אוזניות להאזנה למוזיקה עד 400 שח' עזרה דחופה!

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
mothot פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מחפש אוזניות להאזנה למוזיקה בעיקר מוזיקה אלקטרונית ככה שיש עדיפות לבאס טוב באוזניות
אני קונה אוזניות חדשות מכיוון שה JBL REFERENCE 220 שלי נהרסו (אחרי חודשיים!!) :( :x
המחיר הוא עד 400 שח מקסימום אני לא יכול לעבור אותו ולא אכפת לי משהו ברמה של ה-JBL הייתי דיי מרוצה מהן האמת
חשוב חשוב חשוב (l) אני חייב אוזניות IN-EAR או אוזניות שעוטפות את האוזן (לא פתוחות) האוזניות כפתור מציקות לי מאוד!
סליחה על החפירה :D ותודה רבה מראש על העזרה

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #2 

סתם שאלה...
אין אחריות על האוזניות שקנית?

mothot פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

יש אבל אין לי את הקבלה... חות מזה אני בטוח 100% יגידו שזה נזק פיזי כי באחת לא שומעים ובשניה כן... הם סתם זונות...

Beta
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1316
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #4 

יש לי בבאג את K518 שאלו אוזניות קשת סגורות.- http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=768 ... t=43&c=563
מלבדם יש לך IEM מדגם HF5 שהם גם טובות.- http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=821 ... t=43&c=580

חוץ מזה אני חושב שכדאי שתגיד לבאג שאיבדת את הקבלה של האוזניות ותנסה למרות זאת לממש את האחריות. בקטע הזה באג מאוד גמישים ועוזרים ויש להם הכל ממוחשב והם יכולים להוציא לך תאריכיי קניה על פי שמך הפרטי וכו' (חוץ מזה אם קנית באשראי גם חשבונית חודשית עשויה לעזור).

בהצלחה ותתחדש! :wink:
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל! :) תודה! **

mothot פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

אני אנסה ללכת לבאג ולראות אם יסכימו אני מאוד מקווה שכן... אבל חוץ מזה אחי אני גם חשבתי על ה-K518 השאלה היא איך הם מבחינת האיכות והבאס למה חשוב אוזניות תאכלס רק למוזיקה ולא לשום דבר אחר... בכלל... גם ראיתי את ה-JBL מאותה סידרה כמו שיש לי רק שתור אוזניות סגורות איך הם אתה מכיר אותם? כל חוות דעת תוכל לעזור

mothot פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

עזרה?

playorpay
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20

שליחה #7 

אני בדיוק הזמנתי אוזניות IN EAR מחול MEELECRONICS M6
כשאני אקבל אותם אני אעלה את ההתרשמות שלי לגביהן (מה שבטוח השירות לקוחות שלהם מעולה בינתיים)
אתה יכול להתרשם מהן קצת פה הן ממש ממש יפות ולא עולות הרבה כשאני אקבל אני אבדוק גם איך הן נשמעות אבל אנשים משבחים אותם ביחס למחיר שלהן (מה שכן כדאי מאוד לעקוב אחריהם בפייסבוק הם כל כמה זמן מפרסמים קופונים למבצעים אני חסכתי ככה לא מעט)
http://www.head-fi.org/forums/f103/meel ... ew-453242/

אם אתה רוצה משהו יותר יקר יש את ה HEAD DIRECT RE0 שנחשבות מעולות למחיר שלהן

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”