העברת תוכן קנוי בין מכשירי PS3
-
mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
יש לי PS3 (הבאתי מאנגליה, אם זה משנה), עשיתי חשבון בחנות האמריקאית, ויצא לי להוריד כמה דברים בתשלום.
אני בעוד כמה חודשים עובר לארה"ב, ושם כבר אקנה מכשיר חדש (אין טעם להסחב איתו לשם). האם אפשר להעביר את התכנים בתשלום ממכשיר למכשיר? מישהו ניסה פעם?
אני בעוד כמה חודשים עובר לארה"ב, ושם כבר אקנה מכשיר חדש (אין טעם להסחב איתו לשם). האם אפשר להעביר את התכנים בתשלום ממכשיר למכשיר? מישהו ניסה פעם?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אפשר. זה נקרא Share וניתן להוריד תוכן לחמש קונסולות שונות והוא ימשיך לעבוד בכולן.
יוצאי הדופן הם משחקים מלאים שניתן לקנות דרך PSN (משחקים כמו Warhawk, Burnout, SOCOM וכו') - אלה יעבדו רק על אחת מהחמש בכל זמן נתון, ולפעמים גם יצריכו תקופת צינון של 24 שעות במעבר בין קונסולה לקונסולה, אני לא לגמרי בטוח איך זה עובד.
בכל מקרה, אם תשאיר את הקונסולה למישהו בארץ ותרצה שהוא יהנה מהתכנים האלה, אין שום בעיה. אם תרצה למכור אותה, תיכנס לפני כן לניהול חשבון ה PSN דרך הקונסולה ותבחר באפשרות Deactivate - כדי שהקונסולה לא תתפוס מקום של אחת מחמש הקונסולות שיכולות להשתתף בשיתוף הזה.
יוצאי הדופן הם משחקים מלאים שניתן לקנות דרך PSN (משחקים כמו Warhawk, Burnout, SOCOM וכו') - אלה יעבדו רק על אחת מהחמש בכל זמן נתון, ולפעמים גם יצריכו תקופת צינון של 24 שעות במעבר בין קונסולה לקונסולה, אני לא לגמרי בטוח איך זה עובד.
בכל מקרה, אם תשאיר את הקונסולה למישהו בארץ ותרצה שהוא יהנה מהתכנים האלה, אין שום בעיה. אם תרצה למכור אותה, תיכנס לפני כן לניהול חשבון ה PSN דרך הקונסולה ותבחר באפשרות Deactivate - כדי שהקונסולה לא תתפוס מקום של אחת מחמש הקונסולות שיכולות להשתתף בשיתוף הזה.
-
mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
הבנתי. ובפועל איך זה נעשה בקונסולה החדשה? אני פשוט נכנס באותו חשבון ומוריד את אותו דבר מהPSN?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אני לא יודע על הגבלה. למעשה, אני ושלושה חברים אכן התארגנו בקבוצה ויש לנו חשבון שבו אנחנו קונים ביחד שירים לרוק בנד.