האם LCD 32 FULL HD יכולה לשמש כמסך מחשב?
הי
מדובר במחשב שולחני בחדר עבודה. על שולחן גדול אני יכול להניח טלוויזיה בגודל 32 אינטץ. אם מדובר בטלויזיה עם כניסת HDMI תדר סריקה 100hz כמו למשל הסקרלט של LG, וכרטיס המסך שלי תומך ב 1080X1920, האם הטלויזה תוכל לשמש כמסך מחשב לא רק למשחקים או סרטים, אלא כולל גלישה ועבודה עם תוכנות אופיס. בקיצור, האם ניתן להפוך טלויזיה למסך מחשב ענקי במחיר אתקטיבי של פחות מ 2600 שח??
מדובר במחשב שולחני בחדר עבודה. על שולחן גדול אני יכול להניח טלוויזיה בגודל 32 אינטץ. אם מדובר בטלויזיה עם כניסת HDMI תדר סריקה 100hz כמו למשל הסקרלט של LG, וכרטיס המסך שלי תומך ב 1080X1920, האם הטלויזה תוכל לשמש כמסך מחשב לא רק למשחקים או סרטים, אלא כולל גלישה ועבודה עם תוכנות אופיס. בקיצור, האם ניתן להפוך טלויזיה למסך מחשב ענקי במחיר אתקטיבי של פחות מ 2600 שח??
The more I see People the more like Pigs
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46376
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
staticx,
למה לא?
EB1000,
וודא כי למסך המדובר יש מצב NR אשר מאפשר להציג את התמונה המתקבלת ללא Over Scan ועיבוד תמונה.
למה לא?
EB1000,
וודא כי למסך המדובר יש מצב NR אשר מאפשר להציג את התמונה המתקבלת ללא Over Scan ועיבוד תמונה.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
הבעיה היא מרחק הצפייה. במסך "32 ברזולוציה 1920x1080 גודל כל פיקסל גדול יותר ממסך קטן יותר באותה רזולוציה. לכן, אם צופים ממרחק קרוב מידי, הפיקסול עלול להפריע.
וכמו שזיו כתב, חשוב שהמסך יתמוך ב-NR מכניסת ה-HDMI כדי להבטיח שלא יתבצע שום עיבוד תמונה והפיקסלים יוצגו אחד לאחד כפי שהכרטיס הגרפי במחשב מפיק אותם.
וכמו שזיו כתב, חשוב שהמסך יתמוך ב-NR מכניסת ה-HDMI כדי להבטיח שלא יתבצע שום עיבוד תמונה והפיקסלים יוצגו אחד לאחד כפי שהכרטיס הגרפי במחשב מפיק אותם.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
תודה על התשובות. מישהו יכול לומר אם לדגם הזה יש תמיכה ב NR דרך HDMI:
http://www.lg.com/in/tv-audio-video/lcd ... LH70YR.jsp
תודה
http://www.lg.com/in/tv-audio-video/lcd ... LH70YR.jsp
תודה
The more I see People the more like Pigs