האייפאד הושק!
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
הנה הוא הגיע, האייפאד שמאז הכרזתו לפני מספר חודשים זכה לביקורות והשמצות כאחד ולמרות כל זאת הוא מקבל את תהילתו המובטחת ויש אפילו רבים שאומרים - היה שווה.
למאמר
למאמר
הרבה אנשים לא צריכים מחשב אמיתי, הם צריכים גישה לרשת החברתית שלהם, לשמוע מוסיקה ולראות וידאו. ובשבילם המכשיר הזה מושלם. מעבר לזה, זה יהיה סתם בזבוז כסף. מה שכן, אי אפשר להכחיש שסוד הקסם של המכשיר טמון בחברה המייצרת אותו. אם זו הייתה כל חברה אחרת היא הייתה נוחלת כישלון חרוץ...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
מודה ועוזב ירוחם
חטאתי, עויתי. פשעתי !
ליגלגתי על ה ipad מבלי להבין לעומק מה הוא בדיוק....
הקדשתי קצת זמן לקריאה וצפיה בסרטי הדגמה.
בוא'נהההההה מכשיר מגניב
בוא'נהההההה מכשיר מגניב
נערך לאחרונה על ידי uris ב 04/04/2010 21:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
לחלוטין מיותר אבל אני בטוח רוכש כזה...
מתלבט אם להמתין לגרסאת 3g.
לא חושב שאנייד את זה יותר מדי...
מתלבט אם להמתין לגרסאת 3g.
לא חושב שאנייד את זה יותר מדי...
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
אני חושב שהרבה חוטאים למטרה של המכשיר. כפי שרשמתי, זה לא מכשיר שהגיע כדי להחליף את המחשבים שיש לכם בבית. אני כן חושב שיש לו מקום בעולם הטכנולוגי של היום שבזמן האחרון נראה שהולך לכיוון של פישוט, מיזעור ונוחות על פני חוזק וכמות.
אני אישית הגעתי מעולם הפוקט פיסי (ועדיין לא יצאתי לחלוטין משם) וכשהגיע האייפון הסתכלתי עליו בעין עקומה כי הוא לא ביצע את כל מה שהפוקט פיסי היה מסוגל אליו. לאחר שינוי סוויץ בראש שלי והבנה לגבי מה שבאמת אני עושה עם מכשיר נייד, הגעתי למסקנה שהוא הרבה יותר שימושי עבורי.
אני באופן אישי בודק מיילים דרך שרת אקסציינג, גולש באינטרנט ומשתמש באפסים מסויימים לניהול היום שלי ואת זה האייפון עושה יותר טוב מכל מכשיר אחר. כל זה בא על חשבון אפליקציית טלפון מוגבלת לעומת מכשירי טלפון אחרים ואת זה אני מסכים לקבל.
כך גם עם האייפאד - הוא נותן למשתמש הביתי את כל מה שהוא צריך ולא מעבר לכך. הוא מכשיר מוגבל בכוונה תחילה ולא מתיימר לעשות דברים מעבר לכך ולטעמי זה הקסם שבו - מחשבים אחרים, מרוב השאיפה להכניס אליהם יכולות גבוהות ורבות ככל שניתן, מאבדים מכל יכולת שכזו משהו מסויים.
אם זו גלישה לא נוחה, סוללה מוגבלת בשל המעבד והמסך החזקים או מערכת הפעלה שיש בה קריסות רבות.
אני חושב שצריך להסתכל על האייפאד בצורה אחרת ממחשב ואסור בשום אופן להשוות אותו למחשב PC או נייד בעל מ"ה חלונות למשל כי זה כמו להשוות עגבניות לתפוזים.
הסלייטים של HP אולי יהיו חזקים יותר ויתנו יכולות רבות יותר, אבל משהו בפשטות השימוש, ביציבות ובכיף ילך לאיבוד.
הכל עניין של צרכים. כמחשב מדיה שמסתובב בבית אני חושב שהוא נהדר. מעבר לכך? לא.
אני אישית הגעתי מעולם הפוקט פיסי (ועדיין לא יצאתי לחלוטין משם) וכשהגיע האייפון הסתכלתי עליו בעין עקומה כי הוא לא ביצע את כל מה שהפוקט פיסי היה מסוגל אליו. לאחר שינוי סוויץ בראש שלי והבנה לגבי מה שבאמת אני עושה עם מכשיר נייד, הגעתי למסקנה שהוא הרבה יותר שימושי עבורי.
אני באופן אישי בודק מיילים דרך שרת אקסציינג, גולש באינטרנט ומשתמש באפסים מסויימים לניהול היום שלי ואת זה האייפון עושה יותר טוב מכל מכשיר אחר. כל זה בא על חשבון אפליקציית טלפון מוגבלת לעומת מכשירי טלפון אחרים ואת זה אני מסכים לקבל.
כך גם עם האייפאד - הוא נותן למשתמש הביתי את כל מה שהוא צריך ולא מעבר לכך. הוא מכשיר מוגבל בכוונה תחילה ולא מתיימר לעשות דברים מעבר לכך ולטעמי זה הקסם שבו - מחשבים אחרים, מרוב השאיפה להכניס אליהם יכולות גבוהות ורבות ככל שניתן, מאבדים מכל יכולת שכזו משהו מסויים.
אם זו גלישה לא נוחה, סוללה מוגבלת בשל המעבד והמסך החזקים או מערכת הפעלה שיש בה קריסות רבות.
אני חושב שצריך להסתכל על האייפאד בצורה אחרת ממחשב ואסור בשום אופן להשוות אותו למחשב PC או נייד בעל מ"ה חלונות למשל כי זה כמו להשוות עגבניות לתפוזים.
הסלייטים של HP אולי יהיו חזקים יותר ויתנו יכולות רבות יותר, אבל משהו בפשטות השימוש, ביציבות ובכיף ילך לאיבוד.
הכל עניין של צרכים. כמחשב מדיה שמסתובב בבית אני חושב שהוא נהדר. מעבר לכך? לא.
אלי חבוש
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
Re: מודה ועוזב ירוחם
בדיוק כמוך,uris כתב:חטאתי, עויתי. פשעתי !
בוא'נהההההה מכשיר מגניב...
חטאתי, עויתי. פשעתי !
הקדשתי קצת זמן לקריאה וצפיה בסרטי הדגמה.. ( וגם עשיתי Copy + Past להודעה שלך .. )
ו.. צדקתי.
אין מה לעשות עם זה. גאדג'ט אופנתי ותו לא.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
רק ימים יגידו.
השאלה היא עד כמה נוח יהיה לעשות את רוב המטלות שאנחנו עושים כיום במחשב
כלומר - משיגים סרטים (שלא לומר מילה אחרת
) וגולשים באתר.
כלומר כמחשב נוסף שנוח לקחת אותו לאן שנרצה ברחבי הבית/בית הקפה ולעשות את רוב פעולות היום יום.
חיי בטריה, חיבורים חיצוניים (העדר חיבור SD מקורי זה פשוט בדיחה רעה)
השאלה היא עד כמה נוח יהיה לעשות את רוב המטלות שאנחנו עושים כיום במחשב
כלומר - משיגים סרטים (שלא לומר מילה אחרת
כלומר כמחשב נוסף שנוח לקחת אותו לאן שנרצה ברחבי הבית/בית הקפה ולעשות את רוב פעולות היום יום.
חיי בטריה, חיבורים חיצוניים (העדר חיבור SD מקורי זה פשוט בדיחה רעה)
אני יושב עם אייפון מול ה TV וקורא מיילים, גולש קצת ומשתמש בכמה APPS למשל טוויטר
ה IPAD יתן חוויה משודרגת של מסך גדול יותר ובונוס של ספרים
אני למשל עד כה נמנעתי לקנות נטבוק לסלון/מטבח, אייפד הוא אלטרנטיבה ראויה.
לדעתי הוא לא יצליח יותר מדי ולא ייכשל, מעניין איך האבולוציה שלו תראה מבחינת חומרה, התקנים וקישוריות. זה רק דור 1 תזכרו
ה IPAD יתן חוויה משודרגת של מסך גדול יותר ובונוס של ספרים
אני למשל עד כה נמנעתי לקנות נטבוק לסלון/מטבח, אייפד הוא אלטרנטיבה ראויה.
לדעתי הוא לא יצליח יותר מדי ולא ייכשל, מעניין איך האבולוציה שלו תראה מבחינת חומרה, התקנים וקישוריות. זה רק דור 1 תזכרו
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
Sam22,sam22 כתב:לדעתי אי אפשר לשפוט לאן הוא יילך
ברור לי שהם ימכרו, כי זה אפל
השאלה היא אם יש כאן פריצת דרך כמו האייפון
ימים יגידו...
ברור שהאיפון הוא הצלחה, עם זה אי אפשר להתווכח אבל לא ברור לי למה אתה מחשיב אותו כפריצת דרך.
פריצת דרך במה בדיוק ?
היו מכשירי טלפון כאלה ( שעושים הכל חוץ מלהיות טלפון ) גם לפניו ויהיו אחריו. הערך המוסף שלו על פני מכשירים אחרים ( ויש לו מתחרים לא רעים בכלל ) הוא ה Buzz האופנתי שהוא מעורר.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
Lior_M,
זה הרבה מעבר לזה.
BUZZ לא מייצר רכישות כאלו לאורך זמן ולאורך כמה דורות של המכשיר.
הוא פשוט הפך את השימוש ב-SMARTPHONE לנגיש ופשוט לכל אחד.
אתה מסתכל על עצמך, כ-POWER USER ומשווה אותו לדברים מתקדמים יותר, אבל צריך להסתכל על המוצר הזה (גם האייפון וגם האייפד) מנקודת ראות הרבה יותר רחבה, זה הופך פעולות שהיו מורכבות או שמורות ל-POWER USERS להרבה יותר פשוטות.
להתקין אפליקציה באייפון כל אחד יכול.
אתה זוכר מה זה היה להתקין אפליקציה ב-WM ?
המודל של APP STORE הוא לא חדשני, הוא היה קיים קודם, אבל זו הפעם הראשונה שהוא אינטגרטיבי ופשוט מאוד לשימוש כולל מערכת PAYMENT שמראש מחייבת אותך להשתמש, אחרת לא תוכל להשתמש בו.
המוצר מהפכני כי הוא לראשונה (גם אם המוצר הזה לא הביא בשורה טכנולוגית, למרות שאני טוען שכן) קבע סטנדרטים בשוק שלפיהם כולם מתיישרים.
שמע, שיחקתי עם ה-HD2 הרבה לאחרונה. אין ספק שבכל פרמטר ב-SPEC הוא טוב יותר מהאייפון. אין אפילו פרמטר אחד שהוא נחות ממנו ולמרות זאת, לא התחברתי אליו.
משהו בו לא מרגיש "זורם", לא מרגיש "שלם" כמו האייפון (ואני מניח שאתה מבין שאם הייתי מחליט שזה הטלפון הבא שלי, הייתי עובר אליו בלי למצמץ) וזאת למרות שיש בו אינטגרציות טובות יותר, כמו הסטטוס של הפייסבוק של איש הקשר, כבר בספר הטלפונים, דבר שאני ועפר מדברים עליו כבר הרבה מאוד זמן כדבר הבא. אני אישית קורא לזה: Social CRM ועדיין מצאתי את עצמי מחפש הגדרה מסויימת כמה פעמים למרות שכבר השתמשתי בה יותר מפעם אחת...
ה-BUZZ סביב האייפוד והאייפון ולדעתי גם סביב האייפד הוא בעקבות המוצר ולא בעקבות PR, כי אתה יכול "לשקר לחלק מהאנשים חלק מהזמן" וזה מה שבאז תקשורתי (שאין מאחוריו דבר) עושה.
ע"ע ה-GOOGLE PHONE, היה סביבו הרבה מאוד באז והוא אכן בעל פוטנציאל אדיר, אבל עובדה שהוא לא עושה את זה לאנשים.
גם במכשיר כזה שיחקתי, שוב, על הנייר הוא טוב יותר מהאייפון אבל שוב, זה לא מרגיש חלק ושלם.
זה הרבה מעבר לזה.
BUZZ לא מייצר רכישות כאלו לאורך זמן ולאורך כמה דורות של המכשיר.
הוא פשוט הפך את השימוש ב-SMARTPHONE לנגיש ופשוט לכל אחד.
אתה מסתכל על עצמך, כ-POWER USER ומשווה אותו לדברים מתקדמים יותר, אבל צריך להסתכל על המוצר הזה (גם האייפון וגם האייפד) מנקודת ראות הרבה יותר רחבה, זה הופך פעולות שהיו מורכבות או שמורות ל-POWER USERS להרבה יותר פשוטות.
להתקין אפליקציה באייפון כל אחד יכול.
אתה זוכר מה זה היה להתקין אפליקציה ב-WM ?
המודל של APP STORE הוא לא חדשני, הוא היה קיים קודם, אבל זו הפעם הראשונה שהוא אינטגרטיבי ופשוט מאוד לשימוש כולל מערכת PAYMENT שמראש מחייבת אותך להשתמש, אחרת לא תוכל להשתמש בו.
המוצר מהפכני כי הוא לראשונה (גם אם המוצר הזה לא הביא בשורה טכנולוגית, למרות שאני טוען שכן) קבע סטנדרטים בשוק שלפיהם כולם מתיישרים.
שמע, שיחקתי עם ה-HD2 הרבה לאחרונה. אין ספק שבכל פרמטר ב-SPEC הוא טוב יותר מהאייפון. אין אפילו פרמטר אחד שהוא נחות ממנו ולמרות זאת, לא התחברתי אליו.
משהו בו לא מרגיש "זורם", לא מרגיש "שלם" כמו האייפון (ואני מניח שאתה מבין שאם הייתי מחליט שזה הטלפון הבא שלי, הייתי עובר אליו בלי למצמץ) וזאת למרות שיש בו אינטגרציות טובות יותר, כמו הסטטוס של הפייסבוק של איש הקשר, כבר בספר הטלפונים, דבר שאני ועפר מדברים עליו כבר הרבה מאוד זמן כדבר הבא. אני אישית קורא לזה: Social CRM ועדיין מצאתי את עצמי מחפש הגדרה מסויימת כמה פעמים למרות שכבר השתמשתי בה יותר מפעם אחת...
ה-BUZZ סביב האייפוד והאייפון ולדעתי גם סביב האייפד הוא בעקבות המוצר ולא בעקבות PR, כי אתה יכול "לשקר לחלק מהאנשים חלק מהזמן" וזה מה שבאז תקשורתי (שאין מאחוריו דבר) עושה.
ע"ע ה-GOOGLE PHONE, היה סביבו הרבה מאוד באז והוא אכן בעל פוטנציאל אדיר, אבל עובדה שהוא לא עושה את זה לאנשים.
גם במכשיר כזה שיחקתי, שוב, על הנייר הוא טוב יותר מהאייפון אבל שוב, זה לא מרגיש חלק ושלם.