מבקש המלצה למזרימדיה
הדרישות לפי סדר חשיבות הן:
1.הצגת תוכן מכונן חיצוני USB 1.5TB NTFS
2. Down-MIX (ישמע ברמקולים של הטלויזיה)
3. YAMJ או דומה
4. תמיכה בעברית
5. מחיר
תמיכה ב- M2TS , BD , פורמטי האודיו חדשים, רצוי אך לא הכרחי.
תודה,
גיורא
1.הצגת תוכן מכונן חיצוני USB 1.5TB NTFS
2. Down-MIX (ישמע ברמקולים של הטלויזיה)
3. YAMJ או דומה
4. תמיכה בעברית
5. מחיר
תמיכה ב- M2TS , BD , פורמטי האודיו חדשים, רצוי אך לא הכרחי.
תודה,
גיורא
עד כמה שאני יודע דגמים האלה לא תומכים ב-Downmix או אני טועה?Irus כתב:פופקורן A200 או C200, תלוי אם אתה צריך תמיכה ב-BD מלא, או אם תרצה להוסיף כונן בלו-ריי.
בכל מקרה המחיר נע בין כ-1,100 ש"ח ל-1,800 ש"ח (בהזמנה ישירות מהיצרן)....
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
ה-HDX1000 מכשיר טוב ללא ספק, אך מדובר על מוצר ותיק מדור קודם.
היו פה מספר משתמשים שנתקלו במספר בעיות רציניות מול היצרן, לכן אם מדובר על קניה ישירות ממנו הייתי חושב פעמיים.
הפופקורנים דווקא יותר פופולריים והדגמים החדשים עושים שימוש בצ'יפ מתקדם יותר ויש להם תמיכה רחבה יותר.
כמובן שהעובדה שה-A200 נמכר במחיר אטרקטיבי תורמת להמלצה.
היו פה מספר משתמשים שנתקלו במספר בעיות רציניות מול היצרן, לכן אם מדובר על קניה ישירות ממנו הייתי חושב פעמיים.
הפופקורנים דווקא יותר פופולריים והדגמים החדשים עושים שימוש בצ'יפ מתקדם יותר ויש להם תמיכה רחבה יותר.
כמובן שהעובדה שה-A200 נמכר במחיר אטרקטיבי תורמת להמלצה.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
פה קצת התקלת אותי, ה-YAMJ נתמך גם ע"י גרסאות קודמות של פופקורן ויש בו אפשרויות מגוונות, צריך לשאול מישהו שעושה בו שימוש, לגבי אחד הסקינים ולגבי המקורות.
היתרון של מכשירי ה-NMT (הפופקורנים ביניהם) הוא שיש עוד הרבה תוספים שניתן להתקין, אני עובד עם ג'וקבוקס פנימי ששואב מידע מהרשת (IMDB), ללא צורך במחשב.
אל תשכח של-A200 ול-C200 הולך להיות עדכון גדול והם עומדים לקבל ממשק מהפכני שיכלול מובי-ג'וקבוקס ומיוזיק-ג'וקבוקס מובנים, ללא כל צורך בהתקנות ובהגדרות חיצוניות...
היתרון של מכשירי ה-NMT (הפופקורנים ביניהם) הוא שיש עוד הרבה תוספים שניתן להתקין, אני עובד עם ג'וקבוקס פנימי ששואב מידע מהרשת (IMDB), ללא צורך במחשב.
אל תשכח של-A200 ול-C200 הולך להיות עדכון גדול והם עומדים לקבל ממשק מהפכני שיכלול מובי-ג'וקבוקס ומיוזיק-ג'וקבוקס מובנים, ללא כל צורך בהתקנות ובהגדרות חיצוניות...