היי חבר'ה,
אני מחפש לקנות מחשב לסלון עבור הטלויזיה lcd 47"
הבנתי שהטלויזיה הזו תומכת ב NR.
המטרה של המחשב: מדיה סנטר - הפעלת סרטים בין אם זה מהארדיסק או מהאינטרנט, יוטיוב, תמונות, שירים, ולמיטב הבנתי - גלישה באינטרנט אמורה להיות טובה בטלויזיה הזאת - אז גם את זה.
דרישות הסאונד שלי מהמחשב מאוד נמוכות - כנראה נשתמש ברמקולים של הטלויזיה או במערכת סטריאו רגילה מלפני כמה 8 שנים. במקרה הכי טוב נבצע שידרוג לאיזה 5.1 בסיסי.
על איזה דברים אני צריך להתמקד בבחירת כל פריט במחשב?
(מארז,ספק, לוח אם, מעבד, זיכרון, איוורור, הארדיסק, כונן DVD)
אם יש המלצות לפריטים ספציפיים, אשמח לשמוע (ואם אפשר גם הסבר למה דווקא את הפריט הספציפי)
קניית מחשב HTPC עבור טלויזיה 47LH50YR של LG 0 תקציב 2k עד 3.5k
-
tomeryos
-
- חבר פעיל

- תגובות: 63
נערך לאחרונה על ידי tomeryos ב 03/04/2010 13:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
- iakovl
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
יש לך המלצות פה - http://www.hometheater.co.il/vt105662.% ... D7%9C-HTPC
השאלה היא מה התקציב שלך, תביא לנו תקציב ואנו כבר נוכל להתאים לך HTPC לדרישות שלך
השאלה היא מה התקציב שלך, תביא לנו תקציב ואנו כבר נוכל להתאים לך HTPC לדרישות שלך
-
tomeryos
-
- חבר פעיל

- תגובות: 63
מספר פרטים חשובים שאני מוסיף:
1. אנחנו משתמשים ב yesMAX
2. תקציב 2-3.5K
אתה יכול לספר לי קצת על העדיפות ל AMD על פני INTEL (האם קשור לכרטיס מסך המשולב שיש על הלוחות אם מהציפסט החדש של AMD, אשמח לשמוע על זה קצת)
אני מחפש מחשב שקט ויפה "שאמא לא תתלונן" האם יש שינויים שכדאי לבצע מהמפרט הבא (נלקח מהעמוד אליו הפנת אותי):
מעבד: AMD Athlon II X2 250 בהספק 65 וואט.
330 ש"ח
קירור חלופי למעבד: Scythe Big Shuriken
160 ש"ח
לוח אם: Gigabyte GA-MA785GM-US2H
445 ש"ח
זכרון: Kingston Value DDR2 1GB 800Mhz x 2
210 ש"ח
דיסק קשיח: Samsung 1TB HD103UJ
430 ש"ח
כונן אופטי: LG GH22NS x22 Black
135 ש"ח
כרטיס טלוויזיה הכולל DVB-T לקליטת עידן+ ומגיע עם שלט רחוק (ללא IR Blaster המשמש להעברת ערוצים בממיר הוט/יס) Gigabyte GT-P8000 (ללא קידוד חומרה ל-MPEG2):
235 ש"ח (חיוני רק אם מעוניינים בהקלטות משידורי טלוויזיה)
ערכת אינפרה אדום מלאה MCE IR הכוללת IR Blaster (חיוני רק אם אתם מתחברים לממיר הוט/יס או אם לא רכשתם כרטיס טלוויזיה):
140 ש"ח
מארז+ספק: Antec NSK2480
510 ש"ח (אופציה: Antec Fusion ב-885 ש"ח, מארז יפה יותר שכולל VFD (תצוגה חיצונית) ודלת קפיצית שמסתירה את הכונן האופטי).
סה"כ: 2595 ש"ח (2970 ש"ח עם המארז Antec Fusion).
1. אנחנו משתמשים ב yesMAX
2. תקציב 2-3.5K
אתה יכול לספר לי קצת על העדיפות ל AMD על פני INTEL (האם קשור לכרטיס מסך המשולב שיש על הלוחות אם מהציפסט החדש של AMD, אשמח לשמוע על זה קצת)
אני מחפש מחשב שקט ויפה "שאמא לא תתלונן" האם יש שינויים שכדאי לבצע מהמפרט הבא (נלקח מהעמוד אליו הפנת אותי):
מעבד: AMD Athlon II X2 250 בהספק 65 וואט.
330 ש"ח
קירור חלופי למעבד: Scythe Big Shuriken
160 ש"ח
לוח אם: Gigabyte GA-MA785GM-US2H
445 ש"ח
זכרון: Kingston Value DDR2 1GB 800Mhz x 2
210 ש"ח
דיסק קשיח: Samsung 1TB HD103UJ
430 ש"ח
כונן אופטי: LG GH22NS x22 Black
135 ש"ח
כרטיס טלוויזיה הכולל DVB-T לקליטת עידן+ ומגיע עם שלט רחוק (ללא IR Blaster המשמש להעברת ערוצים בממיר הוט/יס) Gigabyte GT-P8000 (ללא קידוד חומרה ל-MPEG2):
235 ש"ח (חיוני רק אם מעוניינים בהקלטות משידורי טלוויזיה)
ערכת אינפרה אדום מלאה MCE IR הכוללת IR Blaster (חיוני רק אם אתם מתחברים לממיר הוט/יס או אם לא רכשתם כרטיס טלוויזיה):
140 ש"ח
מארז+ספק: Antec NSK2480
510 ש"ח (אופציה: Antec Fusion ב-885 ש"ח, מארז יפה יותר שכולל VFD (תצוגה חיצונית) ודלת קפיצית שמסתירה את הכונן האופטי).
סה"כ: 2595 ש"ח (2970 ש"ח עם המארז Antec Fusion).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
אם אתם משתמשים ביס מקס ואתם מרוצים ממה שזה נותן אז אפשר להוריד משם את כרטיס הטלוויזיה.
המחשב בהחלט שקט יחסית ויפה. תן לאמא לראות תמונות של שני המארזים (ה-NSK2480 לעומת ה-FUSION) ושהיא תחליט על מה ללכת סופית.
המחשב בהחלט שקט יחסית ויפה. תן לאמא לראות תמונות של שני המארזים (ה-NSK2480 לעומת ה-FUSION) ושהיא תחליט על מה ללכת סופית.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"