עזרה בבחירת רמקולים רצפתיים - עד 2500 ש"ח

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
שירישיר פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

אנחנו מתעניינים לגבי רמקולים רצפתיים כדי לשדרג את חווית ההנאה מסרטים ומוסיקה.
מכיוון שאנחנו הורים לילדים קטנים, ברור לנו שחלק ניכר מהזמן מה שנשמע ונראה יהיה שירי וסרטי ילדים, ולכן החלטנו על גבול של 2500 לרצפתיים.
אני יודעת שיש המלצות רבות לרמקולים יד שניה, אבל נראה לי מסוכן מדיי למי שלא ממש מבין בתחום (זול זול יוצא..יקר..). גם חשוב לי מאד להשוות צליל של רמקול אחד לאחר - וזה בלתי אפשרי בכל מיני דגמים שאנשים מוכרים ולא נמצאים כבר בחנויות...

1) אשמח לקבל המלצות ספציפיות - עד הסכום הנ"ל.

2) מה לגבי וורפידל? שמעתי אטלנטיק 400 וקסרוס 5000 - שנשמעו טוב יותר, אבל עצומים במימדים (האם יש הבדל בין קסרוס 4000 שלא היה בחנות, לאטלנטיק 400 ששמעתי בחנות אבל כבר אין במלאי...?).

3) הבנתי שסדרת דיאמונד צריכה להיות טובה יותר. כמה בערך עולה כיום 9.5? לא ראיתי הרבה פרסומים מהתקופה האחרונה - האם לא "פופולארי"?
איך הדגם הזה לעומת pi-30 (ראיתי פרסום ביד 2, אבל שוב - קשה בלי להשוות מייד למשהו אחר..)

4)אם יש המלצות לחברות ודגמים אחרים במגבלות התקציב - נשמח לשמוע

reuveney
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1830
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

ה400 וה500 של וורפידל לא הכי מומלצים...
דווקא ברמקולים תמיד מומלץ לרכוש יד שניה....
הPI-30 רמקול טוב! ובמחיר שלו ביד שניה הוא יכול לענות לכם על הצפיות.{כבר המליצו עליו לא פעם אחת פה}
אין לכם ממה לפחד מיד שניה במיוחד שמדובר על תקציבים נמוכים.אם הרמקול נראה טוב חיצונית ומכנית הוא עובד פיקס.ומצב האלמנטים גם טוב.אז אתם יכולים להיות רגועים.
בהצלחה!

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”