אוקיי שאלה אחרונה, התלבטות בנוגע לחנות ובהתאם לכך לדגם
מה שלומכם אנשים?
אני יודע שאני שואל פה הרבה שאלות וכ"ו אבל זה רק בגלל שאני רוצה להגיע לתוצאה מושלמת...
לאחר בירור מעמיק ננעלתי על רכישה מחנויות מסויימות.
עד עכשיו הייתי דיי סגור על הדגמים 32B530 או 32B550 של Samsung...
אני גר בנתניה כך שמבחינת חנויות מתחמחות יש לי הכי קרוב את ZMAX בהרצליה ו"ארמגדון" ברמת החיל.
אם אני ארכוש דרך ZMAX אז הדגם הכי מתאים שיש להם זה:
32LH35FR
ואם אני ארגוש דרך "ארמגדון" אז הדגם הכי מתאים שיש להם (הזה שהייתי סגור עליו מההתחלה) זה:
32B530
או
32B550
עכשיו, ההתלבטות שלי היא כזאת - גם מבחינת שוני המסכים, וגם מבחינת שוני החנויות... אילו חנות יותר מומלצת? (אני יודע שיש הרבה שמאוד מרוצים משני החנויות, קראתי הרבה ביקורות טובות על שניהם...)
אבל העניין הוא, האם הLG טובה יותר מהSamsung? או שהאם הSamsung טובה יותר ואז עדיף לעשות את האקסטרא נסיעה הזאת עד לרמת החיל בשבילה...
תודה מראש.
אני יודע שאני שואל פה הרבה שאלות וכ"ו אבל זה רק בגלל שאני רוצה להגיע לתוצאה מושלמת...
לאחר בירור מעמיק ננעלתי על רכישה מחנויות מסויימות.
עד עכשיו הייתי דיי סגור על הדגמים 32B530 או 32B550 של Samsung...
אני גר בנתניה כך שמבחינת חנויות מתחמחות יש לי הכי קרוב את ZMAX בהרצליה ו"ארמגדון" ברמת החיל.
אם אני ארכוש דרך ZMAX אז הדגם הכי מתאים שיש להם זה:
32LH35FR
ואם אני ארגוש דרך "ארמגדון" אז הדגם הכי מתאים שיש להם (הזה שהייתי סגור עליו מההתחלה) זה:
32B530
או
32B550
עכשיו, ההתלבטות שלי היא כזאת - גם מבחינת שוני המסכים, וגם מבחינת שוני החנויות... אילו חנות יותר מומלצת? (אני יודע שיש הרבה שמאוד מרוצים משני החנויות, קראתי הרבה ביקורות טובות על שניהם...)
אבל העניין הוא, האם הLG טובה יותר מהSamsung? או שהאם הSamsung טובה יותר ואז עדיף לעשות את האקסטרא נסיעה הזאת עד לרמת החיל בשבילה...
תודה מראש.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- nadavrut
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 281
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
בשביל הדגמים הנ"ל לא צריך להשתגע עם ZMAX וארמגדון, למרות שתמיד טוב לרכוש שם.
אלו דגמים מאוד נפוצים, פשוטים וזולים יחסית ותוכל לרכוש אותם בנתניה בלא מעט מקומות במחיר ובשירות טובים, אני בטוח...
אלו דגמים מאוד נפוצים, פשוטים וזולים יחסית ותוכל לרכוש אותם בנתניה בלא מעט מקומות במחיר ובשירות טובים, אני בטוח...
YNWA
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
XebuXebu כתב:אתם יכולים להגיד איפה בנתניה בבקשה? המקומות היחידים שאני מכיר זה א.ל.מ וכ"ו... ולפני 2 אשכולות בערך אמרו לי לא לקנות שם =\
אני מתחיל להיות מבולבל =-\...
מסך בסדר גודל של 32 אינצ' אתה יכול לרכוש מרשת אלמ .
והמלצתי היא מסך סמסונג דגם B-550 .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"