המלצה/דעה על מסך 42"
שלום לכולם! אחי החליט לקנות את המסך הישן שלי - Toshiba 32xv550, שאהבתי מאוד ולא הייתה לי בעיה איתו... אבל זה מגיע בתזמון מצוין, עברתי ממרחק צפייה של 2.2 ל3.5 מטרים.
שאלה ראשונה:
חייב 42" או שאני יכול להסתפק ב37" ? ראיתי גם כמה דגמים של 40, אבל לא בחברות המועדפות שלי.
תוכן: ממיר דיגיטלי לערוצים הבסיסיים בסקארט, סרטי דיוידי ב-HDMI, סטרימר HD WD ב-HDMI, תכנים רגילים ו-HD
שאלה שניה: למרות שנשארתי מרוצה מהטושיבה הישנה שלי, אני חושב לכיוון הפיליפס שקרצה לי בעבר... 5604, בגודל המתאים... בטוח תעשה עבודה נחמדה. הבעיה היא שאני זוכר אותה עוד מההתלבטות הקודמת לפני שנה, מה שאומר שהיא קצת ... ישנה? במונחים של התקדמות הטכנולוגיה אצלנו. אולי אין לה מנגנוני עיבוד תמונה מספיק מתקדמים, אולי המתחרות כבר הוציאו דברים יותר שווים, אולי כבר לא קונים מסכים שאינם 100HZ?
בקיצור, בסביבות ה4K, גודל שכנראה יהיה 42" (אני זוכר את ההתלבטות הקודמת על בחדר הפצפון, כבר אז לא האמנתי שאני אצטרך 32 אינטש), ומסך ש...יתן לי את המקסימום מהמחיר.
ניסיתי לעבור על הדגמים, אבל השוק מוצף. באמת, תחשבו על זה שכל המסכים הישנים עדיין נמכרים (קצת בפחות), אבל נשארים לזבל את המאגר... סדרת A של טושיבה, הסקארלט הקודם של LG, פשוט יש יותר מדי דגמים וההבדלים ביניהם לפעמים כל כך מזעריים... ולא תמיד עוזר ללכת לפי "המספר הכי גדול הוא הכי טוב"..
תודה על ההשתתפות
שאלה ראשונה:
חייב 42" או שאני יכול להסתפק ב37" ? ראיתי גם כמה דגמים של 40, אבל לא בחברות המועדפות שלי.
תוכן: ממיר דיגיטלי לערוצים הבסיסיים בסקארט, סרטי דיוידי ב-HDMI, סטרימר HD WD ב-HDMI, תכנים רגילים ו-HD
שאלה שניה: למרות שנשארתי מרוצה מהטושיבה הישנה שלי, אני חושב לכיוון הפיליפס שקרצה לי בעבר... 5604, בגודל המתאים... בטוח תעשה עבודה נחמדה. הבעיה היא שאני זוכר אותה עוד מההתלבטות הקודמת לפני שנה, מה שאומר שהיא קצת ... ישנה? במונחים של התקדמות הטכנולוגיה אצלנו. אולי אין לה מנגנוני עיבוד תמונה מספיק מתקדמים, אולי המתחרות כבר הוציאו דברים יותר שווים, אולי כבר לא קונים מסכים שאינם 100HZ?
בקיצור, בסביבות ה4K, גודל שכנראה יהיה 42" (אני זוכר את ההתלבטות הקודמת על בחדר הפצפון, כבר אז לא האמנתי שאני אצטרך 32 אינטש), ומסך ש...יתן לי את המקסימום מהמחיר.
ניסיתי לעבור על הדגמים, אבל השוק מוצף. באמת, תחשבו על זה שכל המסכים הישנים עדיין נמכרים (קצת בפחות), אבל נשארים לזבל את המאגר... סדרת A של טושיבה, הסקארלט הקודם של LG, פשוט יש יותר מדי דגמים וההבדלים ביניהם לפעמים כל כך מזעריים... ולא תמיד עוזר ללכת לפי "המספר הכי גדול הוא הכי טוב"..
תודה על ההשתתפות
- jukin
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 757
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
3.5 מטר=50 אינטש
גם אני קניתי 42,למרות שידעתי שאני צריך יותר (אישה וכו').
צריך 50!
לא נראה לי שתוכל בתקציב אבל...
צריך 50!
לא נראה לי שתוכל בתקציב אבל...
אני עם 5604
כבר כשבועיים, ומאוד מרוצה.
איכות התמונה, כרגע בסקארט, יוצאת מן הכלל (כמובן תלוי באיכות השידור).
לדעתי, לא חייב 50" למרחק שלך.
איכות התמונה, כרגע בסקארט, יוצאת מן הכלל (כמובן תלוי באיכות השידור).
לדעתי, לא חייב 50" למרחק שלך.
תודה לכל המגיבים!
תודה, אני דיי סגור על ה5604.
קראתי דווקא שמגיעים המסכים החדשים , וה5605 צפוי להיות כל הטוב שב5604 עם עוד כמה דברים (100HZ ועוד) , וחשבתי לחכות... אבל אין טעם, זה יגיע מאוחר, וזה יגיע יקר מדי בשבילי ואפילו הירידה במחיר של ה5604 תיקח זמן.
יאללה, 42" ... מקסימום נקרב את המיטה...
תחשבו על זה ככה, כשהיא רואה "סקס והעיר הגדולה" , אני אראה פחות טוב ...
קראתי דווקא שמגיעים המסכים החדשים , וה5605 צפוי להיות כל הטוב שב5604 עם עוד כמה דברים (100HZ ועוד) , וחשבתי לחכות... אבל אין טעם, זה יגיע מאוחר, וזה יגיע יקר מדי בשבילי ואפילו הירידה במחיר של ה5604 תיקח זמן.
יאללה, 42" ... מקסימום נקרב את המיטה...
תחשבו על זה ככה, כשהיא רואה "סקס והעיר הגדולה" , אני אראה פחות טוב ...
יש לי 42 אינץ' של פיליפס (8404). בגלל הסידור של הסלון אני צופה בה משני מרחקים, 2.5 מטר ו3.5 מטר. ממרחק 2.5 מטר רואים שידורי SD בצורה טובה ושידורי HD מצויין. ממרחק 3.5 רואים שידורי SD מצויין, אבל המסך קצת קטן לHD ממרחק זה לטעמי.
לדעתי אם אתה צופה בעיקר בתכני HD עדיף לך לחסוך קצת וללכת על לפחות 46 אינץ'... אם אתה רואה הרבה תכני SD מסך 42 יתאים...
לדעתי אם אתה צופה בעיקר בתכני HD עדיף לך לחסוך קצת וללכת על לפחות 46 אינץ'... אם אתה רואה הרבה תכני SD מסך 42 יתאים...
תמהיל התוכן...
שוב תודה לכולם על התגובות...
אולי הייתי צריך לציין שבשביל ה42 אני גם ככה מותח את התקציב מעבר לגבולות שלי... ודיי מפחיד לגמרי את החברה בקשר לגודל המסך. אני מודה, גם לי לקח זמן להתרגל לגדלים המומלצים לפי המרחקים כשעברתי מCRT לLCD, אבל עכשיו זה נראה לי כל כך טבעי, וכל פעם שאני מסביר את זה למישהו אחר הוא לא מבין וחושב שאני סתם מגזים בגודל.
בין הממיר הדיגיטלי, לDVD-ים ולדברים שאני מוריד (חלקם בHD) , צריך לחשוב...
אני גם ככה מושך עכשיו זמן מאז שראיתי את השרשור על הדגמים החדשים של פיליפס וסדרת ה5 החדשה שתהיה גם 100HZ וגם LED... אני גם מדמיין שהיא תהיה באותו מחיר. כיף לחיות באשליות.
אולי הייתי צריך לציין שבשביל ה42 אני גם ככה מותח את התקציב מעבר לגבולות שלי... ודיי מפחיד לגמרי את החברה בקשר לגודל המסך. אני מודה, גם לי לקח זמן להתרגל לגדלים המומלצים לפי המרחקים כשעברתי מCRT לLCD, אבל עכשיו זה נראה לי כל כך טבעי, וכל פעם שאני מסביר את זה למישהו אחר הוא לא מבין וחושב שאני סתם מגזים בגודל.
אני גם ככה מושך עכשיו זמן מאז שראיתי את השרשור על הדגמים החדשים של פיליפס וסדרת ה5 החדשה שתהיה גם 100HZ וגם LED... אני גם מדמיין שהיא תהיה באותו מחיר. כיף לחיות באשליות.
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
Re: תמהיל התוכן...
עפ"י הסיכום שלך, ותמצית הדברים, תישאר עם ה5604, בגודל 42" היא טובה מאוד ולמרות המתיחה קצת בתקציב היא שווה את זה.Leorio כתב:שוב תודה לכולם על התגובות...
אני גם ככה מושך עכשיו זמן מאז שראיתי את השרשור על הדגמים החדשים של פיליפס וסדרת ה5 החדשה שתהיה גם 100HZ וגם LED... אני גם מדמיין שהיא תהיה באותו מחיר. כיף לחיות באשליות....
לגודל תתרגלו מהר, ביום הראשון ה 42 תראה גדולה, ומהר מאוד, זה יעבור.
ה 5604 הינו FHD ולכן תוכל להנות גם מה-HD שאתה רואה מהמחשב, וגם מה SD של הכבלים/לווין ככה שזאת אלרטרנטיבה טובה.