היום נכנסתי להגדרות אתחול מתקדם כדי להדיר את היציאת סקארט מהממיר על S-VIDEO......
בלי שום קשר לזה, אחרי שסיימתי ראיתי שיש אפשרות כזאת של בחירת לווין, נכנסתי לשם וכאשר לחצתי על הלווין שמוגדר שמה AMOS 1-4L נפתחו לי שני מדדים: אחד של עוצמת האות וחד של איכות האות וזה גרם לי להתעניין עד כמה באמת הנתונים שיש שם אומרים לי עד כמה התמונה שלי איכותית(כאשר שני המדדים הם בין 0-100).
במדד עוצמת האות זה עמד על 65
במדד איכות האות זה עמד על 70
אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי עד כמה זה רלוונטי ובאמת משליך על התמונה שאני רואה על המסך ועל-פי מה מובאים נתונים אלה?
תודה לעוזרים וחג שמח!
אתחול מתקדם בממיר YES הסטנדרטי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
בגדול זה אמור לתת מדד לגבי עוצמות הקליטה (נמוך מדי ויהיו לך הפרעות) ולגבי כמות השגיאות בשידור (תלוי בגודל הצלחת, איכות הקליטה ובמזג האוויר).
ממה שראיתי, המספרים בממירים של יס די גרועים ולא ממש תואמים את המספרים האמיתיים. כלומר, הם לא ממש אומדן אמיתי לאיכות קליטה.
ממה שראיתי, המספרים בממירים של יס די גרועים ולא ממש תואמים את המספרים האמיתיים. כלומר, הם לא ממש אומדן אמיתי לאיכות קליטה.
תודה רבה!!!oferlaor כתב:בגדול זה אמור לתת מדד לגבי עוצמות הקליטה (נמוך מדי ויהיו לך הפרעות) ולגבי כמות השגיאות בשידור (תלוי בגודל הצלחת, איכות הקליטה ובמזג האוויר).
ממה שראיתי, המספרים בממירים של יס די גרועים ולא ממש תואמים את המספרים האמיתיים. כלומר, הם לא ממש אומדן אמיתי לאיכות קליטה....
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
עלי להוסיף ששאלה זו אני שואל את הטכנאים של YES המגיעים אלי הביתה מידי פעם ,
כולם ממליצים על התעלמות מהפרמטרים המוצגים במסך ...
כולם ממליצים על התעלמות מהפרמטרים המוצגים במסך ...