שלום לכולם
אני מתעניין בשני מקרנים:
1. ישמש לסרטים HD וטלויזיה - יותקן בפרגולה. כמובן שהשימוש יהיה בשעות הערב אך יכולה להיות תאורה נמוכה מאזור הגינה.
המליצו לי על מקרן תוצרת InFocus דגם IN83. לפי הביקורות באתר - האם יש לו יתרונות על אפסון 5500? מי יעשה את העבודה טוב יותר? האם יש לכם המלצה אחרת לצורך המבוקש? המקרן שהציעו לי עולה פי 2 מהאפסון.
2. לחדר קולנוע המליצו לי על מקרן תוצרת SHARP דגם Z-15000. שוב מקרן FHD - האם יש המלצות למקרנים עדיפים באותו סדר גודל של תקציב סביב 10K? האם המקרן הנ"ל סובל מהתופעות האפשריות של DLP?
תודה לעונים,
רוני
דעתכם למקרן לפרגולה ולחדר קולנוע בבית
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
המקרן לפרגולה הוא הגזמה
לא תצליח להנות ממנו אלא אם תקנה מסך שחור ומאוד יקר שדוחה אור.
לדעתי לפרגולה, קח את אחד ממקרני הFHD הזולים הHD20 של אופטומה או הVIVITEK שיש להם עוצמת הארה יחסית גבוהה.
לגבי החדר קולנוע, השארפ שהוצע לך הוא דגם פחות טוב מספינת הדגל של שארפ, הZ21000 . לפי ביקורות של חברים באתר האפסון 5500 מנצח את השארפ 21000 ולכן כנראה שהוא ינצח את ה15000 .
האפסון הוא בחירה מעולה אך אם התקציב הוא לא פקטור בשבילך, שווה לקפוץ לאחד מדגמי הJVC החדשים או לסוני VW85 שמקבל ביקורות מצוינות.
בהצלחה.
לדעתי לפרגולה, קח את אחד ממקרני הFHD הזולים הHD20 של אופטומה או הVIVITEK שיש להם עוצמת הארה יחסית גבוהה.
לגבי החדר קולנוע, השארפ שהוצע לך הוא דגם פחות טוב מספינת הדגל של שארפ, הZ21000 . לפי ביקורות של חברים באתר האפסון 5500 מנצח את השארפ 21000 ולכן כנראה שהוא ינצח את ה15000 .
האפסון הוא בחירה מעולה אך אם התקציב הוא לא פקטור בשבילך, שווה לקפוץ לאחד מדגמי הJVC החדשים או לסוני VW85 שמקבל ביקורות מצוינות.
בהצלחה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: