האם איכות כבל הHDMI בין המזרימדיה לטלוויזיה ובכלל משנה?
ובכלל ...לפי ההגיון כבל HDMI הוא כבל שמעביר אותות דיגיטליים, ככה שאיכותו הכבל יכול להשפיע על ניחותו לאורך מרחק..אבל בכל מקרה...האם כבל "זהב+עבה+בלה בלה" ישנה משהו בתמונה? האם זה משהו שאפשר להרגיש מול כבל באורך 2 מטר שעלה לי כמה גרושים בודדים(20-30 שקל)..?
בודאי שכן
וההוכחה הפשוטה לכך היא שיש כבלים HDMI שלא מסוגלים להעביר אותות FULL HD
ברור שאותם כבלים ינחיתו ויפגמו באיכות השידור
לא סתם יש כאלו שעולים 30 ש'ח וכאלו שעלים 300 $
לדעתי כבל באזור ה150-200 ש'חעושה את העבודה
וההוכחה הפשוטה לכך היא שיש כבלים HDMI שלא מסוגלים להעביר אותות FULL HD
ברור שאותם כבלים ינחיתו ויפגמו באיכות השידור
לא סתם יש כאלו שעולים 30 ש'ח וכאלו שעלים 300 $
לדעתי כבל באזור ה150-200 ש'חעושה את העבודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78862
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
תראה. נכנסת לאחד מהויכוחים הכי שנוים במחלוקת בתחום הקולנוע הביתי בפכלל וHIGE END בפרט
לדעתי ומינסיוני כבילה שיפרה פלאים את איכות הצפיה ב
1YES 1 לפני ה HD ז'א בשידורי SD ראיתי תמונה גרועה במסך סמסונג ורק אחרי שהחליפו לי כבלים לטובים ויקרים יותר ראיתי שיפור משמעותי
2. סוני 3 בחיבור HD עם כבל פשוט לא הצלחתי לראות FULL HD לאחר שהחלפתי אותו לפתע הכל הסתדר
3. שידורי HD בהוט השתפרו פלאים לאחר החלפת כבל לאיכותי יותר
הטענה שמונסטר ודומיהם שנמכרים באלפי שקלים היא קונספירציה בלבד .לדעתי לא היתה יכולה להימשך זמן ארוך כ'כ בלי שיקומו הכרישים ויגידו המלך הוא עירום
זו דעתי האישית בלבד
לדעתי ומינסיוני כבילה שיפרה פלאים את איכות הצפיה ב
1YES 1 לפני ה HD ז'א בשידורי SD ראיתי תמונה גרועה במסך סמסונג ורק אחרי שהחליפו לי כבלים לטובים ויקרים יותר ראיתי שיפור משמעותי
2. סוני 3 בחיבור HD עם כבל פשוט לא הצלחתי לראות FULL HD לאחר שהחלפתי אותו לפתע הכל הסתדר
3. שידורי HD בהוט השתפרו פלאים לאחר החלפת כבל לאיכותי יותר
הטענה שמונסטר ודומיהם שנמכרים באלפי שקלים היא קונספירציה בלבד .לדעתי לא היתה יכולה להימשך זמן ארוך כ'כ בלי שיקומו הכרישים ויגידו המלך הוא עירום
זו דעתי האישית בלבד
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14355
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
כמו כל דבר בחיים לא צריך להיות קיצוניים לכאן או לכאן....
כבל זול ב 10$ בנוי ברמה עלובה והמחבר שלו יכול להתכופף/להתפרק במשך הזמן.
כמובן שמדובר על אורכים של מעל 3 מטר יש גם חשיבות לרמת הסיכוך מהפרעות וכד'.
אבל כבל שבנוי טוב עם סיכוך מינימאלי יכול לשמש אותך שנים ארוכות בנאמנות ויעלה רק מעט יותר מהזול ביותר שניתן למצוא.
אני מאמין שבמקרה של מונסטר, המחיר מופרז לחלוטין ואין הצדקה לשלם את המחיר הנדרש הגבוה במאות אחוזים מהכבלים הנפוצים.
חוץ מזה וללא קשר, אנחנו משקיעים מאות ולפעמים אלפי דולרים בציוד אודיו/ווידאו ונראה לי הזוי וטיפשי לכבול אותם אחד לשני עם כבל ב 10$....
פרופורציות רבותי ! כבל HDMI ב 30-50$ יהיה יותר מתאים גם כשמדובר על "שקט נפשי" וקצת "כבוד" לציוד שלנו.
אני קצת משווה את זה למי שרוכש רכב ב 120,000 ש"ח ואח"כ מתקין לו צמיגים סיניים הכי זול שניתן למצוא ב 100 ש"ח לצמיג.
הרבה יותר הגיוני להתקין צמיגים המתאימים לרכב ולמחירו, אבל לא צמיג ב 1000$ ליח' (ההשוואה למונסטר...) כי צמיג כזה לא יוסיף לביצועי המכונית יותר מאשר צמיג ב 400 ש"ח ליחידה.
אבל...אותו צמיג ב 100 ש"ח ליח' (הזול ביותר שניתן למצוא= כבל ב 10$) כנראה עלול לפגוע/לגרוע מביצועי הרכב.
כבל זול ב 10$ בנוי ברמה עלובה והמחבר שלו יכול להתכופף/להתפרק במשך הזמן.
כמובן שמדובר על אורכים של מעל 3 מטר יש גם חשיבות לרמת הסיכוך מהפרעות וכד'.
אבל כבל שבנוי טוב עם סיכוך מינימאלי יכול לשמש אותך שנים ארוכות בנאמנות ויעלה רק מעט יותר מהזול ביותר שניתן למצוא.
אני מאמין שבמקרה של מונסטר, המחיר מופרז לחלוטין ואין הצדקה לשלם את המחיר הנדרש הגבוה במאות אחוזים מהכבלים הנפוצים.
חוץ מזה וללא קשר, אנחנו משקיעים מאות ולפעמים אלפי דולרים בציוד אודיו/ווידאו ונראה לי הזוי וטיפשי לכבול אותם אחד לשני עם כבל ב 10$....
פרופורציות רבותי ! כבל HDMI ב 30-50$ יהיה יותר מתאים גם כשמדובר על "שקט נפשי" וקצת "כבוד" לציוד שלנו.
אני קצת משווה את זה למי שרוכש רכב ב 120,000 ש"ח ואח"כ מתקין לו צמיגים סיניים הכי זול שניתן למצוא ב 100 ש"ח לצמיג.
הרבה יותר הגיוני להתקין צמיגים המתאימים לרכב ולמחירו, אבל לא צמיג ב 1000$ ליח' (ההשוואה למונסטר...) כי צמיג כזה לא יוסיף לביצועי המכונית יותר מאשר צמיג ב 400 ש"ח ליחידה.
אבל...אותו צמיג ב 100 ש"ח ליח' (הזול ביותר שניתן למצוא= כבל ב 10$) כנראה עלול לפגוע/לגרוע מביצועי הרכב.
זה למשל שווה משהו??
http://cgi.ebay.com/New-Monster-300-Ser ... 60b35#shId
האם אני צריך HDMI 1.4??
אני רוצה להעביר פורמטי אודיו חדשים ולא היה אכפת לי לצפות ב-
"The Final Destination 2009 1080p 3D BluRay VC-1 DTS HD MA 5.1"
האם יכולת הHDMI 1.4 להעביר 3D קשור לצפייה בMKV שציינתי???
האם אני צריך HDMI 1.4??
האם יכולת הHDMI 1.4 להעביר 3D קשור לצפייה בMKV שציינתי???
אני משתמש בכבל שעלה לי $3
כשקניתי את האקסטרימר שלי קניתי עבורו כבל HDMI שעלה לי משהו כמו 150 ש"ח ל 1.5 מטר (לא זוכר איזה תוצרת).
משום מה הוא לא עבד (התמונה קפאה אחרי כמה שניות), אז השאלתי מחבר כבל שעלה לו 650 ש"ח.
עם הכבל היקר ראו מצוין אבל בעיקבות המלצת מישהו מהפורום פה הזמנתי מ ebay כבל שעלה לי $3 כולל משלוח.
לא ראיתי שום הבדל בין הכבל של ה 650 ש"ח לזה של ה 12 ש"ח אז נשארתי עם הכבל הזול.
יש לי את האקסטרימר והכבל הזול כבר שלושה חודשים ולא הייתה לי אף בעיה.
לדעתי שווה לבדוק כבל כזה ורק אם יש בעיות להשקיע בכבל יקר יותר (וגם אז לא להיתפרע).
משום מה הוא לא עבד (התמונה קפאה אחרי כמה שניות), אז השאלתי מחבר כבל שעלה לו 650 ש"ח.
עם הכבל היקר ראו מצוין אבל בעיקבות המלצת מישהו מהפורום פה הזמנתי מ ebay כבל שעלה לי $3 כולל משלוח.
לא ראיתי שום הבדל בין הכבל של ה 650 ש"ח לזה של ה 12 ש"ח אז נשארתי עם הכבל הזול.
יש לי את האקסטרימר והכבל הזול כבר שלושה חודשים ולא הייתה לי אף בעיה.
לדעתי שווה לבדוק כבל כזה ורק אם יש בעיות להשקיע בכבל יקר יותר (וגם אז לא להיתפרע).
לדעתי כל עוד זה עובד אין הבדל
העניין הוא שכבל זול מאוד (כמו זה שמקבלים מYES לדוגמה) פשוט לא עובד לכן כל כבל סביר יעשה את העבודה בא לך להשקיע לך על זה גם פסיכולוגיה/אסתטיקה משפרת את איכות התצוגה/שמע/.......
העניין הוא שכבל זול מאוד (כמו זה שמקבלים מYES לדוגמה) פשוט לא עובד לכן כל כבל סביר יעשה את העבודה בא לך להשקיע לך על זה גם פסיכולוגיה/אסתטיקה משפרת את איכות התצוגה/שמע/.......
גיא
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14355
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
מונסטר ב 17$ שווה בהחלט.k-pax כתב:זה למשל שווה משהו??
האם אני צריך HDMI 1.4??
האם יכולת הHDMI 1.4 להעביר 3D קשור לצפייה בMKV שציינתי???...
פורמטים חדשים מצריכים רסיבר מתאים, לא רק כבל....
HDMI 1.4 הוא תקן עתידי ל 3D. גם כאן אתה צריך ציוד מתאים. (רסיבר וטלויזיה).