בעיה בXBMC
שלום לכול חברי הפרום התקנתי היום את התוכנה לפי המדריך
אך יש לי בעיה אחת שאני בוחר בסרטים דרך הדף הראשי אני לא רואה את הסרטים
הוא הראה לי שהוא מוריד אבל שאני אולך לסרטים אין כלום
בסדרות הכול בסדר מה יכולה להיות הבעיה
תודה מראוש לעוזרים
תודה מראוש לעוזרים
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
אממ תלך לוידאו - קבצים, אם כבר יש לך שם את תיקית הקבצים, תעשה עליה לחצן ימיני - קבע תוכן - סרטים, תבחר סקראפר (SRATIM או IMDB) ותעשה "סרוק מדיה אוטומטית" וכל השאר לא צריך סימוןliord10 כתב:שלום לכול חברי הפרום התקנתי היום את התוכנה לפי המדריך
תודה מראוש לעוזרים...
תעשה אישור ותראה אם זה מוסיף את המדיה.. אחרי זה זה אמור להופיע לך בסרטים
- tomer953
- חבר מכור קשה

וזה שאב מידע על הסרטים?
כנס לוידאו - קבצים - לתיקיה של הסרטים, בחר סרט, ממש קובץ AVI ותעשה עליו לחצן ימיני - ותבדוק אם יש "מידע סרט"
אם לא - אז זה לא שאב בכלל מידע
אם כן, והוא לא מופיע, אז יש איזושהי שגיאה בDATABASE שלך ואני ממליץ על הסרה כוללת של התוכנה והתקנה מחדש של הגירסא האחרונה היציבה
כנס לוידאו - קבצים - לתיקיה של הסרטים, בחר סרט, ממש קובץ AVI ותעשה עליו לחצן ימיני - ותבדוק אם יש "מידע סרט"
אם כן, והוא לא מופיע, אז יש איזושהי שגיאה בDATABASE שלך ואני ממליץ על הסרה כוללת של התוכנה והתקנה מחדש של הגירסא האחרונה היציבה
מה היא הגירסא האחורנה שכדי להתקיןtomer953 כתב:וזה שאב מידע על הסרטים?
אם כן, והוא לא מופיע, אז יש איזושהי שגיאה בDATABASE שלך ואני ממליץ על הסרה כוללת של התוכנה והתקנה מחדש של הגירסא האחרונה היציבה...
- tomer953
- חבר מכור קשה

האחרונה היציבה היא 9.11
http://xbmc.org/download/
תלחץ על כפתור הWINDOWS
יש עוד גירסאות חדשות יותר בפיתוח, אבל הן עדיין לא יציבות
http://xbmc.org/download/
תלחץ על כפתור הWINDOWS
יש עוד גירסאות חדשות יותר בפיתוח, אבל הן עדיין לא יציבות
התקנתי מחדש רואים בסרטים אבל שאני מוסיף סרט לתקיה של הסרטים מפעיל מחדש את התוכנה אני ראוה שהוא מוריד אבל הוא לא מופיע ובמידע סרט יש פרטים גם מתקיה אחרת הוא מוריד אבל לא מופיע הבעיה היא רק בהוספה של סרטים
יש לי עוד שאלה אין מתקנים את הפלגין של MAKO
תודה לעוזרים
יש לי עוד שאלה אין מתקנים את הפלגין של MAKO
תודה לעוזרים
- tomer953
- חבר מכור קשה

שמע אני כרגע בצבא וחוזר רק בסוף החודש, אבל אם אתה לא מסתדר עם הסרטים אז נצטרך עוד פרטים. את הלוג של הדיבאג המלא, פרטים על המערכת הפעלה ופרטים על איך ספריית הסרטים שלך בנויה.
עכשיו אני רואה את הסרטים החדשים בחלונית בצד ימין אחראי שאני מסמנן את סרטים אבל שאני לוחץ אנטר ונכנס לספריה אני לא רואה אותם רק מה שהיה קודם בלי תוספת של החדשים ושאני חוזר אחורה ומציג לפי זאנר אני רואה אותם וברשימה של סרטים חדשים הם מופיעם גם
רק שאני נכנס לסרטים רגיל הם לא מופיעם אם השאר
יש לי שם רק 5 סרטים שהגדרתי בהתחלה כדי לבדוק
והוספתי עוד כמה לתקיה אבל הם מופעים איפו שאמרתי בכתוב למלעה
רק שאני נכנס לסרטים רגיל הם לא מופיעם אם השאר
יש לי שם רק 5 סרטים שהגדרתי בהתחלה כדי לבדוק
והוספתי עוד כמה לתקיה אבל הם מופעים איפו שאמרתי בכתוב למלעה
שמתי לב שאם אני מוחק סרט או מוציא אותו מהתקיה התוכנה שואלת אותי אם למחוק אותו אני לוחץ כן והסרט נעלם וכול השאר מופעים
ועוד דבר שמתי לב שהסרטים והסדרות מתתקנים עד הפעם הראשונה שאני נכנס מרגע שנכנסתי הוא לא מוסיף יותר אם אני נכנס בעמצה הסריקה מה שהוא הספיק להוריד זה מה שנשאר
הנה שיחה שאני מנהל עם הפרום של XBMC אם אמרו לי לעשות משהוא אם הסקין שלא כול כך הבנתי אנגלית זה הצד החזק שלי מתגובה 6
http://forum.xbmc.org/showthread.php?p= ... post518571
אם מישהוא יכול להגיד לי מה אם רוצים אני יודה לו
ועוד דבר שמתי לב שהסרטים והסדרות מתתקנים עד הפעם הראשונה שאני נכנס מרגע שנכנסתי הוא לא מוסיף יותר אם אני נכנס בעמצה הסריקה מה שהוא הספיק להוריד זה מה שנשאר
הנה שיחה שאני מנהל עם הפרום של XBMC אם אמרו לי לעשות משהוא אם הסקין שלא כול כך הבנתי אנגלית זה הצד החזק שלי מתגובה 6
http://forum.xbmc.org/showthread.php?p= ... post518571
אם מישהוא יכול להגיד לי מה אם רוצים אני יודה לו
הנה הדיבאג המלא שליtomer953 כתב:שמע אני כרגע בצבא וחוזר רק בסוף החודש, אבל אם אתה לא מסתדר עם הסרטים אז נצטרך עוד פרטים. את הלוג של הדיבאג המלא, פרטים על המערכת הפעלה ופרטים על איך ספריית הסרטים שלך בנויה....
http://pastebin.ubuntu.com/411284/
מישהו יכול להגיד מה הוא מבקש אני לא מבין כול כך מה הוא אומר
Sorry mate totally missed your last post - I'm really struggling here and getting further out my depth. Can only hope that one of the devs picks this up. I was hoping that something obvious, like a folder naming issue might jump out at me, maybe it is but I don't read or speak Hebrew, so I can't tell.
The only other thing at this time I could suggest is a complete reinstall fof xbmc, to see whether that resolves the issue.
Is the scraper you are using a supported one, I couldn't find it in the current scraper list. Or is it tagged onto one of the other scrapers?
תודה
Sorry mate totally missed your last post - I'm really struggling here and getting further out my depth. Can only hope that one of the devs picks this up. I was hoping that something obvious, like a folder naming issue might jump out at me, maybe it is but I don't read or speak Hebrew, so I can't tell.
The only other thing at this time I could suggest is a complete reinstall fof xbmc, to see whether that resolves the issue.
Is the scraper you are using a supported one, I couldn't find it in the current scraper list. Or is it tagged onto one of the other scrapers?
תודה