איפה אפשר לקנות ממיר NOWCOM 8336?
השאלה קצת ישנה, אבל נראה לי שזה עדיין עשוי לעניין אנשים.ronh88 כתב:שלום,
אחרי שיטוט ארוך בפורום החלטתי לקנות ממיר דיגיטלי - NOWCOM 8336
אני גר במרכז תל אביב. בדקתי בחנויות חשמל שונות באזור ולא הצלחתי למצוא אותו..
אשמח אם משהו יוכל להמליץ איפה ניתן לרכוש את הממיר.
תודה רבה,
רון....
קניתי את המכשיר לפני כשבועיים (כמו שהציעו פה) באופיס דיפו, במחיר של 343 ש"ח. זה לא היה לגמרי פשוט:
1. התחלתי בללכת לסניף חוצות המפרץ (חיפה) והאיש הנחמד שם לא הצליח למצוא שום דבר שנראה כמו nowcom 8336 במחשב (באמת ניסה).
2. התעקשתי, כי ממה שהיה ידוע לי פה קיים אצלם מוצר כזה בעיקרון. במקרה היה שם מוכר נוסף שאמר ש"בדיוק אתמול" מחרו את האחרון שהיה והוא יודע שיש כזה ברשת.
3. הם התקשרו לסניף אחר (קריון), לשאול אם הם יודעים מה המק"ט של המוצר - וקיבלו.
4. חיפשו את המק"ט וראו שיש במלאי 8 פריטים בסניף גרנד קניון (חיפה).
5. נסעתי לשם וחיפשתי על המדף במקום שהיו שאר מקלטי ה-DVB-T. לא היה.
6. ביקשתי מהאיש הנחמד שיבדוק את העניין בשבילי כי, ממש לפני 10 דקות אימתו לי במחשב שיש במלאי שלהם. תארתי לו את הקופסא, כמו שאמרו לי בסניפים האחרים (שחורה, בערך 20 על 40 ס"מ).
7. האיש הלך למחסן, חיפש חיפש ו...מצא! חשוב: במחשבים שלהם מופיע הדגם 816 ולא 8336 (על הקופסא כתוב 8336, אז די בטוח שזה זה...).
אני מספר את כל בלבול המוח הזה, כי אם זה מספיק חשוב למי שמתעניין, יכול להיות שתצטרכו לעבור כאב ראש מסוג דומה... אל תתיאשו, ואל תסתפקו בלא למצוא את זה על המדף או ב"אין לי מושג על מה אתה מדבר" של מוכר עצלן
ואם כבר, אז גם חוות דעת קצרצרה:
1. בעיקרון, כל הביקורות (הדי מושקעות) שקראתי פה עליו נכונות. המכשיר עובד ללא תקלות (כולל הקלטות וכו') וחשוב לעדכן קושחה לגרסא האחרונה.
2. הקליטה ביקנעם (המושבה) מצויינת, עם האנטנה הפסיבית הפשוטה המצורפת - עד התקופה האחרונה, שבה יש לפעמים קצת קפצוצים וקפיאות תמונה (אני רואה פה בפורום שזה לא יחודי לי, אז אפשר לקוות שזה יסתדר מעצמו).
3. תפעול המכשיר ידידותי ופשוט, הכנסתי, חברתי, סרק, עבד.
4. אני משתמש בחיבור האופטי לרסיבר. פתאום שומעים מצויין יחסית למה שאני רגיל על טלויזיה 25" CRT ענתיקה
מקוה שזה הועיל למישהו,
דני
פניתי לנציג החברה
נאמר לי שכבר לא מייצרים את הדגם הזה.
תוך חודשיים בערך ייצא דגם חדש יותר.
עם אפשרות הקלטה ומעבר לערוץ אחר בו זמנית.
כדאי לחכות.
כדאי לחכות.
Re: פניתי לנציג החברה
גם בדגם הזה ניתן להקליט מערוץ אחד ולראות בשני.yacovr כתב:נאמר לי שכבר לא מייצרים את הדגם הזה.
כדאי לחכות....
הבעיה היא שככל הנראה ההחלטה לא ליצר את הדגם הזה יותר למעשה גורמת לכך שלא יהיו יותר עדכוני תוכנה עבורו כי למה הם צריכים לטרוח ליצר גרסה עם תיקוני באגים לאנשים שכבר קנו את המכשיר והם תקועים עם הבאגים?
זו חשיבה שיווקית לא נכונה אבל ככל הנראה זה מה שהם עושים.
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
מעולה. מחכים בטירוף לראות אותו .yacovr כתב:נאמר לי שכבר לא מייצרים את הדגם הזה.
כדאי לחכות....
אני בדיוק מחפש בימים אלה ממיר לאחותי, אבל נשמע לי שכדאי מאוד לחכות.
מקווה שזה יהיה פחות מחודשיים, אחרת היא תאבד את סבלנותה ותקנה ממיר דפוק מחברה אחרת.
אוי!yacovr כתב:נאמר לי שכבר לא מייצרים את הדגם הזה.
כדאי לחכות....
לא שאני מצפה לעדכוני קשוחה קבועים כשאני קונה מוצרי חשמל ברמה העקרונית, אבל מכשירי הDVB-T שיצא לי לקרוא עליהם (וזה של nowcom שברשותי) הפ פשוט מוצרים "לא מלוטשים", אם לומר בעדינות. נראה לי ראוי להוציא להם עדכונים פשוט כדי לעשות אותם נוחים לשימוש במידה סבירה... הגרסא האחרונה שאני מכיר של קושחה לnowcom 8336 שהוציאו, בהחלט הביאה לשיפור משמעותי. אבל אם לא יוציאו עוד גרסא אחת לפחות מבחינתי זאת תהיה אכזבה די רצינית שמצדיקה לא להמליץ על המוצרים של החברה.
או שאולי (רעיון מופרך משהו, מודה) שישחררו את הקוד וכלים / הנחיות קימפול, ויראו איזה נפלאות קהילת הקוד הפתוח יכולה לעשות מהמכשיר שלהם
דני
הם לא - כי זה לא קוד שלהם וזה לא כלי פיתוח שלהם לרוב.
(לא מכליל ב100% כי אני לא מכיר את כולן אבל...) לרוב אלו משווקים ישראלים שעובדים עם חברות יצור גנריות בסין ומקבלות מכשיר לפי מפרט, הכלים האלו לא שלהם באמת והקוד כנ"ל - ולא פתוח.
חבל שאין ממירים של חברות רציניות בשוק.
ליביו
(לא מכליל ב100% כי אני לא מכיר את כולן אבל...) לרוב אלו משווקים ישראלים שעובדים עם חברות יצור גנריות בסין ומקבלות מכשיר לפי מפרט, הכלים האלו לא שלהם באמת והקוד כנ"ל - ולא פתוח.
חבל שאין ממירים של חברות רציניות בשוק.
ליביו
מצטרף בכל פה לדבריו של דני_א.
במידה והחברה החליטה במודע (??!) לא לשחרר עדכוני קושחה ל-8336 מתוך ידיעה שדגם אחר הולך להחליף אותו, אזי זוהי סיבה טובה מספיק לקרוא לחברי הפורום ולכל מי ששוקל קנייה להחרים את מוצרי החברה לחלוטין. הרי בתור קונה של הדגם הבא, מי יתקע לידי שהחברה לא תפסיק לתמוך גם בו לאחר שתתכנן את יציאת הדגם הבא אחריו?
ואני מדבר בתור אחד ה"משקיענים" שדיווחו בפירוט על הממיר ואף המליצו לקנות אותו בזכות היתרונות היחסיים. אבל הבעיות שעדיין קיימות רחוקות מלאפשר למשתמש הממוצע לעשות שימוש סביר במכשיר הזה ואני מצפה שהחברה תטפל בהן בהקדם. אין טעם לחזור כאן על הכל, יתכבדו נא קברניטי Nowcom לעשות חיפוש בפורום ולבדוק מהם הנושאים שמטרידים, מאוד, את המשתמשים.
במידה והחברה החליטה במודע (??!) לא לשחרר עדכוני קושחה ל-8336 מתוך ידיעה שדגם אחר הולך להחליף אותו, אזי זוהי סיבה טובה מספיק לקרוא לחברי הפורום ולכל מי ששוקל קנייה להחרים את מוצרי החברה לחלוטין. הרי בתור קונה של הדגם הבא, מי יתקע לידי שהחברה לא תפסיק לתמוך גם בו לאחר שתתכנן את יציאת הדגם הבא אחריו?
ואני מדבר בתור אחד ה"משקיענים" שדיווחו בפירוט על הממיר ואף המליצו לקנות אותו בזכות היתרונות היחסיים. אבל הבעיות שעדיין קיימות רחוקות מלאפשר למשתמש הממוצע לעשות שימוש סביר במכשיר הזה ואני מצפה שהחברה תטפל בהן בהקדם. אין טעם לחזור כאן על הכל, יתכבדו נא קברניטי Nowcom לעשות חיפוש בפורום ולבדוק מהם הנושאים שמטרידים, מאוד, את המשתמשים.
ד"א, עדות להזנחה של החברה הזו, שאולי אפילו נסגרה ואף אחד כנראה לא יודע, נכנסתי היום לפורום שלהם על מנת לראות אם יש הודעות על כשלים טכנים בממירים וראיתי שמישהו פשוט הציף להם את הפורום בפרסומות כבר לא מעט זמן ואף אחד לא מנקה אותם, משמע האתר מוזנח וכך גם היחס ללקוחות.gimm כתב:מצטרף בכל פה לדבריו של דני_א.
ואני מדבר בתור אחד ה"משקיענים" שדיווחו בפירוט על הממיר ואף המליצו לקנות אותו בזכות היתרונות היחסיים. אבל הבעיות שעדיין קיימות רחוקות מלאפשר למשתמש הממוצע לעשות שימוש סביר במכשיר הזה ואני מצפה שהחברה תטפל בהן בהקדם. אין טעם לחזור כאן על הכל, יתכבדו נא קברניטי Nowcom לעשות חיפוש בפורום ולבדוק מהם הנושאים שמטרידים, מאוד, את המשתמשים....
לא לקנות מהם, פשוט אין תמיכה.