iDigital תמכור אייפונים פתוחים לכל הרשתות
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
כתבה בכלכליסט
http://www.calcalist.co.il/internet/art ... 89,00.html
ל"כלכליסט" נודע שיבואנית אפל, שעד כה מכרה אייפונים רק לרשת פלאפון, תתחיל להציע בקרוב מכשירים שגם לקוחות אורנג' וסלקום יוכלו להשתמש בהם
http://www.calcalist.co.il/internet/art ... 89,00.html
ל"כלכליסט" נודע שיבואנית אפל, שעד כה מכרה אייפונים רק לרשת פלאפון, תתחיל להציע בקרוב מכשירים שגם לקוחות אורנג' וסלקום יוכלו להשתמש בהם
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
זה קטע ענק.
לפחות לפי הכתבה, המטרה היא לעזור לפלאפון לעמוד במכסת המכשירים שעליהם הם התחייבו בחוזה מול אפל.
ייווצר מצב שבו לקוח של אחת החברות האחרות, ירכוש בעצם מכשיר פתוח מ-iDigital, יחבר את הסים וישתמש בחבילה שלו מאותה חברה, אבל המכירה של המכשיר תיחשב במכסה של פלאפון.
מעניין איך יגיבו 2 החברות האחרות.
לפחות לפי הכתבה, המטרה היא לעזור לפלאפון לעמוד במכסת המכשירים שעליהם הם התחייבו בחוזה מול אפל.
ייווצר מצב שבו לקוח של אחת החברות האחרות, ירכוש בעצם מכשיר פתוח מ-iDigital, יחבר את הסים וישתמש בחבילה שלו מאותה חברה, אבל המכירה של המכשיר תיחשב במכסה של פלאפון.
מעניין איך יגיבו 2 החברות האחרות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
- oferlaor
- מנהל

osherov,
לא הייתי קונה NEXUS ONE אם היו מאיימים עלי עם אקדח...
DROID, זה כבר סיפור אחר.
DROID, זה כבר סיפור אחר.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73189
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
סתם ככה לזרוק כזו הצהרה לחלל הוירטואלי בלי שום הסבר?!oferlaor כתב:osherov,
DROID, זה כבר סיפור אחר....
- oferlaor
- מנהל

Huber,
זה אמנם לא השרשור המתאים, אבל בגדול יש לו הרבה בעיות ולפי איך שזה נראה הוא פשוט פחות טוב מה-DROID.
אגב, סמסונג שלחו ל-ENGADGET בזמנו מכשיר ANDROID 2.1 עם סקין שלהם, מסך AMOLED, ותמיכה ב-WIMAX שהם טוענים שזה המכשיר הסלולרי הטוב ביותר שהם אי פעם ראו.
זה אמנם לא השרשור המתאים, אבל בגדול יש לו הרבה בעיות ולפי איך שזה נראה הוא פשוט פחות טוב מה-DROID.
אגב, סמסונג שלחו ל-ENGADGET בזמנו מכשיר ANDROID 2.1 עם סקין שלהם, מסך AMOLED, ותמיכה ב-WIMAX שהם טוענים שזה המכשיר הסלולרי הטוב ביותר שהם אי פעם ראו.
רק עוד הודעה אחת שלא קשורה לשרשור. החבר'ה מ anandtech עשו גם השוואה מקיפה, מאלפת ולא פופולסטית ,לטעמי, בין האייפון לבין הנקסוס. ממליץ בחום ולו רק כדי להבין את ההבדלים בין גישת גוגל וגישת אפל לכל עולם הסמרטפונים (מאק VS חלונות)-כל הזכויות על הקישור ל Huber:oferlaor כתב:osherov,
DROID, זה כבר סיפור אחר....
http://www.htmobile.co.il/vt109940