תהיתם פעם איך מייצרים אוזניות קאסטום או קשת? בואו תראו בסרטונים הבאים!

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
Beta פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1316
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #1 

נתקלתי במקרה בפוסט של איזה בחור אחד ב-HF שתהה כיצד בודקים בקרת אייכות לאוזניות. משם קישרו אותו לסירטונים של כיצד מייצרים אוזניות ושם מסבירים הכל. לאחר מכן יוטיוב קישר לי בסרטונים מומלצים בהמשך לסרטון הראשון (איך מייצרים אוזניות קשת) איך מייצרים אוזניות קאסטום.
מאוד מומלץ לחובבי האוזניות וגם לאנשים שסתם אוהבים לראות איך מייצרים דברים. :)

צפיה מהנה:

סרטון ראשון- כיצד מייצרים אוזניות קשת מהמפעל של AKG
[url]לינק לוידאו[/url]

סרטון שני- כיצד מייצרים אוזניות קאסטום IEM מהמפעל של UE
[url]לינק לוידאו[/url]

[url]https://www.youtube.com/watch?v=3LbsQRaQD6A&feature=player_embedded">לינק לוידאו[/url]

[url]
madror
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2458
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #2 

מדהים,

אהבתי את ה סרט על ה UE (שאני מבין מהסרט שמדובר על ה UE 11) , מסביר למה אוזניות שכאלה עולות מעל 1000 דולר !

תודה.
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.

http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #3 

פנטסטי, תודה (Y)

Beta פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1316
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #4 

בבקשה, מקווה שנהנתם כמוני כחובב אוזניות.. :D

זה מאוד מעניין לראות איך מייצרים אוזניות קשת, אבל אחרי שרואים איך איך מייצרים קאסטום, פשוט טיפ טופ- עבודת נמלים והכל ידני עבודת יד, מסודר ומקוטלג לפי הלקוחות.

לי אישית יש 2 סיבות שאני "מפחד" בגללן לקנות קאסטום והן-
1) לא תמיד התבנית יוצאת טובה, אך למעשה מבנה האוזן משתנה עם השנים ובעיקר כשאנו נהיים זקנים האוזניים מאוד גדולות כי בניגוד לעיניים אוזניים ממשיכות לגדול עד המוות! זה גורם לכך שהמבנה של פנים האוזן גם משתנה ואפשר לומר "ביי ביי" ל-1000$ פלוס (אני מודע לכל האופציות לשנות את התבנית בתוספת של 300$ וכאלה, אך זה בכל זאת המון כסף!).
2) בהנחה ורוצים "להישתדרג" או לשנות וכו' יש בעיה כאשר ורוצים למכור את האוזניות מפני שהם מותאמות אישית ולא ניתנות למכירה (בין היתר לכן קניה של אוזניות מסוג זה היא עיוורת כי אי אפשר למדוד אותם).

זה היה נקודה למחשבה... :roll:
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל! :) תודה! **

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #5 

1. לתעלת האוזן שלך ייקח כמה וכמה שנים טובות עד שהיא תגדל מספיק כדי שתאבד את האטימה לגמרי. חוצמזה לא לכולם זה קורה. אתה גם יכול לשלוח אותם לחברה כדי לחדש את התבנית תמורת סכום מסויים אאל"ט.
2. צודק, זו קנייה עיוורת (בhead-fi דווקא מדווחים שיש גירסאות הדגמה של JH, UE בשמביאים לכנסים גדולים) אבל אם אתה מכוון מספיק גבוה סביר להניח שלא תרצה לשדרג בכל מקרה. :D

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”