בהתלבטות קשה על מסך ל3.5 מטר...
שלום וחג שמח לכולם
התחלנו בחיפושינו אחרי המסך האולטימטיבי לסלון שלנו למרחק 3.5 מטר.
התקציב כרגע לא חשוב, מה שיותר חשוב זה שהמסך יהיה טוב ומתאים למרחק הצפייה והתכנים שבהם אנו צופים...
כרגע בסלון יש yes hd ובקרוב הוא ישודרג לmax hd, ישנו גם מחשב htpc שבו משתמשים די הרבה.
בקיצור רואים הרבה hd....
הלכנו לחנות במחשבה ש46' מספיק אך כשראינו 50 ואפילו 55 הבנו שזה דווקא הגדלים שמתאימים לנו כנראה.
היינו בארמגדון שברמת גן שם קנינו את האונקיו 607 שלנו ואז נודע לנו שנפתח סניף חדש שלהם ליד הבית שלנו ממש במתחם הסינמה סיטי.
הטליוזיות שמשכו לנו את העיניים היו:
פלזמה 50' של פיוניר שאני לא זוכר כרגע את הדגם שלה.
הled של סמסונג b7000 55 שפשוט מדהימה.
lcd גם של סמסונג 55' שאני לא זוכר את הדגם שלה בדיוק אני חושב b650.
גם ראינו במחסני חשמל את הlcd של טושיבה דגם 55ZV635 שנראת טוב גם היא למרות שלא בחנו אותה לעומק כמו את הסמסונג...
זהו אלה הדגמים שראינו בינתיים, על איזה דגמים נוספים אתם ממליצים?
ושאלה על המחיר של הled לאלה שקנו אותה או שהתעניינו במחיר שלה- מהו המחיר שניתן להשיג אותה?
המחיר באנדרדוג לפני שבכלל ניסינו לראות עד כמה אפשר לרדת איתו הוא 14k ואני בטוח שאפשר להשיג אותה בהרבה פחות.
תודה
דרור
התחלנו בחיפושינו אחרי המסך האולטימטיבי לסלון שלנו למרחק 3.5 מטר.
התקציב כרגע לא חשוב, מה שיותר חשוב זה שהמסך יהיה טוב ומתאים למרחק הצפייה והתכנים שבהם אנו צופים...
כרגע בסלון יש yes hd ובקרוב הוא ישודרג לmax hd, ישנו גם מחשב htpc שבו משתמשים די הרבה.
בקיצור רואים הרבה hd....
הלכנו לחנות במחשבה ש46' מספיק אך כשראינו 50 ואפילו 55 הבנו שזה דווקא הגדלים שמתאימים לנו כנראה.
היינו בארמגדון שברמת גן שם קנינו את האונקיו 607 שלנו ואז נודע לנו שנפתח סניף חדש שלהם ליד הבית שלנו ממש במתחם הסינמה סיטי.
הטליוזיות שמשכו לנו את העיניים היו:
פלזמה 50' של פיוניר שאני לא זוכר כרגע את הדגם שלה.
הled של סמסונג b7000 55 שפשוט מדהימה.
lcd גם של סמסונג 55' שאני לא זוכר את הדגם שלה בדיוק אני חושב b650.
גם ראינו במחסני חשמל את הlcd של טושיבה דגם 55ZV635 שנראת טוב גם היא למרות שלא בחנו אותה לעומק כמו את הסמסונג...
זהו אלה הדגמים שראינו בינתיים, על איזה דגמים נוספים אתם ממליצים?
ושאלה על המחיר של הled לאלה שקנו אותה או שהתעניינו במחיר שלה- מהו המחיר שניתן להשיג אותה?
המחיר באנדרדוג לפני שבכלל ניסינו לראות עד כמה אפשר לרדת איתו הוא 14k ואני בטוח שאפשר להשיג אותה בהרבה פחות.
תודה
דרור
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
dror_mordror_mor כתב:חחח אני מבין שיש קונצנזוס בקשר ל55B7000 והוא הכי מומלץ כאן בפורום.
באיזה מחיר ניתן להשיג אותו ואיפה אתם ממליצים לקנות?...
ראשית הליד 7000 55 הוא המסך הטוב ביותר שיש כיום ביחס עלות תועלת .
המחיר שלו נע סביב ה 13k .
מומלץ לרכוש בחניות מתמחות בלבד .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
אני כמעט סגור במאה אחוז על הb7000 אבל לפני שאני הולך לקנות אותה אני רוצה לדעת עוד כמה דברים:
מהי בעיית הצריבה שיש לטלויזיה? לא נתקלתי בlcd שיש לה בעיית צריבה עד היום וזה חשוב לי כי הטלויזיה תהיה מחוברת למחשב וקיים סיכוי שהתמונה תשאר עומדת פה ושם.....
על איזה חנויות אתם ממליצים באזור המרכז?
איפה אני יכול לראות את הb7000 מול הb750 באותה חנות?
ואולי יש דגמים אחרים שעשויים לעניין אותי?
תודה
מהי בעיית הצריבה שיש לטלויזיה? לא נתקלתי בlcd שיש לה בעיית צריבה עד היום וזה חשוב לי כי הטלויזיה תהיה מחוברת למחשב וקיים סיכוי שהתמונה תשאר עומדת פה ושם.....
על איזה חנויות אתם ממליצים באזור המרכז?
איפה אני יכול לראות את הb7000 מול הb750 באותה חנות?
ואולי יש דגמים אחרים שעשויים לעניין אותי?
תודה
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
dror_mor,
אל דאגה בקשר לצריבה/צבירה - המסך הנ"ל בתור היותו LCD אינו רגיש לתופעות הנ"ל (לפחות לא כמו פלאזמות) אבל עם זאת יכול להגרם נזק כלשהו אם תהיה תמונה סטטית לאורך זמן מאוד ממושך (עשרות שעות).
אל דאגה בקשר לצריבה/צבירה - המסך הנ"ל בתור היותו LCD אינו רגיש לתופעות הנ"ל (לפחות לא כמו פלאזמות) אבל עם זאת יכול להגרם נזק כלשהו אם תהיה תמונה סטטית לאורך זמן מאוד ממושך (עשרות שעות).
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
אין שום בעיה לגבי הצריבה במסכי הליד 7000 . מומלץ לא לצפות בתוכן סטטי יותר מ 3 שעות .
נערך לאחרונה על ידי 9000es ב 12/04/2010 0:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"