שאלה על מאמר " הכרזה על BLURAY"
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
עד יולי ישנם כמה חודשים טובים.
אל תשכח שהמחיר יהיה בארה"ב 1000$ אני לא צריך לומר לך כמה יהיה המחיר בישראל
לפי דעתי עד שהמצב לא יתיצב טיפה לא כדאי לקנות שום פורמט כרגע,המצב מאוד מעורפל ולא ידוע לאיזה כיוון השוק ימשוך.
בהנחה שיש לך פלסמה\LCD טוב אני חושב שמאוד ממולץ לרכוש DVD איכותי שיודע לעשות אפסקייל לסרטים קיימים.
וזה לא צריך להיות שיקול של בעד ונגד אלא תוספת מבורכת.
לגבי שאלת עם כבר לקנות אז אני חושב שמבחינה תקציבית ה 1920 יתן תמורה מעולה ולא יהווה חור גדול בכיס.
אל תשכח שהמחיר יהיה בארה"ב 1000$ אני לא צריך לומר לך כמה יהיה המחיר בישראל
לפי דעתי עד שהמצב לא יתיצב טיפה לא כדאי לקנות שום פורמט כרגע,המצב מאוד מעורפל ולא ידוע לאיזה כיוון השוק ימשוך.
בהנחה שיש לך פלסמה\LCD טוב אני חושב שמאוד ממולץ לרכוש DVD איכותי שיודע לעשות אפסקייל לסרטים קיימים.
וזה לא צריך להיות שיקול של בעד ונגד אלא תוספת מבורכת.
לגבי שאלת עם כבר לקנות אז אני חושב שמבחינה תקציבית ה 1920 יתן תמורה מעולה ולא יהווה חור גדול בכיס.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78882
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אין "דרך פעולה נכונה".
מי שיש לו תקציב ומאמין בפורמט צריך לרכוש את הציוד. ככל הנראה יקח לא מעט זמן עד שהמצב יתייצב וניתן יהיה להבין מי מנצח בתחום הזה.
מי שיש לו תקציב ומאמין בפורמט צריך לרכוש את הציוד. ככל הנראה יקח לא מעט זמן עד שהמצב יתייצב וניתן יהיה להבין מי מנצח בתחום הזה.
למה זה חשוב לנו?
כבר מעסנו בתאריכים.
למה דווקא הנגן של סוני הוא האבן דרך?
פיוניר מבטיחים להוציא נגן כזה עוד לפניהם:
http://www.audioholics.com/ces/CEStrans ... Bluray.php
מה שבאמת יקבע זה מתי יתחילו לצאת קוטרים והמבחר שלהם.
כבר מעסנו בתאריכים.
למה דווקא הנגן של סוני הוא האבן דרך?
פיוניר מבטיחים להוציא נגן כזה עוד לפניהם:
http://www.audioholics.com/ces/CEStrans ... Bluray.php
מה שבאמת יקבע זה מתי יתחילו לצאת קוטרים והמבחר שלהם.
- oferlaor
- מנהל

croc,
אז הכריזו... הכל משתנה מיום ליום, ואי אפשר לדעת מתי זה יצא. ההימור שלי הוא שלפני יולי לא יצאו מכשירי BD, מה שיתן כשלושה חודשים של יתרון ל-HD DVD.
אז הכריזו... הכל משתנה מיום ליום, ואי אפשר לדעת מתי זה יצא. ההימור שלי הוא שלפני יולי לא יצאו מכשירי BD, מה שיתן כשלושה חודשים של יתרון ל-HD DVD.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
לדעתי זה עניין תקציבי טהור, אם היה לי את הכסף הייתי קונה בלי לחשוב פעמיים.
במצב הנוכחי, אין מצב שאני מוציא 1K$ על נגן, בלאו הכי אין לי אמצעי תצוגה שיודע להציג 1080 NATIVE.
אני מסתפק ב-HTPC שלי, עד שהמצב יתבהר, מה שיכול לקחת עוד איזה שנה
במצב הנוכחי, אין מצב שאני מוציא 1K$ על נגן, בלאו הכי אין לי אמצעי תצוגה שיודע להציג 1080 NATIVE.
אני מסתפק ב-HTPC שלי, עד שהמצב יתבהר, מה שיכול לקחת עוד איזה שנה
הפלייסטיישן צפוי לעלות בסביבות 500-600 דולר וסוני תפסיד (כמו מיקרוסופט) על כל קונסולה שהיא תמכור, עלות הייצור של הפלייסטיישן צפויה להיות 900 דולר, וזה אומר שסוני תפסיד 300-400 דולר על כל פלייסטיישן שהם ימכרו, אבל תסמוך עליהם שהם יעשו מספיק כסף מהמשחקים, וחוץ מזה שהם רוצים לקדם את ה-blue-ray, עד כה היו גם ויכוחים לגבי תמיכה של הפלייסטיישן ב-1080p אך שבוע שעבר סוני הכריזה שתיהיה תמיכה מלאה ב-1080p, בנוסף סוני הכריזה על כמה משחקים שיתמכו ב7.1 ערוציםemordeko כתב:1. האם כדאי בימים אלו להשקיע ב דיוידי טוב כמו 1920 או 2910 של דנון
או כדאי לחכות ל בלו ריי?
2. אם המחיר בארה"ב צפוי להיות 1000 דולר אז כמה אמור לעלות PLAYSTATION3 כי הוא מצויד בכונן?...
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
הייתי מחכה, גם עם נגני DVD יוקרתיים, חבל על הכסף, ואני אישית, גם מחכה לרסיברים שיתמכו בפרמטי סאונד הקשורים ל HD.
- oferlaor
- מנהל

aloni,
פורמטים שהם LOSSLESS, כאלה שאין איבוד מידע כלשהו כתוצאה מהכיווץ שלהם. יש פורמטים חדשים של DTS ו-DD.
פורמטים שהם LOSSLESS, כאלה שאין איבוד מידע כלשהו כתוצאה מהכיווץ שלהם. יש פורמטים חדשים של DTS ו-DD.