Pioneer Kuro ועוד - התלבטויות של תושב חוזר
הי,
אני ומשפחתי אמורים לחזור ארצה ביולי מרילוקיישן של מספר שנים בארה"ב, וחגיגת הקניות בעיצומה...
ברצוני לשתף אתכם בהתלבטויות הנוכחיות בעיקר לגבי רכישת המסך. הייתי שמח לשמוע מהם הדגמים המקבילים בארץ והאם בכלל משתלם להביאם מחו'ל. בין המועמדים הסופיים:
1. PIONEER ELITE PRO-151FD
קצת יקרה...מבצע בחנות מקומית ב-5000 דולר מתצוגה. יצא לי לראות אותה בחנות, מרשימה ביותר. האם יש דגם מקביל בארץ? מחיר?
2. PIONEER ELITE PRO-101FD + PIONEER ELITE SC-27 RECEIVER
מבצע משולב של רסיבר (מה לעשות, צריך לרענן את הדגם הישן שברשותי...) + טלויזיה (יותר נכון מוניטור) ב-$3,695
האם יש את הדגמים האלו בארץ? מחירים?
האם הרסיבר ייתמך בארץ ללא צורף בטרנספורמטור מכוער בסלון?
מכיוון שקשה למצוא קורו חדשים במחירים נורמאלים פזלתי גם לכיוון הסאמסונג:
3. Samsung UN55C7000 55-Inch 1080p 3D LED HDTV
הדגם החדש מבית סאמסונג, מודל 2010, $2659 באמאזון.
האם תהא תמיכה בארץ? השערות למחיר בארץ לכשיגיע הגדם הנ'ל?
4. Samsung PN58B860 58-Inch 1080p
$2379 דולר באמאזון, ואני מאמין שחיפוש מעמיק באי-ביי ושות/ ניתן להשיג ביותר זול.
מבחינת תאימות לארץ (חשמל וכו') למיטב הבנתי אין בעיה לדגמי פיוניר, מה לגבי ה-סאמסונגים?
כל תובנה נוספת תתקבל בברכה...
אני ומשפחתי אמורים לחזור ארצה ביולי מרילוקיישן של מספר שנים בארה"ב, וחגיגת הקניות בעיצומה...
ברצוני לשתף אתכם בהתלבטויות הנוכחיות בעיקר לגבי רכישת המסך. הייתי שמח לשמוע מהם הדגמים המקבילים בארץ והאם בכלל משתלם להביאם מחו'ל. בין המועמדים הסופיים:
1. PIONEER ELITE PRO-151FD
קצת יקרה...מבצע בחנות מקומית ב-5000 דולר מתצוגה. יצא לי לראות אותה בחנות, מרשימה ביותר. האם יש דגם מקביל בארץ? מחיר?
2. PIONEER ELITE PRO-101FD + PIONEER ELITE SC-27 RECEIVER
מבצע משולב של רסיבר (מה לעשות, צריך לרענן את הדגם הישן שברשותי...) + טלויזיה (יותר נכון מוניטור) ב-$3,695
האם יש את הדגמים האלו בארץ? מחירים?
האם הרסיבר ייתמך בארץ ללא צורף בטרנספורמטור מכוער בסלון?
מכיוון שקשה למצוא קורו חדשים במחירים נורמאלים פזלתי גם לכיוון הסאמסונג:
3. Samsung UN55C7000 55-Inch 1080p 3D LED HDTV
הדגם החדש מבית סאמסונג, מודל 2010, $2659 באמאזון.
האם תהא תמיכה בארץ? השערות למחיר בארץ לכשיגיע הגדם הנ'ל?
4. Samsung PN58B860 58-Inch 1080p
$2379 דולר באמאזון, ואני מאמין שחיפוש מעמיק באי-ביי ושות/ ניתן להשיג ביותר זול.
מבחינת תאימות לארץ (חשמל וכו') למיטב הבנתי אין בעיה לדגמי פיוניר, מה לגבי ה-סאמסונגים?
כל תובנה נוספת תתקבל בברכה...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. באיזה גודל המסך?
2. קרוב לודאי שהרסיבר לא תומך ב-220V, אתה תצטרך שנאי.
3. אין השערות למחיר עדיין בארץ. בכל מקרה זה יהיה יקר יותר מזה. זה יהיה דגם דומה למדי אם לא זהה למה שיהיה בארץ.
4. קפוץ לחנות שמחזיקה את המסכים, בדוק מאחורי המסך במדבקה מה כתוב לגבי מתחי הכניסה. קרוב לודאי שבסמסונגים לא תצטרך שנאי ובפיונייר שאלו דגמים אמריקאים בלבד, כן.
2. קרוב לודאי שהרסיבר לא תומך ב-220V, אתה תצטרך שנאי.
3. אין השערות למחיר עדיין בארץ. בכל מקרה זה יהיה יקר יותר מזה. זה יהיה דגם דומה למדי אם לא זהה למה שיהיה בארץ.
4. קפוץ לחנות שמחזיקה את המסכים, בדוק מאחורי המסך במדבקה מה כתוב לגבי מתחי הכניסה. קרוב לודאי שבסמסונגים לא תצטרך שנאי ובפיונייר שאלו דגמים אמריקאים בלבד, כן.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
מרטין - מה לגבי לבדוק שהמסך תומך ב- 1080i50 /1080p50 ? (דגש על "50" ולא "60" כמו בארה"ב)
או שיש כוונה לקנות גם ABT DVDO Edge או משהו דומה...
או שיש כוונה לקנות גם ABT DVDO Edge או משהו דומה...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
מדובר במסך 60 אינץ.MartinHSabag כתב:1.
באיזה גודל המסך?...
http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/ ... 151FD.Kuro
איך אפשר לברר? האם ידוע לך מי היבואן בארץ? כרגע זו נראית לי אחת האופציות המועדפות (2 ציפורים במכה).MartinHSabag כתב: 2. קרוב לודאי שהרסיבר לא תומך ב-220V, אתה תצטרך שנאי....
המסך עצמו בעל תמיכה מלאה ב-NTSC,PAL and SECAM כך שבקטע הזה נסגרה פינה.
http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/ ... Kuro?tab=B
האם הדגמים הללו קיימים בארץ?
ידוע כי פיוניר ארה"ב מציינים 110 בלבד במפרט על מנת למנוע יבוא אישי, למעשה מצאתי כמה שרשורים רלוונטים בפורום לגבי KRP500M - בפועל נראה כי מדובר במולטי-וולטג' וכי לא צפויה בעיה.MartinHSabag כתב: 4. קפוץ לחנות שמחזיקה את המסכים, בדוק מאחורי המסך במדבקה מה כתוב לגבי מתחי הכניסה. קרוב לודאי שבסמסונגים לא תצטרך שנאי ובפיונייר שאלו דגמים אמריקאים בלבד, כן....
דווקא הסאמסונג הם מבחינתי חידה כרגע כיוון שמדובר בדגמים די חדשים שאני בספק אם מישהו ייבא אותם ארצה ביבוא אישי, אך אשמח לדעת פרטים נוספים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
שכחת להוסיף גם את ה-VT20 וה-VT25 של פנסוניק לרשימה.
לגבי ה-KURO, אם תשיג במחיר טוב, שווה לך לנסות. בארץ יש גם את ה-5090 וה-6090, אבל מדובר בסוף הסחורה, ולדעתי תוך כמה שבועות זה כבר יהיה הסוף של המוצר הזה בארץ. בארה"ב כבר מאוד קשה להשיג אותם. לפי מה שהבנתי הגירסא האמריקאית תומכת ב-HDMI ב-1080i50, כך שבשילוב עם ממיר HD אתה תהיה מסודר.
אם כבר הסמסונג, אז שווה אולי להמתין ל-C9000...
לגבי ה-KURO, אם תשיג במחיר טוב, שווה לך לנסות. בארץ יש גם את ה-5090 וה-6090, אבל מדובר בסוף הסחורה, ולדעתי תוך כמה שבועות זה כבר יהיה הסוף של המוצר הזה בארץ. בארה"ב כבר מאוד קשה להשיג אותם. לפי מה שהבנתי הגירסא האמריקאית תומכת ב-HDMI ב-1080i50, כך שבשילוב עם ממיר HD אתה תהיה מסודר.
אם כבר הסמסונג, אז שווה אולי להמתין ל-C9000...
- oferlaor
- מנהל

shack,
לא ממליץ, חלילא (לא בדקתי אותם עדיין רשמית) אלא רק מציע להוסיף אותם לרשימה.
גם אם הערוצים המסחריים אינם משודרים ב-HD, עדיין אם הממיר יהיה על 1080i50 תוכל ככל הנראה לצפות בהם ללא כל קושי.
לא ממליץ, חלילא (לא בדקתי אותם עדיין רשמית) אלא רק מציע להוסיף אותם לרשימה.
גם אם הערוצים המסחריים אינם משודרים ב-HD, עדיין אם הממיר יהיה על 1080i50 תוכל ככל הנראה לצפות בהם ללא כל קושי.
יבוא TV מארצות הברית (כחלק מחזרה ארצה)
בהמשך לדיון שהיה כאן בפורום לגבי יבוא מארה"ב- גם אנחנו בדרך חזרה (אחרי 5 שנים) ומתכננים להביא מכולה
התסכלתי על הדגם הזה של פנסוניק
http://www.visualapex.com/plasma/plasma ... TH-42PF20U
עולה כאן 1700$+ מס
האם מישהו מכיר את הסדרה החדשה? מוצר מהסדרה הקודמת (אולם 720P) עולה פחות מחצי
השאלה:
האם יעבוד בישראל? האם ההפרש מוצדק?
אילו עוד דגמים ( 42 או 50) ניתן להביא מארה"ב בלי התעסקות מיותרת עם Converters
המלצות??
תודה מראש
אבי
התסכלתי על הדגם הזה של פנסוניק
http://www.visualapex.com/plasma/plasma ... TH-42PF20U
עולה כאן 1700$+ מס
האם מישהו מכיר את הסדרה החדשה? מוצר מהסדרה הקודמת (אולם 720P) עולה פחות מחצי
השאלה:
האם יעבוד בישראל? האם ההפרש מוצדק?
אילו עוד דגמים ( 42 או 50) ניתן להביא מארה"ב בלי התעסקות מיותרת עם Converters
המלצות??
תודה מראש
אבי
הי אבי,
יש מספר דגמים מצומצם שתומך ב-PAL וברוב המקרים מדובר בדגמים שאינם FULL HD.
אם יהיה לך מזל תוכל למצוא עדיין מספר דגמים של פיוניר קורו, חלק מהדגמים שלהם מציינים במפרט כי הם תומכים בכל שיטות השידור. הבעיה שהם די יקרים למרות שלאור יציאת כל דגמי התלת מימד, שמתי לב כי מספר מוכרים פשוט הורידו מחירים לאחר שלא הצליחו למכור במחיר המקורי.
אני אשלח לך בהודעה פרטית מספר טלפון - אשמח לעזור ולחסוך לך מעבודות המחקר.
אני אישית התלבטתי רבות בין הקורו ובין הדגמים החדשים ובסופו של דבר רכשתי השבוע את הפאנאסוניק VT25 בבסט-ביי (2999$) בנוסף לקונברטר, DVDO EDGE אותו מצאתי באי-ביי במחיר מציאה של 330$.
ראה גם מספר טיפים שפרסמתי בשרשור הבא:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=60
יש מספר דגמים מצומצם שתומך ב-PAL וברוב המקרים מדובר בדגמים שאינם FULL HD.
אם יהיה לך מזל תוכל למצוא עדיין מספר דגמים של פיוניר קורו, חלק מהדגמים שלהם מציינים במפרט כי הם תומכים בכל שיטות השידור. הבעיה שהם די יקרים למרות שלאור יציאת כל דגמי התלת מימד, שמתי לב כי מספר מוכרים פשוט הורידו מחירים לאחר שלא הצליחו למכור במחיר המקורי.
אני אשלח לך בהודעה פרטית מספר טלפון - אשמח לעזור ולחסוך לך מעבודות המחקר.
אני אישית התלבטתי רבות בין הקורו ובין הדגמים החדשים ובסופו של דבר רכשתי השבוע את הפאנאסוניק VT25 בבסט-ביי (2999$) בנוסף לקונברטר, DVDO EDGE אותו מצאתי באי-ביי במחיר מציאה של 330$.
ראה גם מספר טיפים שפרסמתי בשרשור הבא:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=60
- oferlaor
- מנהל

זה שרשור על קורו. אם אתה מתעניין במה לייבא או יש לך שאלות על מוצרים אחרים, אני ממליץ לפתוח שרשור יעודי.