סיגייט 1.5 טרה - גם אני בנפגעים
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73299
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
שלום אנשים.
מישהו זוכר את סידרת ה 1.5 טרה של סיגייט שנפלו כמו זבובים? חשבתי לרגע שזה פסח עליי, אבל מסתבר שכנראה גם אני בנפגעים. הדיסק הקשיח מזוהה אבל אין גישה אליו ויש מעין תקתוקים שכאלו. למיטב זיכרוני היה פתקון לבעייה, מישהו זוכר מה בדיוק?
מישהו זוכר את סידרת ה 1.5 טרה של סיגייט שנפלו כמו זבובים? חשבתי לרגע שזה פסח עליי, אבל מסתבר שכנראה גם אני בנפגעים. הדיסק הקשיח מזוהה אבל אין גישה אליו ויש מעין תקתוקים שכאלו. למיטב זיכרוני היה פתקון לבעייה, מישהו זוכר מה בדיוק?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
עד כמה שזכור לי הפתרון היה עדכון קושחה, אבל עוד טריק שאפשר לנסות זה לשים אותו בפריזר של המקרר למשך רבע שעה, ואז לחבר שוב ולגבות מהר מהר את החומר שחשוב לך.
ואז כמובן להחליף במסגרת האחריות.
אם אין שם חומר שחשוב לך ולא גיבית, אני ישר הייתי הולך להחליף.
אבל ייתכן שיש עוד טריקים ספציפיים לסיגייט שבעצמי שכחתי מהם...
ואז כמובן להחליף במסגרת האחריות.
אם אין שם חומר שחשוב לך ולא גיבית, אני ישר הייתי הולך להחליף.
אבל ייתכן שיש עוד טריקים ספציפיים לסיגייט שבעצמי שכחתי מהם...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
יש לי דיסק קשיח של סיגייט בנפח 1TB וטפו טפו טפו הכל בסדר בינתיים. האם תוכל לתת קישור לPATCH? תודה רבה.spacedude כתב:זה לא רק בסידרת ה 1.5TB, לי זה קרה עם 1TB.
מהמצב שלך אין כבר דרך חזרה.
יש patch שמסדר את זה לפני שזה קורה....
-
Huber
- חבר במועדון HT

אפשר לינק לפאטץ'?spacedude כתב:יש patch שמסדר את זה לפני שזה קורה....
-
Huber
- חבר במועדון HT

האתר שלהם עמוס בלינקים ואפשרויות, אני כרגע חוקר לנסות למצוא היכן זה, אם מישהו מצא שיצעק.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
תתחיל מכאן
http://seagate.custkb.com/seagate/crm/s ... NewLang=en
למרות שאם הדיסק תקוע לא תוכל לבצע זיהוי על ידי הכלים שלהם
http://seagate.custkb.com/seagate/crm/s ... NewLang=en
למרות שאם הדיסק תקוע לא תוכל לבצע זיהוי על ידי הכלים שלהם
העם דורש..... כל מיני דברים
-
Huber
- חבר במועדון HT

זה הדיסק שלי למי שתוהה (בדקתי עם התוכנה שמצאתי באתר של סיגייט):
עכשיו, כתוב באתר של סיגייט ואני מצטט:
[left]Note: If your drive has CC firmware, your drive is not affected and no further action is required. Attempting to flash the firmware of a drive with CC firmware will result in rendering your drive inoperable. [/left]
לפי מה התוכנה שלהם מציינת אכן יש לי CC ולמרות הכל הוא משתגע (בא והולך). מה עושים?
עכשיו, כתוב באתר של סיגייט ואני מצטט:
[left]Note: If your drive has CC firmware, your drive is not affected and no further action is required. Attempting to flash the firmware of a drive with CC firmware will result in rendering your drive inoperable. [/left]
לפי מה התוכנה שלהם מציינת אכן יש לי CC ולמרות הכל הוא משתגע (בא והולך). מה עושים?
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 31/03/2010 23:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Huber
- חבר במועדון HT

SAM22 - הוא כרגע מזהה אבל כל פעם שאני מנסה להעתיק מידע הוא מתחיל לתקתק ולהפסיק להגיב. אני חוזר שוב לגבי מה שרשום באתר של סיגייט:
http://seagate.custkb.com/seagate/crm/s ... 57&Hilite=
רשום שם בפירוש שאם יש לך כונן עם קושחה CC (שזה מה שיש לי לפי התוכנה שלהם - לא לעדכן!
http://seagate.custkb.com/seagate/crm/s ... 57&Hilite=
רשום שם בפירוש שאם יש לך כונן עם קושחה CC (שזה מה שיש לי לפי התוכנה שלהם - לא לעדכן!
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
מישהו פה מוכן להסביר איך עדכון קושחה אמור לפתור תקלת חומרה 
...
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
כנראה שזו תקלת תוכנה שדופקת את החומרה, אני לא יודע מה זה במקרה הספציפי הזה אבל לדוגמא תקלה קטנה של חישוב לא נכון של טמפ' המעבד עלולה לשרוף אותו כי המאוורר עובד במהירות נמוכה...Giliboy כתב:מישהו פה מוכן להסביר איך עדכון קושחה אמור לפתור תקלת חומרה...
-
Huber
- חבר במועדון HT

מהיכן שאני עובד, מימוש אחריות לא תהיה בעייה, רק חבל לי על כל הסרטי/סדרות. בהחלט מטופש שהתוכנה שמעדכנת את הביוס שלא מכילה בתוכה כבר את אופציית הזיהוי שקיימת שתוכנה שהרצתי מקודם, כך היא תוכל להחליט לבד ובצורה מדוייקת מה ואם לעדכן.sam22 כתב:איזה מטומטמים הם
מה הם משאירים למשתמש להחליט
שפשוט לא יעדכנו.
מאיפה קנית אותו?...
-
Huber
- חבר במועדון HT

הקושחה זו תוכנה ש"מנהלת" את החומרה. קושחה לקויה יכולה לגרום לחימום יתר נניח ע"י מתן הוראה לראשים להסתובב במהירות גבוה מידיי או כל דבר אחר שיגרום לשימוש לא "נכון".Giliboy כתב:מישהו פה מוכן להסביר איך עדכון קושחה אמור לפתור תקלת חומרה...
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
זה ברור לי, אבל אז אנחנו כבר מדברים על מניעת המצב, ולא פתירה שלו בדיעבד..Huber כתב:הקושחה זו תוכנה ש"מנהלת" את החומרה. קושחה לקויה יכולה לגרום לחימום יתר נניח ע"י מתן הוראה לראשים להסתובב במהירות גבוה מידיי או כל דבר אחר שיגרום לשימוש לא "נכון".Giliboy כתב:מישהו פה מוכן להסביר איך עדכון קושחה אמור לפתור תקלת חומרה......
עכשיו אני גם עובר שוב על השרשור, ומבין שאת העדכון יש לעשות לפני שצצות הבעיות, ולא אחרי.
כנראה שהיה לי קצת מאוחר אתמול בלילה..
תודה
...