התעוררו שם בימאה...
Z9 ישן יותר ולא תומך בפורמטי הואדיו המתקדמים.
Z7 וZ11 חדישים ממנו.
כרגע Z11 הוא ספינת הדגל
Z7 וZ11 חדישים ממנו.
כרגע Z11 הוא ספינת הדגל
לא, הם רסיברים הזולים והפשוטים יותר על פי הסדרות.אלו הרסיברים הכי חדישים של ימאה? הם ברמה הכי גבוהה ?...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46363
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
סדרת ה RX-Vxx7 הינה הסדרה הכי חדישה מבית Yamaha וזאת בשל הכללת מחברי ה HDMI 1.4 בעלי התאימות ל 3D. בימים אלו כל חברות הרסיברים הגדולות מציגות דגמים עם HDMI 1.4 ובהתאם לכך גם חברת Yamaha חשפה כאלו.
ה Z11 כבר לא בייצור קרוב לשמונה חודשים ומחליפים עבורו ולשאר הדגמים אמורים להחשף בקרוב.
ה Z11 כבר לא בייצור קרוב לשמונה חודשים ומחליפים עבורו ולשאר הדגמים אמורים להחשף בקרוב.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46363
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
zion1234,
אולי. אם תחכה עוד קצת, יכול להיות שהרסיבר כבר לא יהיה זמין יותר לרכישה.
אגב, קצת מבאס לקנות רסיבר עם מחבר HDMI 1.4 אך חסר כניסת אתרנט. הרי אחד החידושים ב HDMI 1.4 זה היכולת להפיץ קישוריות אתרנט דרך מחבר ה HDMI, ככה אנחנו מחברים רק מכשיר אחד לרשת וחסל ההכרח להחזיק ראוטר\סוויץ על הסטנד בסלון.
אולי. אם תחכה עוד קצת, יכול להיות שהרסיבר כבר לא יהיה זמין יותר לרכישה.
אגב, קצת מבאס לקנות רסיבר עם מחבר HDMI 1.4 אך חסר כניסת אתרנט. הרי אחד החידושים ב HDMI 1.4 זה היכולת להפיץ קישוריות אתרנט דרך מחבר ה HDMI, ככה אנחנו מחברים רק מכשיר אחד לרשת וחסל ההכרח להחזיק ראוטר\סוויץ על הסטנד בסלון.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
תנסה את מזלך פה:zion1234 כתב:ziv_r
לא נראלי שאני יחכה הרבה כי אני בלי רסיבר כרגע(מכרתי את שלי)אז ההצעה הטובה ביותר תיתקבל....
http://www.hometheater.co.il/forum58