כמה שאלות לגבי הXTREAMER PRO....ובכלל

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #21 

Osherov,
תמצות הבעיות עם ה Xtremaer (המוצר והתנהלות החברה) -
1. הבטחה לתמיכה בפורמטים החדשים בעדכון - לא קוימה (החברה מאשימה אחרים, ללקוח זה לא אמור להיות אכפת).
2. בעיות משלוחים קשות (עיכובים של חודשים(!) במשלוח) - החברה לא פיצתה בצורה מספקת את רוב המאוכזבים.
3. מכשירים תקולים ובעיות בהחלפתם (שוב, עיכובים).
4. מאוורר מרעיש הרבה יותר מהמובטח (בצורה שמפריעה לחלק מהמשתמשים) - הוחלף מאוורר בגרסה שנייה, ועכשיו מוכרים(!) ערכת קירור פסיבי (במחיר של 20% מהמוצר עצמו + משלוח).
5. הבטחה ל Jukebox שעדין לא התקיימה.

אני לא אכנס לעובדה שחלק מהאתר שלהם פשוט הועתק בבוטות מאתרים של יצרניות אחרות...

אני לא יודע מה אתך - אבל כמה שיש אנשים שמרוצים מהמוצר (ואני שמח בשבילם) - הרשימה הזו בהחלט מספיקה לדעתי עבור הצרכן הנבון כדי לשקול האם לרכוש את המוצר לפני ביקורות מקצועיות ולא מוטות.

BigDragoon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #22 

כבעלים של XTREAMER כל מה שאתם אומרים פה הוא נכון!
אכן, יש בעיות עם החברה ועם המוצר.
אבל
עדיין צריך להציג גם את הצד השני:
1. כשקונים מבאג (בעקר דיוטיפרי) המחיר הוא ממש ממש נמוך.
2. המכשיר בסך הכל הוא מזרימדיה טוב.
3. הבעיות והיכולות שלו כבר ידועות.

אני יכול להגיד שכאשר אני קניתי אותו ידעתי כבר את החסרונות שלו,
ואני עדיין מאוד מרוצה ממנו.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #23 

לפני כחצי שנה לא היו מתחרים שבכלל התקרבו לרמת מחיר דומה ורוב המוצרים תומחרו פי 3 ויותר.

היום, כשניתן לרכוש פופקורן A200 בכ-1,100 ש"ח (יש עוד מוצרים), התמורה לכסף נראית אחרת והתמונה משתנה לגמרי...

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #24 

BigDragoon,
שים לב שכל זה נאמר כבר - הנקודה שאנחנו מנסים להציג היא שלא כדאי להסתמך על הבטחות ולקנות את המוצר בזכות ההנחה ללא ביקורת אובייקטיבית מוקדמת.

Osherov, לעומת זאת, טוען שהעובדה שהם אומרים (למשל) שהמכשיר כבר תומך ב Dolby TrueHD מצביעה על כך שהוא בודאות תומך - אני לא משוכנע.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #25 

הנה ההד שדיברתי עליו בתחילת השרשור...זה מרגיש לי דז'ה וו לשרשור אחר שהתפתח בדיוק באותה הצורה :P
את התחושה שלי לגבי העניין הזה כבר רשמתי בהודעות קודמת בשרשור זה...
uriler כתב: Osherov, לעומת זאת, טוען שהעובדה שהם אומרים (למשל) שהמכשיר כבר תומך ב Dolby TrueHD מצביעה על כך שהוא בודאות תומך - אני לא משוכנע.
...
עד עכשיו Osherov לא טען כלום, הוא סה"כ ניסה להציג עובדות ולתת לקורא להחליט לבד האם לרכוש או לא את גירסת ה Pro

uriler,
שים לב שכל העובדות שהצגת בהודעה הלפני אחרונה שלך הם העתק לדברים שכבר נרשמו (גם על ידי)+תוספת הכעס האישי שלך לגבי כל העניין. אגב, דבר אחד ממש הצחיק אותי והוא שבסעיף 4, דיברת על צלעות האיוורור הפסיבי. שם רשמת שעלותן הן לא פחות מאשר מ.....תחזיקו חזק: 20% מהמוצר עצמו + משלוח. רק שכחת לציין את המחיר עצמו. ת'אמת אם ה Xtreamer היה עולה 400 יורו (ולא 99) אז המחיר שלו היה סה"כ 5% מהמוצר עצמו, אז אני מניח שזה מחיר סביר :wink:

עכשיו אחרי שחלקכם הציג את האני מאמין שלו,
אז עכשיו תורי:
-לטעמי, באופן די סביר ניתן להגיד שכל מה שנרשם שייתמך בגירסת ה Pro בזמן ההשקה באמת יהיה שם (לפחות הדברים ששווקו בצורה כל כך בולטת). איך הגעתי לזה? אז התשובה היא די פשוטה:
1. כך זה גם היה בעבר לגבי ה Xtreamer הראשון כאשר מה שנרשם בספק שייתמך בזמן ההשקה הכן נתמך*
2. הבידול המרכזי בין ה PRO ל Xtreamer הישן זה הפורמטים החדשים ולכן לא לתמוך לפחות באחד מהם בזמן ההשקה נשמע לי טיפשי מבחינה שיווקית**
3. אם בסופו של עניין הם לא יתמכו בפורמטים החדשים זה, לדעתי, תהיה הורסיה האחרונה שהם יוציאו כי החברה תיפול. מעשה כזה הוא בעיני בגדר התאבדות***

הערות
* ייתכן שעקב זה הם יידחו שוב את ההשקה (על פי לוחות הזמנים שלהם המוצר יוצא עוד 10 ימים)
** כמעט כולם יסכימו איתי ששיווקית הם בטח לא טיפשים!
*** אני מניח שתסכימו גם כאן איתי, שהם מבינים את המשמעות לפני שהם יצאו בהצהרה כזאת

הדברים הבאמת חשובים בעיני לכל מי שמייעד לרכוש את המכשיר החדש שלהם הם:
1. "חבלי לידה" של מכשיר חדש ששייך למשפחת הסטרימרים באשר הוא (בלי קשר לחברת Xtreamer)
2. לדעתי, תיתכן דחייה נוספת של השקת המכשיר (הם כבר, בשקט יחסי, דחו את ההשקה מה 1 לחודש עד ה 15)
3. כל נושא המשלוח לישראל (ייתכן שהם למדו את הלקח עם המכשיר הראשון, אבל כאן אני דווקא פחות בטוח שחלק מהבעיות לא יחזרו על עצמן)
4. לדעתי, כדאיות הרכישה קיימת רק במידה ואתם מצליחים להשיג אותו במחיר המוזל (99 יורו) ולא במחיר המלא (149 יורו)*
5. לדעתי ה Movie JukeBox, אם לא בזמן ההשקה, יגיע כעידכון גירסה די מהר (מה יהיה טיבו זאת כבר שאלה אחרת).
הסיבות לכך הם פשוטות מאוד**:
-זה לא משהו קשה פיתוחית למימוש והסיבה שהם (וחלק מהאחרים) עדיין לא עשו זאת, "סתאם" קשורה לסדר עדיפויות והפניית משאבים
-כמו שרשמתי כבר הם מאוד מבליטים את התמיכה בכך ולכן זה יהיה טיפשי, שיווקית, לא לעמוד בהבטחה זאת
6. עדיין, לכל מי שהלך להזמין את ה Xtreamer הישן בתקופה הקרובה ואין לו חששות מרכישה בחו"ל (משלוח, אחריות וכו) אני ממליץ לו להמתין ולשקול ברצינות את ה Xtreamer Pro על פני ה Xtreamer הישן (בתנאי שהוא משיג אותו ב 99 יורו)

* רק להדגיש, על דבריו של Irus, שמחיר ה A-200 בישראל הוא לא 1,100 ש"ח. הוא דיבר על רכישת המכשיר מחו"ל (179$+45$=224$ בלי מיסים ומע"מ)
** צריך להזכיר גם שה Movie JukeBox ייתמך גם בגירסת ה Xtreamer הישן, לכן זה לא חלק מהבידול שלהם בין המכשירים

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #26 

אם אתה לוקח את המחיר שרשמת ומוסיף מיסים, אתה מגיע לסכום שנע בין 1,100 ל-1,200 ₪ (בארץ, עם שליח עד הבית)...

וזה מבלי להזכיר את ה-POHD (שכולל גם הוא כונן 3.5״) שעולה כ-1,000 ₪ בארץ, כולל שנתיים אחריות.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #27 

Irus כתב:אם אתה לוקח את המחיר שרשמת ומוסיף מיסים, אתה מגיע לסכום שנע בין 1,100 ל-1,200 ₪ (בארץ, עם שליח עד הבית)...

וזה מבלי להזכיר את ה-POHD (שכולל גם הוא כונן 3.5״) שעולה כ-1,000 ₪ בארץ, כולל שנתיים אחריות.
...
בדיוק! הכוונה שלי הייתה שהמחיר של ש A200, במידה ואתה נכנס לחנות בארץ, הוא לא 1200 ש"ח אלא, למרבה הצער, הרבה יותר.

אגב, לא הבנתי את ההקשר ל PlayOn!HD.......הוא הרי יותר מתחרה מהסביבה של ה Xtreamer הישן ולא בגירסת ה PRO. רק להזכיר שה Xtreamer עולה בחנויות בארץ 749 ש"ח עם האנטנה (שנה אחריות) ובדיוטי פרי, בלי אנטנטה, המחיר שלו הוא באזור ה 550 ש"ח! הייתי אומר שהוא "קצת" יותר זול מהמתחרה...

אגב, גם פה, דעתי היא שכל מי ששוקל לרכוש את ה PlayOn!HD בזמן הקרוב ואין לו בעייה עם הזמנה מחו"ל ולא ממש לחוץ בזמן', שישקול ברצינות את ה Xtreamer PRO. כרגע, עושה רושם שלרוב האנשים הוא יותר כדאי מאשר ה PlayOn
BigDragoon כתב:כבעלים של XTREAMER כל מה שאתם אומרים פה הוא נכון!
אכן, יש בעיות עם החברה ועם המוצר.
אבל
עדיין צריך להציג גם את הצד השני:
...
על זה בדיוק דיברתי 8O
תגידו זה רק אני או שגם אחרים רואים שכמעט כל ההודעות שקשורות ל Xtreamer מציגות רק צד אחד?!
למה לא כדאי לרכוש......
מה גרוע בחברה הזאת.....
למה המוצרים האחרים טובים יותר.....
איך ניתן להשיג מוצרים אחרים במחיר "דומה"....
אל תעשו משהו שתצטערו עליו.....
יש סיבה למחיר הנמוך....
איך ייתכן שהם לא חילקו בחינם, לכל דורש, את צלעות הקירור....

אגב, קצת לא קשור אבל עדיין שייך, הנה שאלה שעלתה בשרשור אחר,
מה הסיבה לכך שמוצר אחר של חברת Xtreamer ונקרא ETRAYZ (זה ה NAS שלהם שעולה 99 יורו) לא נבדק ובכלל לא דובר עליו בפורום? ( http://www.xtreamer.net/etrayz/specs.aspx )

shay820
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2116
נתן תודות: 217 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #28 

בתור בעליו של האקסטרימר ובין הראשונים שרכש אותו
אני ממליץ לחפש חלופות יותר טובות או יותר אמינות .במיוחד שאפשר לרכוש A-200 ב 1100 שקלים
מה שלמדתי במהלך הזמן שכול מה שהחברה הזו מבטיחה צריך לקחת בערבון מוגבל (n)

tomerhd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 751
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #29 

osherov - אני חושב שהשרשור הזה חוזר על עצמו בלולאה... :)
תומר

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46442
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5087 פעמים

שליחה #30 

osherov,
כשחברת Xtreamer תשלח לנו את המוצר, בדיוק כפי שהיא עשתה עם המוצר הקודם, אני מבטיח שנבדוק אותו.

shay820
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2116
נתן תודות: 217 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #31 

שרשור של תמיכה בפורמטים החדשים ב PRO Xtreamer

http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=176&t=14101
כנראה שגם הפעם זו הטעיה מכוונת!!
(n)

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #32 

shay820 כתב:שרשור של תמיכה בפורמטים החדשים ב PRO Xtreamer

http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=176&t=14101
כנראה שגם הפעם זו הטעיה מכוונת!!
(n)
...
לא הבנתי אזה נתון חדש קיבלת שם שלא נאמר כאן בשרשור?

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן
נתן תודות: 271 פעמים
קיבל תודות: 496 פעמים

שליחה #33 

ariel-ro כתב:זה מחיר מצויין, אבל אל תשכח עלות משלוח שזה 20 יורו
יוצא 600ש"ח, מחיר מצויין, ולא משנה אם הוא תומך או לא.
...
תוסיף מע"מ ישראלי והגעת ל-700 ש"ח. עדיין מחיר ללא תחרות בהשוואה לתכונות, אבל רחוק מה-500 ש"ח שמישהו כתב בתחילת הדיון.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #34 

boren כתב:
ariel-ro כתב:זה מחיר מצויין, אבל אל תשכח עלות משלוח שזה 20 יורו
יוצא 600ש"ח, מחיר מצויין, ולא משנה אם הוא תומך או לא.
...
תוסיף מע"מ ישראלי והגעת ל-700 ש"ח. עדיין מחיר ללא תחרות בהשוואה לתכונות, אבל רחוק מה-500 ש"ח שמישהו כתב בתחילת הדיון.
...
אנחנו ישראלים, לכן אוהבים להמר......כלומר קיים סיכוי סביר שהמכס לא יעצור את המשלוח ולכן לא צריך יהיה לשלם מע"מ :wink:

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”