תגובות לכתבה: מערכת 3Way אקטיבית - החלום והגשמתו
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
תגובות, הערות ושאלות לכתבה.
מערכת 3Way אקטיבית - החלום והגשמתו.
מערכת 3Way אקטיבית - החלום והגשמתו.
דבש על הבוקר,כל הכבוד,באמת !!!
להשתמש בידע התאורטי ולבנות כזה מוצר איכותי בדיוק לפי הדרישות והטעם המוסיקלי שלך,זהו השג לא פשוט
המסקנה שלי שאתה שייך לסוג האנשים האמביציוניים והצנועים שלא משקיעים עשרות אלפי שקלים בהחלפת מערכות כמו גרביים,אלה הוכחת לעצמך ולנו,שאפשר להגשים חלום ע"י רצון חזק ויוזמה אישית
אני מאחל לך הרבה הנאה וחג שמח

להשתמש בידע התאורטי ולבנות כזה מוצר איכותי בדיוק לפי הדרישות והטעם המוסיקלי שלך,זהו השג לא פשוט
המסקנה שלי שאתה שייך לסוג האנשים האמביציוניים והצנועים שלא משקיעים עשרות אלפי שקלים בהחלפת מערכות כמו גרביים,אלה הוכחת לעצמך ולנו,שאפשר להגשים חלום ע"י רצון חזק ויוזמה אישית
אני מאחל לך הרבה הנאה וחג שמח
~~~בן אדם צריך לדעת הרבה מאוד כדי לדעת כמה מעט הוא יודע ~~~
יפה מאוד, נהנתי לראות את עבודת העץ.
כבר עברה כשנה מאז שנגעתי בכלים בנגרייה, ועשית לי חשק לחזור לשם
כבר עברה כשנה מאז שנגעתי בכלים בנגרייה, ועשית לי חשק לחזור לשם
פרוייקט מעניין בהחלט !
עם זאת, הגברה אקטיבית היא כבר דבר שבשגרה בתחום האודיו לרכב (ראה פורום אודיו ב CARSFORUM.CO.IL) ואני ספציפית משתמש ב CARPC עם כרטיס קול של ASUS מדגם XONAR HDAV DELUXE (עם יציאות אנלוגיות, מגברי שרת מתחלפים- שזה כבר עניין למאמר בפני עצמו, ו SNR של 127DB) וכל החיתוכים מתבצעים במחשב באופן דיגיטלי ולא אנלוגית כמתחייב מקרוס חיצוני.
אגב, השיפור בסאונד ובהתאמה שלו למשתמש ולחדר ההשמעה הוא מיידי והוא חלק בלתי נפרד מהעבודה האקטיבית.
לעניין הדרייברים, עכשיו שאתה יכול, הייתי ממליץ לך לשנות ולהחליף דרייברים מדי פעם וכך באמת לגלות את הטעם וההעדפות האישיות שלך כאודיופיל. למשל, אם בא לך, אני יכול להשאיל לך את הטוויטרים החדשים של TANGBAND (עם ממברנה קרמית) שעשו שמות בביקורות האחרונות ב DIYMA. הם אמורים להתיישב אצלך אחד לאחד.
עם זאת, הגברה אקטיבית היא כבר דבר שבשגרה בתחום האודיו לרכב (ראה פורום אודיו ב CARSFORUM.CO.IL) ואני ספציפית משתמש ב CARPC עם כרטיס קול של ASUS מדגם XONAR HDAV DELUXE (עם יציאות אנלוגיות, מגברי שרת מתחלפים- שזה כבר עניין למאמר בפני עצמו, ו SNR של 127DB) וכל החיתוכים מתבצעים במחשב באופן דיגיטלי ולא אנלוגית כמתחייב מקרוס חיצוני.
אגב, השיפור בסאונד ובהתאמה שלו למשתמש ולחדר ההשמעה הוא מיידי והוא חלק בלתי נפרד מהעבודה האקטיבית.
לעניין הדרייברים, עכשיו שאתה יכול, הייתי ממליץ לך לשנות ולהחליף דרייברים מדי פעם וכך באמת לגלות את הטעם וההעדפות האישיות שלך כאודיופיל. למשל, אם בא לך, אני יכול להשאיל לך את הטוויטרים החדשים של TANGBAND (עם ממברנה קרמית) שעשו שמות בביקורות האחרונות ב DIYMA. הם אמורים להתיישב אצלך אחד לאחד.
כמו אנטולי אני גם חובב של נגרות ועשית לי חשק לחזור ולהיתמקצע יותר בתחום הנגרות ואף גם לבנות רמקולים DIY (אך זה תמיד מתבטל עקב בעיות מיקום בחדר
).
מאוד אהבתי את התמונות שמבהירות את תהליך העבודה, קו המחשבה וצורת הביצוע שיצאה לדעתי מאוד טובה!
בהצלחה והמשך כך, נראה כי השקעת המון משאבים ומאמצים כדי להביא חלום אישי לכדי פועל ועכשיו כל שנותר לך זה לשכב על הספה ולהיתענג לצלילים..
אשמח להסבר לבור כמוני בתחום הרמקולים מה זה רמקולים אקטיבים אל מול פאסיבים.
נ.ב-
תמסור לנגר שאיתו בנית את הרמקולים שיש לו ידיים טובות!
מאוד אהבתי את התמונות שמבהירות את תהליך העבודה, קו המחשבה וצורת הביצוע שיצאה לדעתי מאוד טובה!
בהצלחה והמשך כך, נראה כי השקעת המון משאבים ומאמצים כדי להביא חלום אישי לכדי פועל ועכשיו כל שנותר לך זה לשכב על הספה ולהיתענג לצלילים..
אשמח להסבר לבור כמוני בתחום הרמקולים מה זה רמקולים אקטיבים אל מול פאסיבים.
נ.ב-
תמסור לנגר שאיתו בנית את הרמקולים שיש לו ידיים טובות!
בקרוס אקטיבי החיתוך מתבצע לפני ההגברה, ואז יש מגבר נפרד לכל ערוץ (במקרה שלו 3 מגברים סטריאו, באס, מיד, טרבל).
בקרוס פאסיבי החיתוך מתבצע ברמקול אחרי ההגברה.
בקרוס פאסיבי החיתוך מתבצע ברמקול אחרי ההגברה.
קודם כל תודה לכל המגיבים אבל התודה האמתית מגיעה לשניים. ליאיר פורמן, שאותו לא צריך להציג, הוא ליווה את הפרויקט מהרגע הראשון במקצועיות ומכל הלב. ממציאת הדריברים במחיר שגם אני יכול לחיות איתו ועד החיווט המיוחד, איש מקצוע אמיתי. אביעד טל 0524666162, שבנה את הרמקול המדהים הזה וזה לו פרויקט רמקולים ראשון. אכן שעות רבות של האזנה לא מייגעת או מעייפת תענוג אמיתי. EFF למה לתרגם? 
כל יום לומדים משהו חדש
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
כל הכבוד !!!
אגב, אם כבר השקעת במדידות מדוע לא פרסמת את התוצאות ?
אגב, אם כבר השקעת במדידות מדוע לא פרסמת את התוצאות ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
נראה מדהים,
מעניין היה מאוד לשמוע את התוצאות.
יש במקרה גרפים של מדידות שאפשר לצרף כאן?
מעניין היה מאוד לשמוע את התוצאות.
יש במקרה גרפים של מדידות שאפשר לצרף כאן?