האם ניתן לערבב כניסות ברסיבר ימאהה 565? (וגם עוד שאלות הקשורות לחיבור Wii)

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
ohecht פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 202
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #1 

שלום,
אני מעוניין לחבר את ה-Wii שלי לרסיבר ימאהה 565.
כרגע יש לי כבלי RCA רגילים אבל אני מעוניין לעבור לכבלי קומפוננט לקבלת תמונה 480p וכן צצות שאלות:

1. ברסיבר שלי יש שתי כניסות קומפוננט שלאחת האודיו הוא אופטי והשניה קואקסלי. לכבל של הWii יש אודיו סטריאו (שני חיבורים, לבן ואדום). האם אני יכול לחבר וידאו בכניסה אחת ואת האודיו בכניסה אחרת ולקשר ביניהם? במידה ולא האם יש פתרון אחר?
בנוסף, ה-Wii מוציא אודיו של Dolby Pro Logic II האם יש כניסות ספציפיות שאליהן עליי לחבר את ה-Wii?

2. ה-Wii מוציא וידאו של 480p האם הרסיבר יעשה upscale אוטומטי לטלויזיה (פיוניר 5090) או שאני צריך להגדיר משהו מיוחד?

תודה מראש!

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1446
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #2 

1. לא מכיר את הרסיבר הזה אבל לרסיבר שלך די בטוח שיהיה גם חיבור אנלוגי שיילך יחד עם הקומפוננט. גם אם אין חיבור ספיצפי(שבהרבה מקרים משותף לכניסה אחרת) אז ברסיברים בד"כ אפשר לקחת וידאו מכניסה אחת ואודיו מאחרת.

2. אם הוא עושה אפסקייל אז זה יקרה גם מ 480, לא רואה סיבה שתצטרך להגדיר משהו מיוחד

אל תחשוב שאני תוקף אותך אבל פתחת בכלל את הספר של הרסיבר שלך ? אולי תציץ שם קודם ?

ohecht פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 202
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #3 

תודה על התגובה, אני אנסה לחבר ומקווה שהאפסקייל יעבוד.
לגבי הנושא, פתחתי אותו אחרי שלא מצאתי בספר וגם לא אחרי חיפוש בפורום.

לגבי הבעיה, בסוף מצאתי את הפתרון. מסתבר שימאהה הוציאו השלמה לספר הדרכה שמסביר איך לעשות הקישור בין כניסות האודיו לקומפוננט בקישור כאן.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”