חברים סיימתי את HEAVY RAIN מחשבות לאחר המשחק

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
frankym פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2009
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שליחה #1 

טוב אתמול משעה 2 בלילה (יותר נכון לומר היום ב2 לפנות בוקר ) עד שעה 10 בבוקר היום (שבת) סיימתי את המשחק בין הפסקות להרדים את הבן שלי. משחק שונה עשוי טוב התחלה איטית משהו אחרי 40 דק המשחק נפתח וסוף מפתיע (הכוונה זהותו של הרוצח) . משחק שונה לא סתם לרוץ ולירות כמובן שצריכים להתחבר לזאנר אלו שמעדיפים פשוט לירות ללא הפסקה המשחק לא בשבילכם, אבל אלו שרוצים עלילה טובה ומעניינת ופחות יריות המשחק מומלץ, הוא מקורי שונה וכן ירבו עוד כאלה , הפס קול של המשחק ענק בעייני וממש מכניס לאווירה ואני ארשה לעצמי לומר שגם היו רגעים שבהם הייתי עצוב שמח וכמעט מוריד דמעות לאורך המשחק . המשחק ממש בנוי כך שאתה לא יכול להשאר אדיש לעלילה ממש כמו סרט טוב בקיצור הציון שלי 9 מתוך 10 עכשיו אני אתפנה ל
GOD OF WAR 3 מקווה שעזרתי למי שרצה לרכוש את המשחק ולכאלה שרצו וזה לא הסגנון שלהם שבת שלום לכולם

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #2 

אתה מודע שלמשחק יש כמה סיומות ?
ביוטיוב ראיתי כמה - זה ספוילר לא קטן אז מי שרוצה לשחק שלא ייכנס לשם ויחפש.
הסיומת תלויה בכמה אתה שחקן טוב.
בכל אופן - שמח עבורך ! (Y)
Vocare Ad Regnum

frankym פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

כמובן אני סיימתי אותו וחזרתי על אותו פרק וראיתי סיומת שונה אבל בוא ניתן לאלו שלא שישחקו במשחק הזה לגלות זאת בעצמם

liviur
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 697
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #4 

נשמע בדיוק כמו משחק להשכרה ולא לקניה, או שאני טועה?

אני פשוט הגעתי להחלטה לפני בערך שנתיים - שמשחקים רק עם סינגל של פחות מ10 שעות - לא ממש שווים קניה.
(כשיש יוצאי דופן מעטים מאוד שאני מוכן לקחת איתם סיכון - לדוגמא GOW3)

ליביו

frankym פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

ממש לא להשכרה לדעתי כמובן אם לא בעיה כלכלית זה משחק מקורי והראשון מסוגו ואני בכללי לא מאלה שמשכירים או קונים או צורבים :wink: ולדעתי זה משחק לקניה אפילו שהוא רק 10 שעות יש לך המון דרכים לסיים את המשחק והרבה אפשרויות שונות שבהם המשחק יתקדם אז לדעתי שווה
להשקיע ולקנות למי שאוהב את הז'אנר כמובן

gorelshv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1243
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #6 

לחץ על X כדי לצעוק Jason!!!!! :lol:
משחק באמת טוב ושווה לחוות אותו לפחות פעם אחת בגלל השונות שלו.
אגב, בעלי הפלייסטיישן 2 יכולים לנסות את אינדיגו פרופסי או בשם השני שלו פרנהייט שדומה מאוד לheavy rain ובא מאותו אולפן פיתוח.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73285
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3160 פעמים

שליחה #7 

liviur כתב:נשמע בדיוק כמו משחק להשכרה ולא לקניה, או שאני טועה?

אני פשוט הגעתי להחלטה לפני בערך שנתיים - שמשחקים רק עם סינגל של פחות מ10 שעות - לא ממש שווים קניה.
(כשיש יוצאי דופן מעטים מאוד שאני מוכן לקחת איתם סיכון - לדוגמא GOW3)

ליביו
...
להיפך, משחק שיש לו אפשרות לסיומות שונות הוא משחק אידיאלי לרכישה. עצם זה שאתה יכול לסיים שונה את המשחק לפי ההחלטות שביצעת במהלך המשחק פותח לך את האפשרות לשחק אותו שוב.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”