמת התקשורת בינך לבין המארח (ה-Host)
הג'ינג'י

-
yossigab
- חבר פעיל במיוחד

האמת, לא בדקתי בזמן משחק, אבל בסיום משחק גם רואים אותם, ולרוב אני בגובה 3 (שזה ירוק בהיר) כמו רוב האנשים, אמנם יש כאלה עם 4 אבל הרוב עם 3.RedHead כתב:בזמן המשחק תלחץ SELECT ותסתכל על ה-ברים (Bars) שיש ליד השם שלך בצד ימין.
הברים מצד ימין מעידים על רמת התקשורת בינך לבין המארח (ה-Host)...
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אני מכיר את התופעה שאתה מספר על מהירות התגובה וזה קורה לי מדי פעם אבל האמת לא מספיק פעמים כדי שאני ממש אתרגז מזה.
גם קורה לי לפעמים המצב ההפוך אז זה לא משהו שאפשר להאשים בו את מפתחי המשחק אלא את רשת האינטרנט בארץ.
יש לי כמה וכמה משחקים שאני משחק בהם אונליין ו COD6 הוא המשחק הכי טוב מבחינת חוויית האונליין.
גם קורה לי לפעמים המצב ההפוך אז זה לא משהו שאפשר להאשים בו את מפתחי המשחק אלא את רשת האינטרנט בארץ.
יש לי כמה וכמה משחקים שאני משחק בהם אונליין ו COD6 הוא המשחק הכי טוב מבחינת חוויית האונליין.
Need more cowbell
- SimonSix
- עוסק בתחום

- תגובות: 131
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
על איזו קונסולה אתם משחקים MW2?
הבנתי שהחיבור עם אקסבוקס עדיף יותר על ה PS3 (הרבה יותר שחקנים)
אם על PS3 אולי יש עדיפות להתחבר באמצעות יוזר אירופאי מאשר אמריקאי
אני אישית מעדיף לשחק את המשחק הזה במחשב (רק בגלל השליטה-מקלדת+עכבר)
אגב, גם בקונסולות המשחק מלא בילדים עם מטולים ויוסיין בולט(ים) שרצים עם סכינים?
הבנתי שהחיבור עם אקסבוקס עדיף יותר על ה PS3 (הרבה יותר שחקנים)
אם על PS3 אולי יש עדיפות להתחבר באמצעות יוזר אירופאי מאשר אמריקאי
אני אישית מעדיף לשחק את המשחק הזה במחשב (רק בגלל השליטה-מקלדת+עכבר)
אגב, גם בקונסולות המשחק מלא בילדים עם מטולים ויוסיין בולט(ים) שרצים עם סכינים?
- Pavelz
- חבר מביא חבר

כל אחד והאסטרטגיה שלו ידידי.SimonSix כתב: אגב, גם בקונסולות המשחק מלא בילדים עם מטולים ויוסיין בולט(ים) שרצים עם סכינים?...
אם אתה לא מצליח להרוג אותם אתה כנראה לא מספיק טוב.
אני רץ הרבה עם מטול רימונים מחובר לM16. וגם עם PERK של COMMANDO
Need more cowbell
- SimonSix
- עוסק בתחום

לא ניכנס לזה יותר מדי אבל מטול וקלות השימוש שבו הוכנס למשחק למטרה אחת והיא לאפשר לשחקנים מתחילים להשתלב במשחק ולהרוג בקלות,
זה שהרבה מאוד שחקנים הפכו את השימוש בו להרגל די פגם ברמת המשחק וברמת הסקיל שאיפיינה את הכותרים הקודמים.
אין פה קשר לשחקן טוב או לא או אם אני מצליח להרוג אותם או לא.
אני שחקן די בינוני עם מספר דו-סיפרתי של ניוקים
זה שהרבה מאוד שחקנים הפכו את השימוש בו להרגל די פגם ברמת המשחק וברמת הסקיל שאיפיינה את הכותרים הקודמים.
אני שחקן די בינוני עם מספר דו-סיפרתי של ניוקים
- Pavelz
- חבר מביא חבר

עדיין לא מסכים איתך.. אני שחקן ממוצע עם אף ניוקSimonSix כתב:לא ניכנס לזה יותר מדי אבל מטול וקלות השימוש שבו הוכנס למשחק למטרה אחת והיא לאפשר לשחקנים מתחילים להשתלב במשחק ולהרוג בקלות,
אני שחקן די בינוני עם מספר דו-סיפרתי של ניוקים...
אין לי מושג איך משיגים אותו בלי boosting.
אני נהנה מהמשחק גם עם הקאמפרים, הטיוב ניובז ונודניקים אחרים.
Need more cowbell
[SimonSix כתב:לא ניכנס לזה יותר מדי אבל מטול וקלות השימוש שבו הוכנס למשחק למטרה אחת והיא לאפשר לשחקנים מתחילים להשתלב במשחק ולהרוג בקלות,
אני שחקן די בינוני עם מספר דו-סיפרתי של ניוקים...
חבר , אתה בטוח שאתה מדבר על MODERN WARFARE ? ? כי בCOD שאני מכיר הרמת משחק שואפת לרצפה מאז שיצא MW הראשון ועד היום זו בדיוק אותה רמה (כולל גם WAW)....
לא סתם המון אנשים עוברים לבטלפילד למרות שהוא בקושי עובד
- SimonSix
- עוסק בתחום

בוא נתחיל מזה שברגע שאתה משתמש במטול, הסיכוי שלך לעשות ניוקים הוא לא גדול ( יצא חרוזPavelz כתב:עדיין לא מסכים איתך.. אני שחקן ממוצע עם אף ניוקSimonSix כתב:לא ניכנס לזה יותר מדי אבל מטול וקלות השימוש שבו הוכנס למשחק למטרה אחת והיא לאפשר לשחקנים מתחילים להשתלב במשחק ולהרוג בקלות,
אני שחקן די בינוני עם מספר דו-סיפרתי של ניוקים...![]()
אין לי מושג איך משיגים אותו בלי boosting.
אני נהנה מהמשחק גם עם הקאמפרים, הטיוב ניובז ונודניקים אחרים....
המטול הוא תוספת לנשק שהשימוש בו איטי גם עם טעינה מהירה ובנוסף כל ירי של מטול או בכלל כל נשק אחר
שאין עליו משתיק קול הופך אותך לנקודה אדומה במפה UAV ועושה לאויבים חיים קלים יותר.
לכן, מומלץ לנסות להשתמש בנשק קל יחסית ופול אוטומטי בתוספת משתיק קול (UMP-45 וה ACR )
כשאתה יורה עם משתיק קול אתה לא תופיע כנקודה אדומה ב UAV
אלא אם כן תשליך פתאום רימון.
בנוסף, במקום להשתמש ב COMMANDO שזה PERK חביב אבל אני ממליץ להשתמש ב NINJA משום
שה PERK הזה מונע מכאלה עם heartbeat sensors לזהות אותך והכי חשוב זה שברגע שהנינג'ה הופך לפרו הצעדים שלך לא נשמעים, האויב לא שומע שאתה הולך או רץ, אתה לא שומע את הצעדים שלך אלא רק את של האויב.
מעבר לכך, צריך להכיר טוב את המפות ואת הנקודות שאויבים אוהבים להתקמפר.
יש מפות קטנות כמו SCRAPYARD שאפשר ברוב המקרים להתחיל את המשחק עם 3-0 לטובתך
במידה ואתה צלף SEMTEX והתחלת עם קלאס של מרתון את הסיבוב.
אוריאל,
COD4 היה משחק אחר לגמרי.
אולי המצב בקונסולות שונה אבל מדבר מנקודת מבט של שחקן PC
עצם העובדה שהיו בו שרתים ייעודים שאיפשרו לאדמין שליטה על המשחק עשתה את כל ההבדל
לא היו מטוליסטים או שחקנים שרצים עם סכינים או אקימבו למיניהם.
אדמין יכל לנטרל שימוש ב MARTHY או ב LAST STAND
את BC2 קניתי ואף אירגנתי למשחק קניה קבוצתית אך לצערי מאוד התאכזבתי מהמשחקיות ומהתמיכה הכושלת שלEA בשרתים
כל מילה אמת , נכון גם לPS3 .kingshoko כתב:לדעתי BC2 טוב יותר, ריאלסטי הרבה יותר... סאונד יותר אמיתי, הרגשה פשוט מצויינת למשחק מלחמה.
מאד אהבתי את COD4 וCOD5...
אבל המולטי של mw2 פשוט לא טוב.
מדבר על X360....
אבל מה ? כדי להתחבר אתה צריך לנסות בממוצע 5-6 שעות , וגם אז רוב הסיכויים שתוך פחות משעה תעוף החוצה.