החלפתי ל WESTERN DIGITAL TV LIVE

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
Netstat פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 690
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #1 

חברים שלום ,לאחרונה יצא לי להחליף את הWESTERN DIGITAL HD TV שלי בסטרימר הנ"ל שנראה חיצונית כמעט כמו הדגם הקודם אך כולל בתוכו מספר ייתרונות לא מבוטלים ועלי לציין מספר נקודות לטובה ,אך גם פחות לטובה וזאת לאחר שימוש של מספר ימים :
נתחיל מהפחות טוב :

1.עדיין אין מקום בתוך המכשיר להכנסת HD פנימי,לחלק מהאנשים זו בעיה מבחינתי לא ממש ,היתרון =פחות חום במכשיר ופחות רעש מאווררים .(שקטים עד כמה שיהיו)
2.הבעיה הגדולה - עדיין המכשיר אינו תומך בכתוביות SRT והפתרון של המרת הכתוביות לIDX/SUB עדיין עובד ,אך לפעמים עם רינדור של הכתוביות ,מעצבן אך נסבל .
3.אין תמיכה בתפריטי BLU RAY .

יתרונות :
1.המכשיר תומך כמעט בכל פורמט קיים מM2TS 1080P/24 ,MKV וכל הפחות תובעניים למינהם .לא אכזב בשום קובץ שניסיתי וניסיתי לא מעט .
2.המכשיר תומך ב PASSTHROUGH של פורמטי השמע החדשים ,DTS MASTER HD ו DTS HD עובדים בצורה מלאה בכל קובץ וקובץ שניסיתי .לגבי DOLBY TRUE HD פחות זוהר חלק מהסרטים השמע נוגן וחלק לא .
בפורומים של WD טוענים שעובדים על הנושא ,ובעדכונים הבאים ימצא פתרון מלא לדברהם .
אמנם זה לא תמיכה מלאה בפורמטים אך מבחינתי זה גם פחות משמעותי ,כי אני מחבר אותו או לרסיבר שלי שאינו תומך בפורמטים החדשים ,אך עדיין DOLBY DIGITAL וDTS מספקים לחלוטין מבחינתי ,או חיבור לטלויזיה ואז מתבצע PASSTHROUGH לסטריאו ,והשמע יוצא באמצעות רמקולי הטלויזיה .
3.איכות תמונה משופרת באמצעות יציאת HDMI 1.3 ,או ע"י יציאות קומפוננט,באמצעות מתאם המסופק עם המכשיר.
4.כניסת רשת באמצעות קונקטור RG45 תיקני לצורך הזרמה מהרשת הביתית ,או חיבור מתאם רשת אלחוטי (הנמכר בנפרד)-ואז לחסוך העברת כבלים או אפשרות ניוד המכשיר בתוך הבית .
5.מחיר מצחיק ,למה שאתה מקבל בתמורה .

לדעתי מי ששוקל סטרימר זול בעל יכולות גדולות ,שווה ביותר ,באתר של WD בחול כ149$ .

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”