בעיה ב- EPG של Media Center 7
שלום לכולם,
ראיתי היום שב- EPG של המדיה סנטר 7, יש תקלה בערוץ 2, הוא לא הוריד לי את שמות התוכניות ובמקום זה יש לי רק תוכנית אחת כביכול שמשודרת כל הזמן.. רשום לי "מה יהיה?" (שם התוכנית) ועברתי על כל הימים קדימה ורק זאת התוכנית כל הזמן... מישהו יודע איך לסדר את זה?
ואין לי גם מדריך עבור חינוכית 23, רעיונות?
ראיתי היום שב- EPG של המדיה סנטר 7, יש תקלה בערוץ 2, הוא לא הוריד לי את שמות התוכניות ובמקום זה יש לי רק תוכנית אחת כביכול שמשודרת כל הזמן.. רשום לי "מה יהיה?" (שם התוכנית) ועברתי על כל הימים קדימה ורק זאת התוכנית כל הזמן... מישהו יודע איך לסדר את זה?
ואין לי גם מדריך עבור חינוכית 23, רעיונות?
מחיקת EPG של מדיה סנטר 7
שלום,
מישהו יודע איך אני מוחק את ה- EPG של מדיה סנטר 7 ומוריד אותו מחדש? הוא לא מראה לי טוב את התוכניות של ערוץ 2, הוא מציג לי רק תוכנית אחת...
מישהו יודע איך אני מוחק את ה- EPG של מדיה סנטר 7 ומוריד אותו מחדש? הוא לא מראה לי טוב את התוכניות של ערוץ 2, הוא מציג לי רק תוכנית אחת...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
לא. השרשורים אוחדו כי הוא פתח 2 באותו נושא בדיוק.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3876
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
למחיקת נתונים
http://www.hack7mc.com/2009/09/clearing ... enter.html
http://www.hack7mc.com/2009/09/clearing ... enter.html
And the meek shall inherit the earth
...
...
גם לי יש את אותה בעיה, כלומר אני חושב שזה אותו דבר. ערוץ 2 מראה לי אותה תוכנית במשך כל היום כמאט וכל יום זה אותה תוכנית. אצלי זה כל הזמן "מה קורה 2010". עשיתי את כל מה שהמליצו פה וכלום. ולי יש למישהו רעיון?
זה מוזר כי כל הזמן זה תוכנית הזו והזמן שלה הוא מ18:50 עד 18:50 כנראה בגלל זה נוצר הבאג.
אי אפשר להיכנס לאיזה קובץ ולשנות את זה ידעני ל18:50 עד 18:51 ?
אני חושב שמשהו בסגנון יפתור את הבעיה.
זה מוזר כי כל הזמן זה תוכנית הזו והזמן שלה הוא מ18:50 עד 18:50 כנראה בגלל זה נוצר הבאג.
אי אפשר להיכנס לאיזה קובץ ולשנות את זה ידעני ל18:50 עד 18:51 ?
אני חושב שמשהו בסגנון יפתור את הבעיה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לי זה נשמע כמו בעייה בשרתים של מיקרוסופט. וזה לא פעם ראשונה שזה קורה.
את חושב שזה קשור למיקוד? מה זה משנה עם המיקוד מחולון או באר שבע ? זה עדין המדריך של YES לא? זה באמת נשמע כמו בעיה בשרתים. אני הבנתי איפה יושבים הקבצים שמתדעכנים ומעדכנים את המדריך של התוכניות. אבל זה לא עוזר לי בינתיים. אני ממשיך לנסות
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יש את ה-MegaEPG, אבל הוא לא עובד עדיין ב-7MC, רק ב-VMC.
לכל מי שלא עובד לו,
הכנתי כלי קטן שמוחק את כל המדריך הקיים, ואז כשנכנסים ל- MCE, הוא מבקש שוב הגדרות טלויזיה, יש לשים את המיקוד הזה: 64332 (שש, ארבע, שלוש, שלוש, שתיים) והמדריך מוצג כראוי!
אם הוא לא מפעיל לכם את ההגדרות לחצו על לחצן ה"מדריך שידורים" בשלט שלכם ואז הוא ייבקש מכם הגדרות, אל תשכחו להגדיר את המיקוד כמו שרשמתי.
מחכה לתגובות.
הנה הכלי להורדה:
http://www.megaupload.com/?d=JPO1436K
מקווה שתהנו.
הכנתי כלי קטן שמוחק את כל המדריך הקיים, ואז כשנכנסים ל- MCE, הוא מבקש שוב הגדרות טלויזיה, יש לשים את המיקוד הזה: 64332 (שש, ארבע, שלוש, שלוש, שתיים) והמדריך מוצג כראוי!
אם הוא לא מפעיל לכם את ההגדרות לחצו על לחצן ה"מדריך שידורים" בשלט שלכם ואז הוא ייבקש מכם הגדרות, אל תשכחו להגדיר את המיקוד כמו שרשמתי.
מחכה לתגובות.
הנה הכלי להורדה:
http://www.megaupload.com/?d=JPO1436K
מקווה שתהנו.
בברכה,
ניר ישראל חן.
ניר ישראל חן.
למרות שאני חושב שאין צורך קליק ימני באדמין אבל זה רק ליתר ביטחון.. עדיף.
לשאלתך השנייה, אם התכנים של המדיה סנטר נמצאים בנתיב:
C:\ProgramData\Microsoft\ehome וזה כמו ב- Windows 7 אז כן, זה יעבוד גם על ויסטה..
תיכנס לנתיב שרשמתי ותראה אם יש שם:
1. קובץ בשם: mcepgXXXX
2. תיקייה בשם: mcepgXXXX
אם כן, אז זה יעבוד, אם לא אז יש אפשרות אחרת לעניין:
תיכנס להגדרות במדיה-סנטר, תלחץ על TV ותבחר ב- TV Signal... אני חושב שזה אותו הדבר חוץ מזה שזה לא מוחק לחלוטין את המדריך הישן ולכן זה לא כ"כ אפקטיבי... בכל אופן תבדוק את זה על ויסטה ותחזור עם תשובה.. זה יעזור פה לעוד חברים אם זה עובד או לא..
תודה.
לשאלתך השנייה, אם התכנים של המדיה סנטר נמצאים בנתיב:
C:\ProgramData\Microsoft\ehome וזה כמו ב- Windows 7 אז כן, זה יעבוד גם על ויסטה..
תיכנס לנתיב שרשמתי ותראה אם יש שם:
אם כן, אז זה יעבוד, אם לא אז יש אפשרות אחרת לעניין:
תיכנס להגדרות במדיה-סנטר, תלחץ על TV ותבחר ב- TV Signal... אני חושב שזה אותו הדבר חוץ מזה שזה לא מוחק לחלוטין את המדריך הישן ולכן זה לא כ"כ אפקטיבי... בכל אופן תבדוק את זה על ויסטה ותחזור עם תשובה.. זה יעזור פה לעוד חברים אם זה עובד או לא..
תודה.
בברכה,
ניר ישראל חן.
ניר ישראל חן.
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3876
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
לגבי הקבצים
אגב הקובץ שלך מוחק את 2 הקבצים הנ"ל או עוד משהו בנוסף?
אין את הקבצים האלה בתיקייה, אבל התשובה לא בטוחה כרגע אין לי כרטיס TV מחובר לויסטה
מישהו עם כרטיס פעיל בVMC יכול לבדוק?
אגב הקובץ שלך מוחק את 2 הקבצים הנ"ל או עוד משהו בנוסף?
אין את הקבצים האלה בתיקייה, אבל התשובה לא בטוחה כרגע אין לי כרטיס TV מחובר לויסטה
מישהו עם כרטיס פעיל בVMC יכול לבדוק?
And the meek shall inherit the earth
...
...