עדכונים בקשר ל XTREAMER וגם שאלות
אז ככה סו'ס הצלחתי לחבר אותו לרשת הביתית .מסתבר שצריך להגדיר קודם רשת ביתית קטנה (כנראה בלי זה זה לא עובד)
היכולת האלחוטית למרות שמראה שהסיגנל טוב יש המון קטיעות במיוחד בסרטי HD וגם מעט קטיעות בסרטים שהם לא HD
כשמחברים עם כבל רשת זה עובד טוב
האם יש לזה פיתרון ?(סה'כ קניתי את זה בכדי שלא יעברו לי כבלים בבית)
עכשיו בקשר לגלישה לאתר YOUTUBE אני מצליח להגיע עד לסרט עצמו -ז'א רואה את התמונה של הסרט אך כאשר אני לוחץ עליו הוא נכנס למשך 3 דקות לסיבוב של המעגל האדום ולא מנגן את הסרט
יש למישהו פיתרון
היכולת האלחוטית למרות שמראה שהסיגנל טוב יש המון קטיעות במיוחד בסרטי HD וגם מעט קטיעות בסרטים שהם לא HD
כשמחברים עם כבל רשת זה עובד טוב
האם יש לזה פיתרון ?(סה'כ קניתי את זה בכדי שלא יעברו לי כבלים בבית)
עכשיו בקשר לגלישה לאתר YOUTUBE אני מצליח להגיע עד לסרט עצמו -ז'א רואה את התמונה של הסרט אך כאשר אני לוחץ עליו הוא נכנס למשך 3 דקות לסיבוב של המעגל האדום ולא מנגן את הסרט
יש למישהו פיתרון
בנוגע לבעיות ברשת האלחוטית, תוודא שמותקנת לך גרסת קושחה עדכנית.
שמעתי ממספר משתמשים שבשתי הגרסאות האחרונות יש שיפור בביצועי רשתות אלחוטיות.
אם זה לא עוזר אתה יכול כמובן לבדוק אפשרות לראוטר טוב יותר או לשיפור המיקום של הראוטר.
אבל בשורה התחתונה - כבר כתבתי כאן בעבר מה דעתי על הזרמת מדיה (במיוחד סרטי HD) ברשת אלחוטית, ייתכן שכדאי לבדוק בכל זאת אפשרות של העברת כבל.
שמעתי ממספר משתמשים שבשתי הגרסאות האחרונות יש שיפור בביצועי רשתות אלחוטיות.
אם זה לא עוזר אתה יכול כמובן לבדוק אפשרות לראוטר טוב יותר או לשיפור המיקום של הראוטר.
אבל בשורה התחתונה - כבר כתבתי כאן בעבר מה דעתי על הזרמת מדיה (במיוחד סרטי HD) ברשת אלחוטית, ייתכן שכדאי לבדוק בכל זאת אפשרות של העברת כבל.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אין פיתרון מושלם לצפיה אלחוטית ב-HD, פשוט לחבר כבל, בשביל זה המציאו תקן חדש (WHDI), שכנראה יהיה זמין בדורות הבאים...
לגבי יו-טיוב, לדעתי אין כרגע תמיכה של סטרימרים בתוכן, בגלל בעיות רישוי מול גוגל.
לגבי יו-טיוב, לדעתי אין כרגע תמיכה של סטרימרים בתוכן, בגלל בעיות רישוי מול גוגל.