אני מחפש אוזניות להאזנה למוזיקה בעיקר מוזיקה אלקטרונית ככה שיש עדיפות לבאס טוב באוזניות
אני קונה אוזניות חדשות מכיוון שה JBL REFERENCE 220 שלי נהרסו (אחרי חודשיים!!)
המחיר הוא עד 400 שח מקסימום אני לא יכול לעבור אותו ולא אכפת לי משהו ברמה של ה-JBL הייתי דיי מרוצה מהן האמת
חשוב חשוב חשוב אני חייב אוזניות IN-EAR או אוזניות שעוטפות את האוזן (לא פתוחות) האוזניות כפתור מציקות לי מאוד!
סליחה על החפירה ותודה רבה מראש על העזרה
חוץ מזה אני חושב שכדאי שתגיד לבאג שאיבדת את הקבלה של האוזניות ותנסה למרות זאת לממש את האחריות. בקטע הזה באג מאוד גמישים ועוזרים ויש להם הכל ממוחשב והם יכולים להוציא לך תאריכיי קניה על פי שמך הפרטי וכו' (חוץ מזה אם קנית באשראי גם חשבונית חודשית עשויה לעזור).
בהצלחה ותתחדש!
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל! תודה! **
אני אנסה ללכת לבאג ולראות אם יסכימו אני מאוד מקווה שכן... אבל חוץ מזה אחי אני גם חשבתי על ה-K518 השאלה היא איך הם מבחינת האיכות והבאס למה חשוב אוזניות תאכלס רק למוזיקה ולא לשום דבר אחר... בכלל... גם ראיתי את ה-JBL מאותה סידרה כמו שיש לי רק שתור אוזניות סגורות איך הם אתה מכיר אותם? כל חוות דעת תוכל לעזור
אני בדיוק הזמנתי אוזניות IN EAR מחול MEELECRONICS M6
כשאני אקבל אותם אני אעלה את ההתרשמות שלי לגביהן (מה שבטוח השירות לקוחות שלהם מעולה בינתיים)
אתה יכול להתרשם מהן קצת פה הן ממש ממש יפות ולא עולות הרבה כשאני אקבל אני אבדוק גם איך הן נשמעות אבל אנשים משבחים אותם ביחס למחיר שלהן (מה שכן כדאי מאוד לעקוב אחריהם בפייסבוק הם כל כמה זמן מפרסמים קופונים למבצעים אני חסכתי ככה לא מעט) http://www.head-fi.org/forums/f103/meel ... ew-453242/
אם אתה רוצה משהו יותר יקר יש את ה HEAD DIRECT RE0 שנחשבות מעולות למחיר שלהן