Shutter Island - האנומליות
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73285
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
אני במהלך הצפיה בסרט כרגע ואני נתקל בהמון קטעים הזויים, אז החלטתי לתעד אותם ולראות אם אני היחיד ששם לב אליהם:
1. כשדקפריו מראיין את החולים בחדר האוכל, ישנו הריאיון עם הזקנה שרצחה את בעלה עם גרזן. השותף שלו הולך להביא לה מים, חוזר עם כוס מלא, מראים את הזקנה מרימה את היד שלה (ריקה, ללא כוס!) אל הפה ובשוט הבאה מראים אותה שמה כוס ריקה על השולחן.
2. בסצנה בה דקפריו פוגש ברייצ'ל בחדר שלה בפעם הראשונה אחרי שמוצאים אותה, היא חושבת שהוא בעלה המת. שנייה אחרי שהיא אומרת לו "אבל אתה מת" שומעים קרקור יחיד של צפרדע.
3. בקטע בו דקפריו חולם על רייצ'ל ספוגה בדם כשילדיה מדממים לרגליה (מייד אחרי שהשותף שלו אומר לו "השעון מתקתק, אוזל לך הזמן") - העשן של הסיגריה שלו חוזר פנימה אל הסיגריה במקום לצאת החוצה.
טוב, סיימתי לראות את הסרט - עכשיו אני מבין מאפא נובעים הקטעים המוזרים הללו. סרט מעולה.
1. כשדקפריו מראיין את החולים בחדר האוכל, ישנו הריאיון עם הזקנה שרצחה את בעלה עם גרזן. השותף שלו הולך להביא לה מים, חוזר עם כוס מלא, מראים את הזקנה מרימה את היד שלה (ריקה, ללא כוס!) אל הפה ובשוט הבאה מראים אותה שמה כוס ריקה על השולחן.
2. בסצנה בה דקפריו פוגש ברייצ'ל בחדר שלה בפעם הראשונה אחרי שמוצאים אותה, היא חושבת שהוא בעלה המת. שנייה אחרי שהיא אומרת לו "אבל אתה מת" שומעים קרקור יחיד של צפרדע.
3. בקטע בו דקפריו חולם על רייצ'ל ספוגה בדם כשילדיה מדממים לרגליה (מייד אחרי שהשותף שלו אומר לו "השעון מתקתק, אוזל לך הזמן") - העשן של הסיגריה שלו חוזר פנימה אל הסיגריה במקום לצאת החוצה.
טוב, סיימתי לראות את הסרט - עכשיו אני מבין מאפא נובעים הקטעים המוזרים הללו. סרט מעולה.
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אם תשים לב היו עוד קטעים. ממה שאני זוכר:
* ה"שותף" שלו בתחילת הסרט בקושי הוציא את האקדח.
* האישור שהיה צריך לקבל כדי לתשאל את המאושפזים.
* בסוף הסרט הוא שואל את ה"שותף" אם עדיף למות כאדם נורמאלי או לחיות כאדם משוגע (או משהו בסגנון).
(היו עוד כמה, אני כבר לא זוכר)
* בסוף הסרט הוא שואל את ה"שותף" אם עדיף למות כאדם נורמאלי או לחיות כאדם משוגע (או משהו בסגנון).
(היו עוד כמה, אני כבר לא זוכר)
כל הדברים האלו הם לא אנומליות - הם דברים שקשורים לעלילה... מה שHUBER מדבר עליו הוא כל מיני "פאקים" כאלו בצילום, אם אני לא טועה יש עוד כמה כאלו, ואחת שאני זוכר זה שרואים את אחת הדמויות שמה לדמות שניה את היד על הלחי ובאמצע הסצינה מחליפים זווית צילום ופתאום היד על הכתף, מחזירים לזווית צילום הראשונה ושוב היד מופיעה על הלחי.BigDragoon כתב:אם תשים לב היו עוד קטעים. ממה שאני זוכר:
(היו עוד כמה, אני כבר לא זוכר)...
ויש קטע עם בקבוקים שנעלמי ברקע כאילו מזוית אחת הם נמצאים וזוית אחרת לא...
אני די בטוח שזה מכוון
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
-
Huber
- חבר במועדון HT

זיו, קראתי את כל ה GOOFS בלינק - אף אחד מהשלושה שציינתי לא מוזכר שם
מישהו פה רשום ב IMDB ויכול לשלוח להם את מה שמצאתי?
מישהו פה רשום ב IMDB ויכול לשלוח להם את מה שמצאתי?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Huber,
מה שמצאת זה לא Goofs, אתה אמרת בפירוש שהתופעות הלא נורמליות הללו זה חלק מהעלילה.
מה שמצאת זה לא Goofs, אתה אמרת בפירוש שהתופעות הלא נורמליות הללו זה חלק מהעלילה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

המממ... איך יודעים אם זה מכוון או GOOF? בסרט הזה כל אחד מה GOOFS יכול להחשב כחלק מהפנטזיה שלו - לא?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אם זה מכוון, זה לא Goof.
אתה רשמת בהודעה שפתחה את השרשור כי יש הגיון בקטעים שציינת לאור העלילה.
אתה רשמת בהודעה שפתחה את השרשור כי יש הגיון בקטעים שציינת לאור העלילה.