כמה שאלות לגבי הXTREAMER PRO....ובכלל

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
tomerhd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 751
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #1 

שאלה ראשונה - לדעכם עדיין ניתן להזמין בהנחה למי שרכש בעבר את הXTREAMER?(זה עד ה30/04/2010)
או שהם סגרו את האופציה..?

מה ההבדלים המהותיים בין הPRO לרגיל(פרט ליכולת לאחסן 2 דיסקים קשיחים של 3.5)?

האם בXTREAMER PRO ניתן להאזין לפורמטי אודיו החדשים? ( אני לא מבין ממה שרשום באתר ) כי גם בקניה של הXTREAMER הייתי בטוח שכן יהיה אפשר..

ובקיצור לדעכם שווה ? או שיש איזה STREAMER מתחרה במחיר דומה ששוה יותר?

תודה!

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #2 

ההבדלים ממש לא גדולים, נכון לעכשיו אין תמיכה בפורמטים החדשים, הם אומרים שיהיה.
אני לא מבין למה אין עכשיו, אם זה פרט חשוב לך הייתי מחכה.

או שעוד פעם לא יהיה ואז את המוצר השלישי מאותה חברה תקבל ב100 יורו הנחה :twisted: :twisted:

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293
נתן תודות: 202 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #3 

הA200 באותו טווח מחירים

tomerhd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

טעות שלי ..ה30/04 עוד לא היה ..התבלבלתי...
בכל מקרה חברים 99 EURO בימנו זה 500 שקל ..+ מיסים וכאלו לא יעבור את ה600..
זה מחיר ממש זול..
תומר

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #5 

זה מחיר מצויין, אבל אל תשכח עלות משלוח שזה 20 יורו
יוצא 600ש"ח, מחיר מצויין, ולא משנה אם הוא תומך או לא.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #6 

-תהיה תמיכה של המכשיר ב 7.1CH - Dolby TrueHD כבר בזמן בהשקה
-אבל ב 7.1CH passthrough for DTS MA לטענתם התמיכה תגיע מאוחר יותר כעידכון קושחה!
-עדיין לא ברור אם בזמן ההשקה יהיה למכשיר תמיכה ב MovieJukeBox, במידה ולא הם טוענים שזה יגיע שוב כעידכון גירסה
-כמו שנרשם כאן יהיו למכשיר שני סלוטים לדיסקים SATA 3.5 אינצ'
-למכשיר יש 256MB לעומת 128MB ב Xtreamer הרגיל (ממשק משתמש מהיר יותר ויכולת חיפוש תכנים מהירים יותר בקבצי המולטימדיה)
-תמיכה בניגון תכנים בקידוד H.264 לפרופיל [email protected] ותמיכה ב 16 refs!

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #7 

הכל טוב ויפה, רק יש אנשים שעדיין מחכים לג'וקבוקס נורמלי ולעוד כמה הבטחות בדגם הנוכחי, כך שיש לקחת בערבון מוגבל כל מיני הבטחות ותכניות שלהם לעתיד...
נערך לאחרונה על ידי Irus ב 04/04/2010 18:29, נערך פעם 1 בסך הכל.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46391
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5079 פעמים

שליחה #8 

חשוב לומר כי osherov מצוטט מהמפרט ומהצהרות היצרן.
אני חושב שלאור נסיון עבר, כולנו ראינו שיש הבדל גדול מאוד בין מפרט והצהרות לבין המצב בפועל כאשר מגיעים לחברת Xtreamer, לכן רצוי לא לרכוש על עיוור מיצרן זה.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #9 

ziv_r כתב:חשוב לומר כי osherov מצוטט מהמפרט ומהצהרות היצרן.
אני חושב שלאור ניסיון עבר, כולנו ראינו שיש הבדל גדול מאוד בין מפרט והצהרות לבין המצב בפועל כאשר מגיעים לחברת Xtreamer, לכן רצוי לא לרכוש על עיוור מיצרן זה.
...
די מדהים שכל פעם שיש פה דיון על ה Xtreamer/Xtreamer PRO יש פה איזה הד שחוזר על עצמו לגבי "לא כדאי", "למחיר הנמוך יש סיבה", "הבטיחו ולא קיימו", "חברה לא אמינה" (מרגיש לי שיש גם אסכולה שלמה של מושתלים בפורום שכל תפקידם דווקא לקדם את החברה והמוצרים שלה!). לפני ההתייחסות שלי לדברים של זיו, אני ארשום את העובדות:

-ההתחייבות היחידה שחברת Xtreamer הפרה הייתה חוסר התמיכה של ה Xtreamer הישן בפורמטי האודיו החדשים (ואני לא מזלזל בהתחייבות הזאת). הם התחייבו שזה יתווסף ע"י עדכון קושחה בעתיד ולא מזמן הם הצהירו שזה לא ייתמך בככל ב Xtreamer הישנה (מי האשם בחוסר התמיכה פחות רלוונטי בעיני, אבל צריך להזכיר שהייתה קיימת הבנה אצל רובנו שחלק לא קטן מהמכשירים מבוססי צ'יפ של RealTek יקבלו תמיכה זאת בעתיד למרות שהיצרן שלהם לא הצהיר על כך)

-למרות הרשום בסעיף הקודם, יש להבדיל בין הבטחה לתמיכה בעתיד לבין תמיכה במכשיר מ day one! כל מה שהיצרן הבטיח ביום ההשקה של ה Xtreamer הראשון הכן היה במוצר, ולכן, גם עכשיו, אני לא רואה שום סיבה למה זה יהיה אחרת. השורה התחתונה שלי היא שמה שהובטח ביום ההשקה יהיה במכשיר ה PRO ומה שהובטח בעתיד דרך שדרוג קושחה יש לקחת בעירבון יותר מוגבל (הדבר היחיד שלי קצת מציק זה חוסר התמיכה ב DTS MA בזמן ההשקה). גם פה הייתי מדגיש שהדבר שלי יותר מפריע, הוא לא שההבטחה לא תקוים אלא מתי היא תקוים. בגלל שאין פה התחייבות על תאריך אז חלק מההבטחות האלה ממומשות אחרי לא מעט זמן (ראו ערך Movie JukeBox)

-למרות שה PRO החדש הוא מכשיר שברובו מבוסס על ה Xtreamer הראשון, עדיין יש לקחת בחשבון באגים ובעיות בתקופת ההשקה (המילה "היפה" שמסתירה את הביזיון של אי יציבות הסטרימרים בהשקה שהושרשה בפורום היא "חבלי לידה"). בגלל הדומות של ה PRO למכשיר הראשון אני מניח שהוא התייצב די מהר ע"י עדכוני קושחה

-נתון חשוב נוסף שיש להזכיר הוא הסאגה שעברו כאן לא מעט מזמיני Xtreamer ראשון עם המשלוחים שלהם לארץ

-זיו, מצטער לומר שמשפט האחרון שרשמת:- "לכן רצוי לא לרכוש על עיוור מיצרן זה." בעיני הוא לא לעניין. הייתי מצפה ממך שתרשום ותתאר את הבעיות שהיו עם מוצר ה Xtreamer הראשון (או תפנה לשרשור אחר שם כבר דנו בנושא הזה). תן לקורא האינטליגנט בפורום להגיע למסקנה הזאת להחליט בעצמו על ידי קריאה של בעד ונגד העניין ואל תנסה להאכיל אותו בכפית. אני ממש לא מסכים איתך בקביעה הזאת ובטוח שישנם המון אנשים שדווקא מוכנים לקחת את "הסיכון" ברכישת המכשיר החדש כבר עכשיו (בעיקר בגלל המחיר הזול שלו) וזה על ידי לקיחת סיכון מחושב "אפילו" על סמך העבר עם חברת Xtreamer

נדב
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #10 

osherov,
אמנם אני לא הבעלים של המכשיר (גם לא מתיימר להיות בעליו של המכשיר הכי זול בעולם) אבל נראה לי שאתה עושה לחברה הזאת הרבה הנחות, זה לא כמו שהלכת לקנות DVD "מעדכן גירסאות" וקיוות שהוא יעדכן לך בעתיד כתוביות בעברית פה המקרה שונה לחלוטין, חברת אקסטרימר הבטיחו דבר אחד ובסוף לא קיימו ולא פיצו את הרוכשים, יש רוכשים ששמעתי עליהם שמכרו את המכשיר שלהם בגלל הדבר הזה...

עכשיו שוב פעם זה קורה, עזוב אותך משטויות על ההבדלים בין "הבטחה ביום השקה" לבין "הבטחה בעתיד", הבטחה זה הבטחה. נקודה.

ומה שזיו אמר זה הדבר הכי נכון להגיד "כן רצוי לא לרכוש על עיוור מיצרן זה", עדיף לחכות לביקורת !

ושתבין אני בכל אופן גם על המכשיר הכי מומלץ והכי בטוח אני מחכה לביקורת (אני מחכה לביקורת על A200) אז למכשיר עם עבר מפוקפק כמו אקסטרימר לא שווה לחכות לביקורת?

תוספת קטנה:
תודה רבה באמת שהם מאפשרים לשדרג עד ה-30/04/2010 עבור לקוחות שרכשו את המכשיר הקודם, מי שישמע איזה הנחה עשו להם, הם בוודאי רוצים לנצל את הלקוחות לפני שהמכשיר נשלח לביקורות ברחבי העולם.

tomerhd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

הXTREAMER לא אכזב אותי לרגע...
יכולות הSTREAMING של תוכן 1080P ברשת האלחוטית בתקן N(תחת פרוטוקול NFS) טובות לטעמי...
המכשיר עובד בצורה חלקה כמעט ללא צורך באתחול בגרסאות האחרונות..
כן אפשר לומר ששיפרו הרבה דברים מאז ההשקה אבל שמעו..יפה שדואגים לכל כך הרבה עדכונים...זה כיף כל כמה שבועות לגלות שיש איזה עדכון חדש ומשהו הולך להשתנות..הם קשובים לקהל המשתמשים ובאמת משפרים דברים..

ב700 ש"ח קיבלתי מוצר שיושב לי על המזנון ועושה את העבודה בצורה מצויינת..מה אני צריך לראות סרט פה ושם ואת הפרקים של הסדרות שאני עוקב אחריהם..ובלי להברבר עם מחשב מסורבל ..להעביר כבלים... כן עובד לא עובד..בנתיים הוא לא אכזב לא אותי ולא את האנשים שהמלצתי להם עליו...

כן - אכזב אותי שלבסוף הוא לא תומך בפורמטים החדשים..יותר מאזכב אותי שאני רוצה לשמוע את ההבדל במערכת קולנוע - לא בטוח שאני בכלל יתלהב יש לי מערכת שאכן תומכת אבל שוב כמה יהיה הבדל בשמע..את זה עוד נראה...

בכל מקרה יפה מצדם שהם נותנים הנחה יפה לבעלי הXTREAMER הישן...אני חושב שבתג המחיר הזה קיבלתי משהו שהוא מעבר לציפיות שלי לפחות ומשרת אותי נאמנות.. ולכן כבר הזמנתי את הPRO..מה יכול להיות ..במחיר כזה מצחיק...לא ..אני לא רואה את עצמי משקיע 2000 שקל על מכשיר כמו C200 או 6600 למרות שאולי הוא יותר יציב ויותר אמין אבל לצרכים שלי ..הXTREAMER באמת סיפק ..זיו זה מזכיר לי בביקורת הראשונה שלך רשמת על זה שלפעמים בכתוביות רואים איזה סימן מוזר...וכל מיני בעיות כאלו ואחרות שמבחינתי עוברות באוויר ואני בכלל לא מרגיש אותן....

אז בקיצור אני לא התאכזבתי עד כה ולכן אני ממשיך עם החברה הלאה במחיר המצחיק שהם מציעים לי... :)
תומר

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46391
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5079 פעמים

שליחה #12 

osherov,
אני מציע שתחזור לשרשור הראשון בנושא Xtreamer. אני יודע שהשרשור קצת ארוך, אך הוא מתאר בצורה יפה כיצד המכשיר הושק ואת התנהלות החברה. הזכרון שלי בדברים כאלו לא קצר וסלחני כמו של אחרים.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 761#836761

ייתכן ודגם ה Pro יהיה מצויין, אך אני לא יכול לומר כלום עליו, בטח ובטח לא לפי נסיון עבר עם היצרן המדובר.

shay820
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2116
נתן תודות: 217 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #13 

ziv_r כתב:osherov,
אני מציע שתחזור לשרשור הראשון בנושא Xtreamer. אני יודע שהשרשור קצת ארוך, אך הוא מתאר בצורה יפה כיצד המכשיר הושק ואת התנהלות החברה. הזכרון שלי בדברים כאלו לא קצר וסלחני כמו של אחרים.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 761#836761

ייתכן ודגם ה Pro יהיה מצויין, אך אני לא יכול לומר כלום עליו, בטח ובטח לא לפי נסיון עבר עם היצרן המדובר.
...
+1 (Y)

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #14 

נדב,
איפה בדיוק ראית אותי נותן הנחות לחברת Xtreamer בהודעה שלי?! רשמתי את העובדות, הידועות לי לפחות, יחליט הרוכש מה שירצה על סמך קריאת הדברים ולא סתאם על ידי קריאה של איזה נפנוף גורף..."אל תקנו עד שאנחנו לא בוחנים את המוצר הזה כי אז אתם תצאו פריארים!". יש בזה בעיני קצת התנשאות. כל אחד יתייחס לחוסר התמיכה בפורמטים החדשים במידת החומרה המתאימה לו. אני אישית, הייתי נפגע הרבה יותר מחוסר התמיכה במכשיר יקר לדוגמה כמו ה 6600, למרות שהיצרן לא הבטיח לי שזה ייתמך, אבל אף פעם לא הכחיש את מה שכולם אמרו (כולל האתר הזה).....לגבי כך שהתמיכה תגיע בעתיד לבין ההצהרה של Xtreamer שהתמיכה תגיע. שימו לב שהייתי זועם על שתי החברות בצורה די דומה (רק לחברה אחת אולי היה לי case משפטי טוב יותר). מה שאני מנסה להגיד שלדעתי איבדו בפורום הזה כל פרופורציה בכל הנוגע לחוסר התמיכה בפורמטים החדשים ב Xtreamer הישן, זה פשוט נהיה מגוחך. אני עוקב אחרי כל הדברים שנרשמים בפורום על ה Xtreamer ואני ממש מרגיש "שמכריחים" (לא משכנעים) את הקוראים לא להסתכל על החברה הזאת. אגב, פי כמה יותר חשוב לי (ואני מניח שלרובנו) יציבות המכשיר, באגים, תמיכה בעברית, יכולת ניגון של 1080P תובעני על רשת קווית, חווית משתמש וכו, מאשר התמיכה בפורמטים החדשים (שחשוב לי גם אבל קצת פחות)

זיו,
אני דיברתי על נושא אחד ואתה מדבר על נושא אחר. אני דיברתי על משפט השלילה הגורף שלך, שלדעתי ממש לא במקום ואתה מנסה להציג לי את בעיות, שאת רובן אני מכיר, עם החברה הזאת (אתה באמת מצפה שאני אקרא 70 ומשהו דפי שרשור :roll: )

אגב, בהקנטה, אני לא מבין למה על פי ההיגיון הזה אתה סלחני כל כך לחברת סוני, על כך שב PS3 הם הורידו את התמיכה בלינוקס?! הרי זה תכונה שהייתה שם במשך 3 שנים. זוהי יכולת שהייתה קיימת במכשיר ופתאום החבר'ה החליטו להסיר את זה!

האם יש פה במקרה אֵיפָה ואֵיפָה?!

הערה:
למרות שאין ברשותי Xtreamer, אני עדיין "שיחקתי" איתו בעבר לא מעט ולכן אני חושב שאני מכיר אותו לא רע בכלל ומכאן הדיעה שלי עליו לא מבוססת רק מקריאת הודעות וחוות דעת בפורמים שונים בארץ ובעולם

נדב
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

osherov,
ב-PS3 אגב הם לא יכולים להוריד את התמיכה בלינוקס, רק מי שיבחר לעדכן את הגירסא שיש לו עכשיו יאבד את התמיכה, טאכלס מעט מידי אנשים עברו ללינוקס במכשיר הזה והעדיפו להישאר עם מה שקיים, תוסיף לזה בעיות אבטחה (לפי מה שהם טוענים אני לא יודע) והנה החלטה סבירה בהחלט למה להוריד את התמיכה הזאת לגמרי.

אני מבין את מה שאתה אומר מנקודת מבטך אבל אתה יודע מה? עזוב, אין לי שום טענות על המוצר הקודם, המוצר הקודם לא קשור בכלל לעניין.
זה פשוט קצת מעליב שהם יצאו בהצהרה על סטרימר חדש רק לפני כחודש (?) והם מאפשרים ללקוחות קודמים לרכוש את הסטרימר החדש בהנחה קטנטנה רק עד ה-30.4.10, מה קרה? לאן הם ממהרים? הם עדיין לא שיווקו את המוצר ואף אחד לא בדק אותו ולא יודע מה הביצועים שלו אז למה שאני ארכוש אותו על עיוור?

אגב אני דיי משוכנע שהבחור מעלינו החליט בסוף לרכוש את המכשיר בגלל הדד ליין הזה, אני מאוד מקווה שהוא ייהנה מהמכשיר החדש שלו ואני אומר את זה כי הוא פחות או יותר קנה חתול בשק .

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #16 

נדב כתב:osherov,
ב-PS3 אגב הם לא יכולים להוריד את התמיכה בלינוקס, רק מי שיבחר לעדכן את הגירסא שיש לו עכשיו יאבד את התמיכה, טאכלס מעט מידי אנשים עברו ללינוקס במכשיר הזה והעדיפו להישאר עם מה שקיים, תוסיף לזה בעיות אבטחה (לפי מה שהם טוענים אני לא יודע) והנה החלטה סבירה בהחלט למה להוריד את התמיכה הזאת לגמרי.

אני מבין את מה שאתה אומר מנקודת מבטך אבל אתה יודע מה? עזוב, אין לי שום טענות על המוצר הקודם, המוצר הקודם לא קשור בכלל לעניין.
זה פשוט קצת מעליב שהם יצאו בהצהרה על סטרימר חדש רק לפני כחודש (?) והם מאפשרים ללקוחות קודמים לרכוש את הסטרימר החדש בהנחה קטנטנה רק עד ה-30.4.10, מה קרה? לאן הם ממהרים? הם עדיין לא שיווקו את המוצר ואף אחד לא בדק אותו ולא יודע מה הביצועים שלו אז למה שאני ארכוש אותו על עיוור?

אגב אני דיי משוכנע שהבחור מעלינו החליט בסוף לרכוש את המכשיר בגלל הדד ליין הזה, אני מאוד מקווה שהוא ייהנה מהמכשיר החדש שלו ואני אומר את זה כי הוא פחות או יותר קנה חתול בשק .
...
אין לי הרבה מה להגיד לגבי ההנחה שהם מביאים לבעלי ה Xtreamer הישן, למעט שזה ללא ספק החלטה שיווקית ולא באמת משהו שקשור לפיצוי כזה או אחר. אגב:
-לדעתי ה 30 לחודש לא יהיה המועד האחרון למבצע הזה
-מכשיר ה PRO יושק עוד 10 ימים (על פי הפרסום שלהם, אז יתחילו המשלוחים) ולכן אני מניח שנקבל ביקורות עליו ברשת עוד לפני סוף החודש. דבר שיאפשר לכל מי שמעוניין בכך, להמתין לביקורת עליו לפני הרכישה

לגבי ה PS3, אז העידכון הוא חובה ולכן אף אחד כמעט לא ישאר עם הגירסה הישנה התומכת בלינוקס:
http://www.joystiq.com/2010/04/01/psa-p ... lable-now/
(הקישור נלקח מהודעתו של Huber)
אני לא מבין איך אתה מתייחס להחלטה של סוני כסבירה, מה תגיד לכל אלה שכן שמשתמשים בלינוקס על המכשיר אותם הוא רכשו במיטב כספם והיכולת הזאת שהייתה קיימת, עכשיו תעלם באופן גורף וחד צדדי על ידי יצרנית המכשיר

נדב
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

osherov,
עכשיו שקראתי את הכתבה על סוני זה באמת קצת חצוף מצידם ואני מקווה מאוד שהם יפצו את כל מי שיתלונן על העניין הזה אבל מעבר לזה אני חייב להגיד שיש להם סיבות טובות, אני לא מאמין שתמיכה בלינוקס עמדה בראש מעייניהם של מי שרכש את הקונסולה אבל אני כן מאמין שתמיכה בפורמטי אודיו מתקדמים כן עמדה בראש מעייניהם של מי שרכש את האקסטרימר כי זה פיצ'ר ענק ומשמעותי שלא כולם מציעים אותו וניתן לראות זאת על פי כמות ההודעות שנפתחו בעניין הזה פה ובעולם.

בקשר לסטרימר פרו אני מקווה שזה יהיה באמת כמו שאתה אומר, הם צריכים לתת לרוכשים מושג מסויים לגבי יכולות המכשיר לפני הרכישה.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35091
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #18 

osherov כתב:יחליט הרוכש מה שירצה על סמך קריאת הדברים ולא סתאם על ידי קריאה של איזה נפנוף גורף..."אל תקנו עד שאנחנו לא בוחנים את המוצר הזה כי אז אתם תצאו פריארים!".
...
זה דווקא זיו לא אמר, את המילה פראיירים אתה הוספת ועל ידי כך הוצאת את מה שנאמר מהקשרו.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #19 

guyezra כתב:
osherov כתב:יחליט הרוכש מה שירצה על סמך קריאת הדברים ולא סתאם על ידי קריאה של איזה נפנוף גורף..."אל תקנו עד שאנחנו לא בוחנים את המוצר הזה כי אז אתם תצאו פריארים!".
...
זה דווקא זיו לא אמר, את המילה פראיירים אתה הוספת ועל ידי כך הוצאת את מה שנאמר מהקשרו.
...
גיא,
שים לב שממש לא ציטטתי ישירות את זיו אלא "ציטטתי" את התחושה שאני מקבל מקריאה בכל השרשורים האחרונים (כולל השרשור הזה) שעוסקים ב Xtreamer Pro ובחברת Xtreamer.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35091
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #20 

זהו, שזו התחושה אחרי הסיפור עם האקסטרימר, וראוי להזהיר את הקוראים שיחכו קצת לביקורות (לפחות ברשת ולא חובה פה) לפני הקנייה.
ובלי קשר זה דבר נבון לעשות לפני כל קנייה...

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”