מעמד לרמקולים קדמיים גבוהים (רצפתיים)
-
gorlum
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 127
- שם מלא: מיכאל גולוב
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
רמקולים מדגם Pure Acoustics QX900 במידות האלו : 1105x200x325 . משקלם 17 ק"ג. בגלל שזה רמקולים זולים אני לא מחפש עבור משהו יקר. אני מעדיף שזה יהיה מברזל עם אפשרות חיבור של רמקול לבסיס כי בבית יש שני אסונות טבע: ילד קטן וחתול ממש לא קטןJEXY כתב:מה זה גבוההים?
יש כמה סוגי בסיס לרמקולים, פשוטים מעץ, מברזל ויש כאלה גם מעץ בשילוב עם ספייקים עם הטיות שונות...
מה התקציב? יש אפשרות לצלם את הבעיה?...
אצלי היתה בעיה דומה אך בסופו של דבר החלפתי את הרמקולים (עקב שיפוץ), אבל לפני זה היו לי רגליות כאלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=709704
נוח לשטוף בעיקר
נוח לשטוף בעיקר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
gorlum
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 127
- שם מלא: מיכאל גולוב
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
הרגל של מעמד ניתן למלות בחול וזה מוריד את המרכז הכובד.MartinHSabag כתב:זה לא ממש מיועד לרמקולים שלך.
מעבר לזה שזה גם יישנה את איך שהם נשמעים, זה לא בהכרח יוסיף יציבות אלא אפילו יוריד אותה, שכן עכשיו רק העלית את נקודת מרכז הכובד של הרמקול.......
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אם אתה כבר קונה מאומגה, הייתי עושה משהו אחר - מכיוון שהם בונים את הדברים האלה לבד, יכול להיות שיוכלו לעזור לך עם מעמד בנוי אחרת - פלטת עץ עם ספייקים מתאימים, רחבה יותר ובעלת רגליות הגומי להפרדה מהרמקול - שלא תעלה את מרכז הכובד בצורה משמעותית וכן תגדיל את שטח הבסיס.
המעמד שהראית לא מתאים לרמקולים רצפתיים למרות גבהו הנמוך - הוא מיועד למדפיים גדולים יחסית.
המעמד שהראית לא מתאים לרמקולים רצפתיים למרות גבהו הנמוך - הוא מיועד למדפיים גדולים יחסית.