גם אני יכול לרשום שישנם מצבים בהם להורים אין בכלל כסף להוריש (ולפעמים אפילו חובות) ככה שלא רק שהכסף לא עובר לידיהם בסה"כ הכללי אלא שהם ב"מינוס" מעבר לכלום שהם קיבלו - אבל למה לקחת את זה למקומות שלא קשורים?
ישראל 2010 - חברה קדישא
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73392
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
MOCO - אני מנסה להבין מה אתה רוצה ממני... עוד לא הבנת מכל ההודעות שכתבתי בת'רד שאני דוגל בדיוק ההיפך מהסיטואציה שאתה מתאר? 
גם אני יכול לרשום שישנם מצבים בהם להורים אין בכלל כסף להוריש (ולפעמים אפילו חובות) ככה שלא רק שהכסף לא עובר לידיהם בסה"כ הכללי אלא שהם ב"מינוס" מעבר לכלום שהם קיבלו - אבל למה לקחת את זה למקומות שלא קשורים?
באופן מעשי אתה לא צריך לצבור אפילו אגורה אחת. הביטוח לאומי ישלם אם אין. כמובן שאם יש עזבון, הוצאות הקבורה יורדות ממנו דבר ראשון.
אגב, אי אפשר להוריש מינוס. החובות של המת חלים על העזבון, אבל לא על היורשים. (אלא אם כן נעשו העברות כספים לפני המוות בין בני משפחה על מנת להתחמק מתשלום חובות).
משה
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73392
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
סם, הנה במיוחד בשבילך בשביל "להאיר את האווירה":
נוסע במונית טפח קלות על הכתף של הנהג בכדי לשאול אותו משהו, הנהג נתן צרחה איומה איבד שליטה על המונית, כמעט נכנס באוטובוס, ועצר סנטימטר מחלון ראווה. דקות מעטות היה שקט במונית, ואז פנה הנהג ואמר: בבקשה, לעולם אל תעשה את זה שוב, אני כמעט התעלפתי. הנוסע, שהיה גם בהלם, התנצל, ואמר שלא תאר לעצמו שנגיעה בכתף תגרום לבלגן כזה. הנהג השיב לו: זו לא אשמתך, היום זה היום הראשון שלי בתור נהג מונית, במשך 25 שנים אחרונות נהגתי ברכב של חברת קדישא !
נוסע במונית טפח קלות על הכתף של הנהג בכדי לשאול אותו משהו, הנהג נתן צרחה איומה איבד שליטה על המונית, כמעט נכנס באוטובוס, ועצר סנטימטר מחלון ראווה. דקות מעטות היה שקט במונית, ואז פנה הנהג ואמר: בבקשה, לעולם אל תעשה את זה שוב, אני כמעט התעלפתי. הנוסע, שהיה גם בהלם, התנצל, ואמר שלא תאר לעצמו שנגיעה בכתף תגרום לבלגן כזה. הנהג השיב לו: זו לא אשמתך, היום זה היום הראשון שלי בתור נהג מונית, במשך 25 שנים אחרונות נהגתי ברכב של חברת קדישא !
בדיוק נתקלתי בידיעה הבאה והיא מתאימה בול לשרשור:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/8604663.stm
יפה איך הבריטים נותנים שמות לשדות תעופה - ג'ון לנון, ג'ורג' בסט. לא רק פוליטיקאים או דמויות מהעבר הרחוק.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/8604663.stm
יפה איך הבריטים נותנים שמות לשדות תעופה - ג'ון לנון, ג'ורג' בסט. לא רק פוליטיקאים או דמויות מהעבר הרחוק.
משה