לפני יומיים קניתי tv חדשה philips 8664 led המפרט שלה די דומה ל8404 חוץ מרמת הניגודיות שבלד יותר גבוהה איכות תמונה ואורך חיים, קניתי אותה בשקם אלקטריק באותו היום לקחתי אותה הביתה חיברתי אותה לyes max שלי(לא hd) התמונה טובה+ ניתן לכייל את התמונה/סאונד בקלות רבה אתם יכולים להגדיר אותה ידנית או לבחור במצב אוטומתי שמוגדר בtv.
*הtv כיילה את השלט של הyes max לבד בלי שום היתערבות שלי ברגע שחיברתי את הtv לyesץ
*האמבלייט תוספת ענקית ומדהימה לתמונה היא נותנת תחושה שהתמונה רחבה יותר אתם יכולים לכייל כמובן גם את רמת האור שהאמבלייט פולטת או לכבות אותה לגמרי (אפקט מגניב אין מה להגיד)
*הרצתי תוכנה לבדיקת פיקסלים שרופים (dbp) המסך היה בסדר גמור, עשיתי את הבדיקה הזו כי קראתי בפורום בזמן שעשיתי סקר על tv שמישהו היתה לו בעיה של פיקסלים שרופים....
*יכול להיות שזה לא יהיה קשור לאזור זה של הפורום אבל בכל זאת אני אכתוב זאת כי לי זה הפריעה ושיגע אותי במשך יומיים עד שמצאתי פתרון, יש לי מחשב נייד hp hdx16 שיש לו יציאה של hdmi כשניסיתי לחבר את המחשב לtv (hdmi לhdmi) הופיע תמונה אבל כשניסיתי לנגן סרט או מוסיקה הtv החליטה שהיא אילמת ניסיתי לבדוק מה הבעיה בקרטיס קול הגדרתי את היציאה במחשב של הhdmi וכלום וככה יומיים שלמים הישתגעתי עד שמצאתי באיזה פורום באנגלית שהכרטיס מסך במחשבי hdx שלhp לא תומך בקול רק בתמונה (geforce 9600m gt)
אז לכל אלו שיתקלו בבעיה דומה>>>>> בידקו מה ה-driver version של ה-nvidia אני פשוט הורדתי את גירסה האחרונה(197.16) והיתקנתי אותה >>restart וישמע מפי החיה קול ויעלה על פרצופי חיוך של ילד מפגר שהצליח לפתור את הבעיה בהצלחה