Popcorn A-110, מומלץ?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
יניב51 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 39
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם.. :)
אחרי קניית ה LCD לסלון ( 42" של פיליפס ), הגיע הזמן גם להנות שם מסרטי HD :D
האופציה הכי נוחה זה לקנות מבאג, ואחרי הביקורות ניראה כאילו שהכי כדאי זה ה A110 שגם לא הכי יקר ( הכל יחסי, כן!? ).
אני מתכוון אולי להביא מבאג דיוטי פרי, ככה שיכול מאוד להיות שהוא יהיה קצת יותר זול ממה שרשום באתר שלם
סה"כ אני רוצה שינגן בלי בעיה 720P ( כרגע ה"אוסף" שלי הוא רק 720P ), וכמובן הכי חשוב שהכתוביות בעברית יוצגו הכי טוב שיש.
יש גם את האופציה היותר זולה של האקסטרימר, האם עדיף אותו או את ה A110?

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #2 

אם אתה שואל מה טוב יותר, אז חד משמעית ה-A100.

אבל אני חייב לציין שאם כבר פופקורן, כדאי לך ללכת על הדגם החדש, ה-A200, ובמידה ותזמין ישירות מהיצרן, הוא יעלה לך אפילו פחות ממחיר ה-A100 בארץ...

יניב51 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

Irus כתב:אם אתה שואל מה טוב יותר, אז חד משמעית ה-A100.

אבל אני חייב לציין שאם כבר פופקורן, כדאי לך ללכת על הדגם החדש, ה-A200, ובמידה ותזמין ישירות מהיצרן, הוא יעלה לך אפילו פחות ממחיר ה-A100 בארץ...
...
ברמה העקרונית אבא שלי טס לסין, אבל אני רוצה להמנע מסתם חיפושים מיותרים שם והכי נוח זה דרך באג.
אפשר להגיד שבמקרה הזה הכסף הוא לא ממש הבעיה.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

אם הכסף הוא ממש לא בעיה, אז לך על ה-A200, וגם לא צריך להטריד את אבא שלך, פשוט תזמין אותו (כולל הדונגל) באתר של היצרן ותקבל אותו תוך כשבועיים. סך הכל, כולל מיסים ושליח עד הבית, כ-1,150 ₪.

יניב51 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

Irus כתב:אם הכסף הוא ממש לא בעיה, אז לך על ה-A200, וגם לא צריך להטריד את אבא שלך, פשוט תזמין אותו (כולל הדונגל) באתר של היצרן ותקבל אותו תוך כשבועיים. סך הכל, כולל מיסים ושליח עד הבית, כ-1,150 ₪.
...
ההזמנה מהאינטרנט היא הבעיה
ההורים שלי לא אוהבים לרכוש מוצרים מהאינטרנט והכרטיס אשראי שלי הוא לא בינלומי, לכן זו בעיה קטנה...

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293
נתן תודות: 202 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #6 

אם אני לא טועה, מישהו מהאתר הזמין בטעות 3 A200 במקום 1. ועכשיו הוא מחפש למכור שניים מהם (עדיין בקופסא) אני פשוט לא זוכר מי, תנסה אולי לחפש באתר.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

הבעיה היא שסטרימרים עדיין לא מוגדרים כמוצרי מדף ולא ניתן למצוא אותם בכל מקום.

ארץ הייצור היא סין, אם אבא שלך יכול למצוא פופקורן A200 בסין, ממקור שהוא סומך עליו, מצוין.

אם לא, אתה יכול לרכוש מהנציג בארץ (זה יהיה עוד כמה מאות שקלים).

בכל מקרה, הוא מגיע עם צ'יפ מתקדם יותר מה-A110 ובקרוב הוא יקבל כמה עדכונים שלא יהיו זמינים בדגמים הקודמים.

יניב51 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

לא יצא לי לדבר איתו ממש על הקניות שלו שם, אבל אם אני לא טועה יש לו חנות אלקטרוניקה טובה בהונג קונג
ברמה העקרונית אני מתכנן לחבר הארד-דיסק נייד, וסה"כ להריץ קצת תכני HD וגם שיריץ טוב כתוביות
אני לא ממש מתכנן לחבר את המכשיר לרשת ( כי הרשת שלי בבית "קצת" צולעת ), פשוט שיתפקד כמו DVD שמריץ HD :D

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”