חברים סיימתי את HEAVY RAIN מחשבות לאחר המשחק
-
frankym
- חבר ותיק

- תגובות: 2009
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
טוב אתמול משעה 2 בלילה (יותר נכון לומר היום ב2 לפנות בוקר ) עד שעה 10 בבוקר היום (שבת) סיימתי את המשחק בין הפסקות להרדים את הבן שלי. משחק שונה עשוי טוב התחלה איטית משהו אחרי 40 דק המשחק נפתח וסוף מפתיע (הכוונה זהותו של הרוצח) . משחק שונה לא סתם לרוץ ולירות כמובן שצריכים להתחבר לזאנר אלו שמעדיפים פשוט לירות ללא הפסקה המשחק לא בשבילכם, אבל אלו שרוצים עלילה טובה ומעניינת ופחות יריות המשחק מומלץ, הוא מקורי שונה וכן ירבו עוד כאלה , הפס קול של המשחק ענק בעייני וממש מכניס לאווירה ואני ארשה לעצמי לומר שגם היו רגעים שבהם הייתי עצוב שמח וכמעט מוריד דמעות לאורך המשחק . המשחק ממש בנוי כך שאתה לא יכול להשאר אדיש לעלילה ממש כמו סרט טוב בקיצור הציון שלי 9 מתוך 10 עכשיו אני אתפנה ל
GOD OF WAR 3 מקווה שעזרתי למי שרצה לרכוש את המשחק ולכאלה שרצו וזה לא הסגנון שלהם שבת שלום לכולם
GOD OF WAR 3 מקווה שעזרתי למי שרצה לרכוש את המשחק ולכאלה שרצו וזה לא הסגנון שלהם שבת שלום לכולם
נשמע בדיוק כמו משחק להשכרה ולא לקניה, או שאני טועה?
אני פשוט הגעתי להחלטה לפני בערך שנתיים - שמשחקים רק עם סינגל של פחות מ10 שעות - לא ממש שווים קניה.
(כשיש יוצאי דופן מעטים מאוד שאני מוכן לקחת איתם סיכון - לדוגמא GOW3)
ליביו
אני פשוט הגעתי להחלטה לפני בערך שנתיים - שמשחקים רק עם סינגל של פחות מ10 שעות - לא ממש שווים קניה.
ליביו
-
frankym
- חבר ותיק

- תגובות: 2009
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
ממש לא להשכרה לדעתי כמובן אם לא בעיה כלכלית זה משחק מקורי והראשון מסוגו ואני בכללי לא מאלה שמשכירים או קונים או צורבים
ולדעתי זה משחק לקניה אפילו שהוא רק 10 שעות יש לך המון דרכים לסיים את המשחק והרבה אפשרויות שונות שבהם המשחק יתקדם אז לדעתי שווה
להשקיע ולקנות למי שאוהב את הז'אנר כמובן
להשקיע ולקנות למי שאוהב את הז'אנר כמובן
לחץ על X כדי לצעוק Jason!!!!!
משחק באמת טוב ושווה לחוות אותו לפחות פעם אחת בגלל השונות שלו.
אגב, בעלי הפלייסטיישן 2 יכולים לנסות את אינדיגו פרופסי או בשם השני שלו פרנהייט שדומה מאוד לheavy rain ובא מאותו אולפן פיתוח.
משחק באמת טוב ושווה לחוות אותו לפחות פעם אחת בגלל השונות שלו.
אגב, בעלי הפלייסטיישן 2 יכולים לנסות את אינדיגו פרופסי או בשם השני שלו פרנהייט שדומה מאוד לheavy rain ובא מאותו אולפן פיתוח.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73285
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
להיפך, משחק שיש לו אפשרות לסיומות שונות הוא משחק אידיאלי לרכישה. עצם זה שאתה יכול לסיים שונה את המשחק לפי ההחלטות שביצעת במהלך המשחק פותח לך את האפשרות לשחק אותו שוב.liviur כתב:נשמע בדיוק כמו משחק להשכרה ולא לקניה, או שאני טועה?
ליביו...