למה לא צריך לקנות כבל HDMI שעולה יותר מ10$
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46366
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46366
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
נו,
יש משהו במה שהוא אומר, אבל על כל אחד כזה יש אחד שטוען אחרת ..
האמת ? כמו תמיד, איפשהו באמצע.
יש משהו במה שהוא אומר, אבל על כל אחד כזה יש אחד שטוען אחרת ..
האמת ? כמו תמיד, איפשהו באמצע.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- oferlaor
- מנהל

Lior_M,
זו גישה מוכרת ומוטעית - שביסודה צריך לתת לכולם משקל שווה, גם אלה שטוענים שהעולם נוצר על ידי מפלצת הספגטי
כשיש עדויות טכנולוגיות שמראות לנו שכיום באופן פרקטי כבלי HDMI נבדלים אך ורק בקצב המקסימלי של נתונים שהם מעבירים, ושאם הם מעבירים קצב מסויים (לפי מדידת HDMI eye
אז בעצם אין שום הגיון לתת משקל למי שחושב שזה לא נכון רק בגלל שהוא אומר זאת.
האמת היא פשוטה מאוד. כבל HDMI או מעביר את הנתונים בקצב מסויים או שאינו מצליח להעביר אותם. מה שצריך לעשות זה למצוא את קצב הנתונים המקסימלי שאתה מעוניין בו עבור התוכן שלך (5Ghz עבור HDMI 1.3, ואם אתה מעוניין בתלת מימד אז 10GHZ ו-HDMI 1.4) ואז למצוא את הכבל הכי זול שמתאים לקצב הזה. אם אתה גם צריך מחברים מוזהבים וכבלים שזורים ביד זה יופי אבל זה לא יעזור אפילו בטיפה לאיכות התמונה או הצליל שלך.
להגיד שהאמת כמו תמיד, באמצע - זה כמו להגיד שיש אנשים שחושבים שהעולם שטוח ויש כאלה שחושבים שהוא כדור. האם האמת באמצע?
אותו דבר לגבי השאלה האם העולם במרכז היקום או מסתובב כמו כולם באיזו פינה.
אז נכון, הבחור בוטה, והדבר הזה אולי לא נכתב איך שאני הייתי כותב אותו, אבל BOTTOM LINE, שום דבר שהוא כתב שם אינו מוטעה...
יש אינטרסט ברור למוכרנים ולכל הגורמים לקדם את תחום הכבלים. רק תבקר באירוע של MONSTER ב-CES ותבין שהם אחת החברות הרווחיות בכל תעשית הק"ב.
שיהיה ברור, אין לי שום דבר נגד מונסטר ויש להם ציוד נפלא וחשוב בתחום שלנו. אם היה לי כסף, אני מודה שגם אני הייתי לוקח נורדוסט ומונסטר לכל הכבלים שלי. לא בגלל שהם עושים משהו, חלילא, אלא בגלל הפרסטיז'ה שלהם וגם ה-LOOK & FEEL.
זו גישה מוכרת ומוטעית - שביסודה צריך לתת לכולם משקל שווה, גם אלה שטוענים שהעולם נוצר על ידי מפלצת הספגטי
כשיש עדויות טכנולוגיות שמראות לנו שכיום באופן פרקטי כבלי HDMI נבדלים אך ורק בקצב המקסימלי של נתונים שהם מעבירים, ושאם הם מעבירים קצב מסויים (לפי מדידת HDMI eye
האמת היא פשוטה מאוד. כבל HDMI או מעביר את הנתונים בקצב מסויים או שאינו מצליח להעביר אותם. מה שצריך לעשות זה למצוא את קצב הנתונים המקסימלי שאתה מעוניין בו עבור התוכן שלך (5Ghz עבור HDMI 1.3, ואם אתה מעוניין בתלת מימד אז 10GHZ ו-HDMI 1.4) ואז למצוא את הכבל הכי זול שמתאים לקצב הזה. אם אתה גם צריך מחברים מוזהבים וכבלים שזורים ביד זה יופי אבל זה לא יעזור אפילו בטיפה לאיכות התמונה או הצליל שלך.
להגיד שהאמת כמו תמיד, באמצע - זה כמו להגיד שיש אנשים שחושבים שהעולם שטוח ויש כאלה שחושבים שהוא כדור. האם האמת באמצע?
אז נכון, הבחור בוטה, והדבר הזה אולי לא נכתב איך שאני הייתי כותב אותו, אבל BOTTOM LINE, שום דבר שהוא כתב שם אינו מוטעה...
יש אינטרסט ברור למוכרנים ולכל הגורמים לקדם את תחום הכבלים. רק תבקר באירוע של MONSTER ב-CES ותבין שהם אחת החברות הרווחיות בכל תעשית הק"ב.
שיהיה ברור, אין לי שום דבר נגד מונסטר ויש להם ציוד נפלא וחשוב בתחום שלנו. אם היה לי כסף, אני מודה שגם אני הייתי לוקח נורדוסט ומונסטר לכל הכבלים שלי. לא בגלל שהם עושים משהו, חלילא, אלא בגלל הפרסטיז'ה שלהם וגם ה-LOOK & FEEL.
-
iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
1. העולם נוצר על ידי מפלצת הספגטי המעופפת
2. כבר פרסמתי ת'ראד על הדבר הזה פה http://www.hometheater.co.il/vt109462.% ... D7%9C-HDMI
2. כבר פרסמתי ת'ראד על הדבר הזה פה http://www.hometheater.co.il/vt109462.% ... D7%9C-HDMI
מונסטר לא עושה שום דבר שחברות מסחריות אחרות לא עושות. כל חברה מנסה למתג את מוצריה כשוים יותר מעלותם האמיתית. לשם כך הן מפרסמת לעיתים קרובות תאורים מפורטים של מערכות סופר משוכללות ונתונים טכניים שאמורים לשפר את התפיסה שלנו את מוצריהן ווכביכול להיטיב את התמורה עבורנו - הצרכנים. תמצאו את זה ביוגורטים , באבקות כביסה , במכשירי חשמל ובכבלי מוליטמדיה.
מיותר לציין שאין כל קשר בין פרסום ושיווק לבין איכות המוצרים.
החברה המערבית מזמן השלימה עם תרבות השקר שאופפת אותנו בהקשר המסחרי. להיטפל דוקא אל מונסטר נראה לי מוזר.
מיותר לציין שאין כל קשר בין פרסום ושיווק לבין איכות המוצרים.
החברה המערבית מזמן השלימה עם תרבות השקר שאופפת אותנו בהקשר המסחרי. להיטפל דוקא אל מונסטר נראה לי מוזר.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
עופר,oferlaor כתב:Lior_M,
שיהיה ברור, אין לי שום דבר נגד מונסטר ויש להם ציוד נפלא וחשוב בתחום שלנו. אם היה לי כסף, אני מודה שגם אני הייתי לוקח נורדוסט ומונסטר לכל הכבלים שלי. לא בגלל שהם עושים משהו, חלילא, אלא בגלל הפרסטיז'ה שלהם וגם ה-LOOK & FEEL....
שנינו יודעים שלא אתה ולא אני נקנה כבל HDMI ב 10$ פשוט,
כי אין לנו חשק להתקשקש עם מוצרים שלא עובדים ב 100%.
זה כמובן לא אומר שצריך לשלם אלפי שקלים על כבל. זו היתה כוונתי שאמרתי שהאמת היא באמצע.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- oferlaor
- מנהל

lior_m,
אתה צודק, הם פשוט מגיעים ביחד עם ציוד שאני רוכש. יש לי הרבה מאוד כבלי HDMI סופר זולים שהגיעו עם ציוד. אפילו הכבל שהגיע עם ה-MAX HD נמצא בשימוש אצלנו בבית (למרות התלונות שהוא אחד הכבלים הכי פחות טובים שיש).
עד כה, היו לי רק שני כבלים אי פעם שעשו לי בעיות. אחד מהם פשוט גרם לכך שלפעמים התמונה היתה נעלמת לשניה ולקח לי באמת זמן מה עד שהגעתי למסקנה שהבעיה היא בכבל דווקא...
אתה צודק, הם פשוט מגיעים ביחד עם ציוד שאני רוכש. יש לי הרבה מאוד כבלי HDMI סופר זולים שהגיעו עם ציוד. אפילו הכבל שהגיע עם ה-MAX HD נמצא בשימוש אצלנו בבית (למרות התלונות שהוא אחד הכבלים הכי פחות טובים שיש).
עד כה, היו לי רק שני כבלים אי פעם שעשו לי בעיות. אחד מהם פשוט גרם לכך שלפעמים התמונה היתה נעלמת לשניה ולקח לי באמת זמן מה עד שהגעתי למסקנה שהבעיה היא בכבל דווקא...