מחירים ואחריות למסך
שלום לפורום,
ברצוני לקנות LCD של פיליפס 37' אינטש מדגם 8404.
לאחר שיטוט שלשום במספר חנויות וגם באינטרנט הבנתי שההבדלים גדולים ביותר במחיר בין הרשתות המוכרות
לאלו שפחות.
מה שעוד לא הצלחתי להבין זה את נושא האחריות.
כיצד גם בחנויות הפחות מוכרות זורקים לאויר "שנתיים אחריות אלקטרה"..האם יש דרך לברר מי באמת נותן
אחריות רשמית ומי לא??
בסופו של דבר את המחיר הכי זול מצאתי באינטרנט ואם גם שם נותים אחריות של היבואן הרשמי אז מה טוב!!
ברצוני לקנות LCD של פיליפס 37' אינטש מדגם 8404.
לאחר שיטוט שלשום במספר חנויות וגם באינטרנט הבנתי שההבדלים גדולים ביותר במחיר בין הרשתות המוכרות
לאלו שפחות.
מה שעוד לא הצלחתי להבין זה את נושא האחריות.
כיצד גם בחנויות הפחות מוכרות זורקים לאויר "שנתיים אחריות אלקטרה"..האם יש דרך לברר מי באמת נותן
אחריות רשמית ומי לא??
בסופו של דבר את המחיר הכי זול מצאתי באינטרנט ואם גם שם נותים אחריות של היבואן הרשמי אז מה טוב!!
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
כן, יש באינטרנט חנויות שמוכרות מהיבואן הראשי (קרי אלקטרה למוצרי פיליפס - שנתיים אחריות). אלו בעיקר האתרים הגדולים והוותיקים - וואלהשופס, אולסייל וכו'.
בד"כ רשום באתר אם האחריות היא של יבואן רשמי, אבל אפשר לבדוק גם באתר של אלקטרה לגבי רשימת חנויות מורשות, או הכי פשוט להתקשר ליבואן (זה מה שאני עשיתי) ולברר בקשר לחנות הספציפית.
בהצלחה ותתחדש
בד"כ רשום באתר אם האחריות היא של יבואן רשמי, אבל אפשר לבדוק גם באתר של אלקטרה לגבי רשימת חנויות מורשות, או הכי פשוט להתקשר ליבואן (זה מה שאני עשיתי) ולברר בקשר לחנות הספציפית.
בהצלחה ותתחדש
תודה על העצה.
האמת שניסיתי למצוא אתר כלשהו של אלקטרה אבל לא מצאתי שום דבר.
האם ובמידה והאתר באינטרנט אכן מציע את האחריות הרשמית יש איזשהו חשד לקנות ממנה?
נראה לי מוזר שאפשר למצוא באינטרנט בסביבות 5000 בעוד שבחנויות זה 6000..איפה המלכוד??
האמת שניסיתי למצוא אתר כלשהו של אלקטרה אבל לא מצאתי שום דבר.
האם ובמידה והאתר באינטרנט אכן מציע את האחריות הרשמית יש איזשהו חשד לקנות ממנה?
נראה לי מוזר שאפשר למצוא באינטרנט בסביבות 5000 בעוד שבחנויות זה 6000..איפה המלכוד??
- שי-כ
- חבר מביא חבר

תאמין או לא, אבל אין מלכוד!
אכן חנויות אינטרנט לרוב יותר זולות, כי אין להן את ההוצאות שיש לחנות פיזית. אמנם תמיד אפשר להתמקח בחנויות, אפילו להגיד 'ראיתי באינטרנט יותר בזול'. עדין יש אנשים שיותר נוח להם לקנות מחנות פיזית, כי יש כתובת אם יש בעיות ואפשר לתקשר ישירות עם המוכר.
ההמלצה שניתנת לפי רוב המתמחים באתר זה, הוא לקנות בחנויות מתמחות (לא רשתות חשמל). שם אתה יכול להתייעץ עם מישהו מקצועי שלרוב עוסק בתחום כמה שנים.
אבל תמיד תוכל לראות בחנויות פיזיות, להתייעץ עם מומחים ולאחר שתהיה סגור על דגם, תעשה השוואת מחירים, ותחליט מהיכן לקנות.
אם חנות נותנת אחריות של יבואן רישמי, אז זה לא ממש משנה מהיכן קונים, כי לאחר הקנייה, ההתקנה והאחריות הם מול היבואן ולא מול החנות.
בהצלחה.
אכן חנויות אינטרנט לרוב יותר זולות, כי אין להן את ההוצאות שיש לחנות פיזית. אמנם תמיד אפשר להתמקח בחנויות, אפילו להגיד 'ראיתי באינטרנט יותר בזול'. עדין יש אנשים שיותר נוח להם לקנות מחנות פיזית, כי יש כתובת אם יש בעיות ואפשר לתקשר ישירות עם המוכר.
ההמלצה שניתנת לפי רוב המתמחים באתר זה, הוא לקנות בחנויות מתמחות (לא רשתות חשמל). שם אתה יכול להתייעץ עם מישהו מקצועי שלרוב עוסק בתחום כמה שנים.
אבל תמיד תוכל לראות בחנויות פיזיות, להתייעץ עם מומחים ולאחר שתהיה סגור על דגם, תעשה השוואת מחירים, ותחליט מהיכן לקנות.
אם חנות נותנת אחריות של יבואן רישמי, אז זה לא ממש משנה מהיכן קונים, כי לאחר הקנייה, ההתקנה והאחריות הם מול היבואן ולא מול החנות.
בהצלחה.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אני לא מסכים איתך. מניסיון אישי, ברכישה מחנות מתמחה שמכבדת את עצמה, את כל ההתנהלות מול היבואן הם ינהלו ואתה מקבל שירות ישירות מהחנות. להם יש יותר השפעה ויוכלו לפתור כל בעיה בצורה מהירה יותר ויעילה יותר. הרבה יותר נוח לעבוד מול בית העסק מאשר מול פקידות של היבואן.שי-כ כתב: אם חנות נותנת אחריות של יבואן רישמי, אז זה לא ממש משנה מהיכן קונים, כי לאחר הקנייה, ההתקנה והאחריות הם מול היבואן ולא מול החנות.
בהצלחה....
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78909
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- שי-כ
- חבר מביא חבר

או-קיי, אני מקבל. אבל למרות זאת, מי שיטפל בתקלה, אם תהיה, זה טכנאי של היבואן ולא החנות.איינשטיין כתב: אני לא מסכים איתך. מניסיון אישי, ברכישה מחנות מתמחה שמכבדת את עצמה, את כל ההתנהלות מול היבואן הם ינהלו ואתה מקבל שירות ישירות מהחנות. להם יש יותר השפעה ויוכלו לפתור כל בעיה בצורה מהירה יותר ויעילה יותר. הרבה יותר נוח לעבוד מול בית העסק מאשר מול פקידות של היבואן....