הסרט Clash of the Titans ב-3D נקטל בביקורות !
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הסרט צולם כולו ב-2D והומר לתלת-מימד במהירות שיא של 10 שבועות בלבד ע"י מערכת View-D™ מבית Prime Focus.
במאי הסרט, Louis Leterrier, תיאר את ההמרה כ"מפילת לסתות", אולם המבקרים שצפו בסרט וצופים שהיו בהקרנות מוקדמות של הסרט טוענים אחרת.
הם אומרים שההמרה לא טובה בגלל שהדמויות נראות שטוחות, כלומר, כאילו הן מקרטון ועומדות במרחב ואין להן עומק.
לא ידוע אם מדובר על מגבלה של הטכנולוגיה או פשוט בהמרה גרועה (בגלל הלחץ לייצר הכנסות בקופות הקולנוע). ג'יימס קמרון אמר שאם רוצים לעשות סרט ב-3D צלמו אותו ב-3D, זו דוגמא למהלכים אשר עלולים לתקוע את כל החדירה של 3D הלאה.
מקור: today3d
במאי הסרט, Louis Leterrier, תיאר את ההמרה כ"מפילת לסתות", אולם המבקרים שצפו בסרט וצופים שהיו בהקרנות מוקדמות של הסרט טוענים אחרת.
הם אומרים שההמרה לא טובה בגלל שהדמויות נראות שטוחות, כלומר, כאילו הן מקרטון ועומדות במרחב ואין להן עומק.
לא ידוע אם מדובר על מגבלה של הטכנולוגיה או פשוט בהמרה גרועה (בגלל הלחץ לייצר הכנסות בקופות הקולנוע). ג'יימס קמרון אמר שאם רוצים לעשות סרט ב-3D צלמו אותו ב-3D, זו דוגמא למהלכים אשר עלולים לתקוע את כל החדירה של 3D הלאה.
מקור: today3d
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
השאלה הגדולה שזה מעלה - אם במשך 10 שבועות לא הצליחו לעשות המרה כמו שצריך. איך המנגנונים שאמורים לעשות את זה LIVE יתמודדו עם זה?
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
מה הקטע המפגר הזה של המרה ל3D ? מה כולם נזכרו ?
אני שוב חוזר על התפיסה שלי: עשית מוצר א ? שווק אותו ככזה.
כרגע - שום מודולציה ל3D מ2D לא תראה כמו שצריך, אוואטר נראה כמו שנראה כי הוא תוכנן וצולם ככה.
גם אליס נראה לא משהו ב3D, חוץ מארבע סצינות הסרט נראה כהה מדי ואין שום אפקט ל3D.
אני אלך לראות את CLASH OF TITANS ב2D, לפחות אפקט ה3D לא יוריד לו מבחינתי.
כרגע - שום מודולציה ל3D מ2D לא תראה כמו שצריך, אוואטר נראה כמו שנראה כי הוא תוכנן וצולם ככה.
אני אלך לראות את CLASH OF TITANS ב2D, לפחות אפקט ה3D לא יוריד לו מבחינתי.
Vocare Ad Regnum
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
סרטי Pixar יראו יפה כשיעברו המרה מ 2D ל 3D משום שיש להם את כל השכבות pre rendered אז לא תהיה כ"כ בעיה להעניק לאנימציה עומק.TANDBERG כתב:מה הקטע המפגר הזה של המרה ל3D ? מה כולם נזכרו ?
אני אלך לראות את CLASH OF TITANS ב2D, לפחות אפקט ה3D לא יוריד לו מבחינתי....
לגבי סרטים מצולמים זה ברור שזה יראה גרוע, אני לא מבין מי יכול לצפות למשהו אחר?
Need more cowbell
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
ולמרות הביקורות, הסרט Clash of the Titans מוביל במכירת כרטיסים לבתי קולנוע בסופ"ש האחרון.
הסרט, הוא remake ומככב בו Sam Worthington מאוואטר, כגיבור היווני המיתולוגי, פרסאוס, הצפי הוא להכנסות של בין 60-70 מיליון דולר.
הסרט הוא כאמור ביצוע מחודש לסרט מ-1981 (http://www.imdb.com/title/tt0082186/) אשר עלה למפיקים 122 מיליון$.
הביקוש גבוה אצל גברים , אבל גם נשים צעירות נמשכות לסרט בצורה מפתיעה (או שלא....)
הסרט, הוא remake ומככב בו Sam Worthington מאוואטר, כגיבור היווני המיתולוגי, פרסאוס, הצפי הוא להכנסות של בין 60-70 מיליון דולר.
הסרט הוא כאמור ביצוע מחודש לסרט מ-1981 (http://www.imdb.com/title/tt0082186/) אשר עלה למפיקים 122 מיליון$.
הביקוש גבוה אצל גברים , אבל גם נשים צעירות נמשכות לסרט בצורה מפתיעה (או שלא....)
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

Pavelz, אין לי ספק שבמצויירים לא תהיה בעיה לעשות המרה, זה הגיוני ותודה שציינת את זה (אני קטלתי כמעט באופן גורף בלי להסביר).
אבל אני בהחלט מתכוון למה שצולם בדו ממד, טמטום שלא יאומן - איך תפיח חיים בדמות דו ממדית שצולמה בדו ממד ? אני מקווה שאת הארי פוטר יצלמו גם בתלת ממד, אחרת אני פשוט לא אלך לראות. מבחינתי - או שזה נעשה כמו שצריך או שלא רואים. הדוגמא שלי עם אליס היא מעולה.
סרט חמוד, לא יותר, אבל התלת ממד לא הוסיף לי כלום מבחינת וואו, אולי חוץ מהקטע עם הפרפר שהיה מדהים.
אבל אני בהחלט מתכוון למה שצולם בדו ממד, טמטום שלא יאומן - איך תפיח חיים בדמות דו ממדית שצולמה בדו ממד ? אני מקווה שאת הארי פוטר יצלמו גם בתלת ממד, אחרת אני פשוט לא אלך לראות. מבחינתי - או שזה נעשה כמו שצריך או שלא רואים. הדוגמא שלי עם אליס היא מעולה.
סרט חמוד, לא יותר, אבל התלת ממד לא הוסיף לי כלום מבחינת וואו, אולי חוץ מהקטע עם הפרפר שהיה מדהים.
Vocare Ad Regnum
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אבל זה לא כל מה שהוא אומר ..MartinHSabag כתב: ג'יימס קמרון אמר שאם רוצים לעשות סרט ב-3D צלמו אותו ב-3D...
הוא רוצה שכולם ישתמשו בפטנט שלו וכך למעשה, כל סרט שיופק ב 3D יכניס לו כסף ..
כמובן שאף אחד לא אוהב את זה ( בכלל, מיסטר קמרון הצליח לריב עם כל העולם ואחותו - במאים, אולפני צילום, שחקנים - לא פלא שהוא מנסה להפיק סרטים עם דמויות ממוחשבות, נראה לי שאף אחד לא רוצה לעבוד איתו .. )
ולכן אנחנו עדים לכל מיני נסיונות חלקם מוצלחים יותר וחלקם פחות, לייצר תוכן 3D בשיטות שונות.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
אתם מצפים ברצינות שהמר. תראה טוב כמו תוכן שצולם והופק כך מראש?
אולי נקרא לזה 2.5D?
אולי נקרא לזה 2.5D?
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

עופר, אני לא מצפה, אני יודע שהיא לא תראה טוב - לא בטכנולוגיה הנוכחית.
לכן אני "מבקש" (מפנטז) שאם מישהו כבר עשה סרט ב2D - שישיק אותו ב2D ולא יעשה ממני שפן נסיונות של תוצאת ההמרה.
באשר למר קמרון - מה רע ? הוא עשה עבודה טובה מאוד, למה שלא תכניס לו כסף ? מישהו אומר משהו לגבי פורמטי אודיו כמו PRO LOGIC ? גם עליהם יש תמלוגים, זה עדיין לא מונע מאיתנו לדרוש אותם.
לכן אני "מבקש" (מפנטז) שאם מישהו כבר עשה סרט ב2D - שישיק אותו ב2D ולא יעשה ממני שפן נסיונות של תוצאת ההמרה.
באשר למר קמרון - מה רע ? הוא עשה עבודה טובה מאוד, למה שלא תכניס לו כסף ? מישהו אומר משהו לגבי פורמטי אודיו כמו PRO LOGIC ? גם עליהם יש תמלוגים, זה עדיין לא מונע מאיתנו לדרוש אותם.
Vocare Ad Regnum
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
נכון אבל גם אין שום דבר רע בלנסות ולפתח טכנולוגיות אלטרנטיביות..TANDBERG כתב:עופר, אני לא מצפה, אני יודע שהיא לא תראה טוב - לא בטכנולוגיה הנוכחית.
באשר למר קמרון - מה רע ? הוא עשה עבודה טובה מאוד, למה שלא תכניס לו כסף ? מישהו אומר משהו לגבי פורמטי אודיו כמו PRO LOGIC ? גם עליהם יש תמלוגים, זה עדיין לא מונע מאיתנו לדרוש אותם....
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
אולי הבעיה אצלי
אני ראיתי כמה סרטים בתלת מימד נכון שרואים עומק אבל לא רואים את הדמיות יוצאות מהמסך
אולי קטעים בודדים
גם אחרי זמן מסויים מתחלים להתרגל ואז התלת מימד "נעלם"
אני זוכר בתור ילד שראית תלת מימד מלתעות הדמיות או קטעים מאוד חזקים של הסרט היו באמת יוצאים מהמסך
עד כדי שרציתי לתפוס אותם או היתי פוחד
אולי גדלתי אולי התכנולוגיה אולי הבעיה אצלי
אבל התלת מימד החדש יש לו עומק אבל לא יוצא מהמסך כמו פעם
האמת שדולבי דיגיטל בתחילת הסרט יש להם סירטון אז רואים את הלוגו שלהם מחוץ למסך
משהו יכול לתת לי תשובה??????
תודה רבה
אולי קטעים בודדים
גם אחרי זמן מסויים מתחלים להתרגל ואז התלת מימד "נעלם"
אני זוכר בתור ילד שראית תלת מימד מלתעות הדמיות או קטעים מאוד חזקים של הסרט היו באמת יוצאים מהמסך
עד כדי שרציתי לתפוס אותם או היתי פוחד
אולי גדלתי אולי התכנולוגיה אולי הבעיה אצלי
אבל התלת מימד החדש יש לו עומק אבל לא יוצא מהמסך כמו פעם
האמת שדולבי דיגיטל בתחילת הסרט יש להם סירטון אז רואים את הלוגו שלהם מחוץ למסך
משהו יכול לתת לי תשובה??????
תודה רבה
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
ron053, דיברנו על זה כבר.
דמויות שיוצאות מהמסך זה טוב לסרט של 15 דקות בדיסנילנד אבל לא לסרט עלילתי או שידורי ספורט.
המסך הוא כמו חלון שדרכו מסתכלים על עולם אחר. דמויות במציאות לא קופצות לך מהחלון פנימה אלא אתה פשוט רואה את העומק האמיתי שיש במציאות.
אני משווה את זה לתחילת ימי הסטריאו שטכנאי הסאונד גילו את הכפתור של ה-BALANCE והיו עושים לנו פינגפונג בין הרמקולים. למה? כי הם פשוט יכלו....
אבל ככל שהתעשייה התבגרה והבינו שסטריאו יכול לתת שכבות תלת מימדיות של סאונד ואימאג'ינג שהופך את ההאזנה ליותר ריאליסטית, ירדו מהשטות הזו ויש אנשים שיגידו שזה נשמע להם בכלל כמו "מונו" שמגיע מהאמצע ולא שומעים את שני הרמקולים.....
כנ"ל פה. אתה לא יכול לקחת צילום חי של אירוע ספורט למשל, לצלם אותו עם מצלמה 3D שאמורה לתת הדמייה של עיניים אמיתיות ולגרום לדברים לקפוץ מהמסך, כי זה פשוט לא ככה במציאות.
דברים כאלו עדיין נעשים, בעיקר בפארקי שעשועים וסרטי IMAX כי המטרה שם היא שונה, המטרה היא לתת חוויה של לונה-פארק, כלומר, מראש משהו שהוא לא בהכרח אמיתי אלא "מגניב"/"מפחיד"/"וואוו".
דמויות שיוצאות מהמסך זה טוב לסרט של 15 דקות בדיסנילנד אבל לא לסרט עלילתי או שידורי ספורט.
המסך הוא כמו חלון שדרכו מסתכלים על עולם אחר. דמויות במציאות לא קופצות לך מהחלון פנימה אלא אתה פשוט רואה את העומק האמיתי שיש במציאות.
אני משווה את זה לתחילת ימי הסטריאו שטכנאי הסאונד גילו את הכפתור של ה-BALANCE והיו עושים לנו פינגפונג בין הרמקולים. למה? כי הם פשוט יכלו....
אבל ככל שהתעשייה התבגרה והבינו שסטריאו יכול לתת שכבות תלת מימדיות של סאונד ואימאג'ינג שהופך את ההאזנה ליותר ריאליסטית, ירדו מהשטות הזו ויש אנשים שיגידו שזה נשמע להם בכלל כמו "מונו" שמגיע מהאמצע ולא שומעים את שני הרמקולים.....
כנ"ל פה. אתה לא יכול לקחת צילום חי של אירוע ספורט למשל, לצלם אותו עם מצלמה 3D שאמורה לתת הדמייה של עיניים אמיתיות ולגרום לדברים לקפוץ מהמסך, כי זה פשוט לא ככה במציאות.
דברים כאלו עדיין נעשים, בעיקר בפארקי שעשועים וסרטי IMAX כי המטרה שם היא שונה, המטרה היא לתת חוויה של לונה-פארק, כלומר, מראש משהו שהוא לא בהכרח אמיתי אלא "מגניב"/"מפחיד"/"וואוו".